MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)
Raspunsuri - Pagina 16
Irina20 spune:
Salut fetelor,eu mai greu pe aici ca nu prea mai am timp de nimic.
Katia te dadeam la disparuti![]()
Cred cati calc pe urme,eu mam certat puternic cu el si mia zis niste vb foarte grele pe care nam sa le uit niciodata.
Am vazut si eu burticile,dar de citit am citit asa cate 2-3 cuvinte![]()
Va pup pe toate si va urez Sarbatiri fericite la toate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
kemsy spune:
Salutare fetelor!
Apropo de certat cu sotzul, si eu mai fac de astea, si e urat de tot..Cu el ma cert cum nu m-am certat in viata mea cu altcineva, nu sunt o fire agresiva, decat daca ma calci consecvent si tare pe coada. Incerc sa evit sa ii spun vorbe grele, pentru ca intr-adevar raman intiparite in minte...dar mai ales in suflet. Si el le mai scapa, dar pana la urma ne impacam, stam calmi vreo 2,3 saptamani, si o luam de la capat!
. Eu incep sa ma obisnuiesc
.
Stiu ca va urma o perioada grea, dupa nasterea bebelusului. Multi ne spun ca primul an e dificil, ca multe cupluri au divortat dupa aparitia unui copil
. Adevarul e ca se produc schimbari mari, depinde de fiecare individ cum reuseste sa proceseze aceste schimbari.
Deci, eu am pus pe mine......5 kg 

. Dar nu inteleg unde s-au depus, ca sunt si inaltuta, si chiar nu mi se pare ca-s grasa
. In seara asta ma imbrac cu blugii vechi, si daca nu intra am sa dau cu capul de realitate
.Si ma apuc sa-mi fac poze si la fata, sa vad prin comparatie daca apar falcute
.
Fetelor, PASTE FERICIT, sa aveti parte de liniste si armonie in familie, sa mancati numai bunatati, si sa ne auzim sanatoase saptamana viitoare! 

Gianina
16+
katiapam spune:
Irina-imi pare rau pt cearta
cred ca esti foarte suparata
stiu ca nu e usor,la cearta dor rau vorbele grele si chiar daca le lasi sa treaca de uitat nu le uiti....
eu am fost mereu pe ideea chiar si la cearta respectul trebuie sa fie si daca unul e nervos nu inseamna ca trebuie sa-si permita sa arunce cu vorbe grele ca am fi toti bun la asta 
eu de nebuna m-am dus? m-am saturat si eu ca nu sint destule probleme peste tot cum sintem majoritatea singuri pe aici ne mai batem capul si cu figuri ca nu avem cu ce.....destul
acum toate sint bune,mierea e in borcan
si se poate si altfel daca rezolvam unele chestii,la noi cred ca s-au rezolvat toate ca asa simt si daca pina la urma incerci sa faci ceva faci spre imbunatatirea situati,zic de cazul meu si bine ca am procedat asa ca vad si rezulatate pina acum
sper sa rezolvati si voi
Kemsy-voi ce zodii sinteti? eu cu Irina avem raci sotii si am mai vb despre ei
avem ceva in comun ![]()
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
Kemsy-eu am pus in total 17 
mai am vreo 2
de care nu scap nici in ruptul capului
da macar toate hainele imi intra dinainte,blugii fara curea imi cad toti la mine chestia e ca am ceva in plus deasupra taliei
ca in rest imi intra toate si sint 42,mai am de lucrat la aripioare![]()
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Berarpiri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Berarpiri, deci va duce-ti la dantuit |
Nu tre' sa-mi cumpar nimic
andreea
,
Ambracand implineste sufletelul nostru 2 ani

cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bionda Berapiri sotiorul nu-i chiar asa de pretentios la curatenie ba chiar imi zice sa nu mai fac atata curat ca totul e in ordine ,problema sunt eu nu pot sa suport sa vad totul vraiste daca ma crezi nici de odihnit nupot cd am dezordine.Binenteles se mai trezeste el sa-mi reproseze ca nu are toalele calcate dar asta-i alta problema. |
Daca zici ca nu e pretentios sotul,atunci incearca sa te gandesti la binele lui bb...stiu ca e f. greu,si eu eram ca si tine,dar a trebuit sa ma schimb pt. Ambra...Daca tu esti obosita,devii nervoasa,si uite asa se agita si Albert.Toate sunt legate...acum la inceput e mai greu,mai ales ca esti singura...dra o sa vezi ca va fo bine,si nici nu-ti vei aduce aminte cum erau momentele astea...

andreea
,
Ambracand implineste sufletelul nostru 2 ani

cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
ely-am vazut pozicile,se vede ca peste putin timp va veni Denise pe lume,e mare burtica
.De fiecare data cand ma uit la poze ma emotionez, ma gandesc ca nu mai e mult,si iti vei tine minunea in brate...
Ma bucur f. mult ca ne-am auzit!
monica-am vazut pozicile,frumusica si burtica ta...ati iesit la iarba verde?
georgiana-chiar ca a crescut Giulia!Felicitari!Ma bucur ca e cumintica!
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
katia-am avut musafiri,apoi am fost in vizita la niste prieteni...si uita asa a trecut aproape o sapt...![]()
Ma bucur ca e totul bine,si ca v-ati intors!
I-a placut la Giulia in tara?Cred ca le va fi f. dor bunicilor de ea...Nu mai am rabdare pana pe 28,cand vom merge si noi acasa...
irina-si sotiorul meu e la fel,cand e nervos nu mai gandeste,si scoate tot felul pe gura...De multe ori am zis ca nu-l iert,dar la inima nu-i pot comanda...si uite asa am trecut peste,de fiecare data...Asa e in viata,nimic nu e perfect,si dupa parerea mea,sunt normale certurile (cu o anumita limita,bineinteles).Nu cred ca exista cuplu care nu se cearta...
andreea
,
Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
Noi ne-am simtit f. bine zilele trecute,am iesit f. mult,Ambra a dormit f. bine (dupa-masa) in aer liber(la mare,la iarba verde).
Sunt f. mandra de ea,pe zi ce trece ne intelegem tot mai bine.Multumesc lui D-zeu ca ne-a dat o fetita sanatoasa si f. cuminte (bineinteles ca are momentele ei,ca orice copil...)!
S-a obisnuit cu tati acasa,dimineatza cum deschide ochii,cum il striga:,,TATI"...
andreea
,
Ambra
Berarpiri spune:
Noi ne-am simtit f. bine zilele trecute,am iesit f. mult,Ambra a dormit f. bine (dupa-masa) in aer liber(la mare,la iarba verde).
Sunt f. mandra de ea,pe zi ce trece ne intelegem tot mai bine.Multumesc lui D-zeu ca ne-a dat o fetita sanatoasa si f. cuminte (bineinteles ca are momentele ei,ca orice copil...)!
S-a obisnuit cu tati acasa,dimineatza cum deschide ochii,cum il striga:,,TATI"...
andreea
,
Ambra