Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
lucialu spune:
Alina sincer nu sh cate grade or fost,da o fost cald tare si acum stau la bustiera cu neste nadragi de pigiama falfaietori pe mine.Si merg deja cu balerini.
Am mancat cam mult si ma cam doare burtica,ca e intinsa rau![]()
Legat de Emma..stiu,stiu...in fiecare zi ma gandesc la ea.E crunt.
Nu mai stiu cine intreba de creme pt vergeturi
.Momentan folosesc cu succes ulei de masline extravirgin si nu zilnic si sunt ok.Momentan...
Chilotzei pt gravide eu nu am vazut decat pe net si mie una imi par f scumpi.Adica sa dau 190 de Roni pe o pereche e prea de tot.Ciorapei am gasit intr-o alimentara mica din zona.
Noapte buna.Somnic usor!
KISSES
my little sunshine
meleea spune:
Alina, da retin si apa dar am si o predispozitie catre ingrasare.nicoleta luciu edte o vedeta autohtona,
a fost insarcinata anultrecut si s-a ingrasat f mult. acum a slabit,nu stiu daca 46kg,dar30 sigur.
Giova,am platit 50euro transportul,pe langa carucior am mai luat si alte maruntisuri ,un set de term.de la avent,niste recipiente pt mancarica+lingurite termosensibile,sistem pt prinderea landoului in masina,plasa de tantari pt landou,carusel,un term.pt camera si baie 2in1si cam atat,aaa si sezlongul.poti sa selectezi lucrurile care iti plac sa le adaugi in cos si sa selectezi tara (apar mai multe)si iti calculeaza imediat eu am facut o gramada de simulari pana m-am hotarat ce sa iau ,vroiam sa ma incadrez in 1000eur
.
despre cel stem nu stiu ce sa zic,cumnatul meu e doc.chirurg(rezident)dar ei au zis ca nu recolteaza.(si sotia lui e insarcinata in30sapt).si sotia fratelui meu la fel in 8sap o sa fim gasca mare de craciunul asta abia astept

,deja amfacut planurisa vina toti la noi ca ne mutam in casa noua,sper pana in iulie cand vine bebe-ul nostru. Hai ca am deviat de la subiectul cu cel stem si cum ziceam aa zis ca sansele sunt prea mici sa rezolve ceva....stiu si eu

SI MULTA SANATATE LA MAMICI SI BURTICI!
Meleea
23
adrianafedorca spune:
neata
iar m-am trezit la 5...
, tot e bine ca am reusit de am citit tot capitolul
Rallu eu am nascut la Giulesti si am stat intr-o rezerva cu 2 paturi, a fost super, am avut baia mea, TV, era rezerva pt FIV-uri am inteles, si cum era goala m-a lasat dr mea de atunci sa stau , de stata am stat de sambata dimineata pana marti la pranz, singurul inconveninet era ca era la parter si tb sa ma rog mereu de tanti cu liftul sa vina sa ma ajute din 3 in 3 ore cand mergeam la alaptat, bebelusii sunt laet 2, dar sunt rezerve si la et 1 , ca si costuri, in 2005 am dat 10 $ pe noapte
micaalsa super dragute lucrusoarele, sa le stapaneasca sanatoasa bebelina ta 
am vazut ca sunt cateva fete bolnavioare, va doresc multa sanatate si a treaca cat mai repede raceala
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:

La multi ani fericiti blanca!!!
La multi ani fericiti camilucaci!!!

_
26+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
azi am intrat in 26 de saptamani
, inca 2 si intram in trim 3 , in 7 luni, ce-a mai trecut timpul...acusi incepe si greul..
m-am cantarit si eu acum ...mai bine n-o faceam, am luat 11kg...burtica are 103 cm, probabil pana nasc o sa mai pun vreo 10 kg...exact ca la Cezar ...eee nu-i chiar asa o problema mare
martea viitoare merg si eu la control, abia astept s-o vad iar pe bebelina
_
26+
it's a girl !!!
micaalsa spune:
alinutza78, lucialu, lucrusoarele le-am cumparat din SUA, mi le-a luat cineva si mi le va trimite. Noi de aici nu putem comanda de pe amazon sau alte site-uri americane ... cel putin eu una nu stiu de nici unul.
O sa primesc si ceva in plus, ca am luat sa am de unde alege ale mele
... si atunci o sa vi le arat, poate va place ceva.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
23+
cu 
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
micaalsa spune:
CAPITOLUL 35
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si