Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
... beeeeey , daca va dati pe tziganeste eu ma ascund
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Ana68 spune:
Hahahahhahahahaha....nu ma bag,Simonelule...cu parere de rau,da' nu ma bag...ca dupa ultimele doua trante trase...rotula de la stangu' e in franjuri...iar umarul drept tot sare cand si cand din locas...asa ca...zic pas,las p-ai mai tineri...Si asa,la sirtaki ala de la Danes m-am cam dat in barci si dupa aia abia am reusit sa ma deplasez cu stangul...ata ete!nu mai am douash' de anisori...Da ma bag la altele mai batranesti...de ce nu ,daca se poate?!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Mariaa spune:
Anooo, te simti destul de www.youtube.com/watch?v=diQZCeipCno&NR=1" target="_blank">norocoasa?? ii destul de molcoma?! ntz, ntz te repara Mustacila, nici o grija
pentru principe anume, cu tot www.youtube.com/watch?v=lWQ5oM-ganU&feature=related" target="_blank">dragu
Dana, am o idee..tu poti baga o editie speciala de stiri DC onair pe Realitatea hai ca putem avea fiecare felia noastra
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
danitin spune:
Stiri? Unde, care, cum, cand? Io vreau stiri oricand Ca doar de dragul lor imi f... nervii zilnic si am plecat de la job molcutz, dragutz , unde nu-mi zicea nimeni da-te mai incolo, in nebunia asta ... Da-mi plce de mor ... Asa ca stiri primesc oricand ... A propos, daca aveti ceva de semnalat, sunt pe receptie oricand.
Cat despre bucatarie, nu ca nu ti-as face vanzare, dar la cum e structurata incaperea unde se afla a mea, numai la comanda razbesc. E total atipica ... de, ca in casele vechi si impartite aiurea.
Mey, am avut o zi tare zburatacita la lucru .
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
si pe mine ma doare capul de mor de cateva ore (de pe la 7 pm) imi vine sa iau un sa il croiesc ... dar mai bine merg la
Va si usor si voua
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
deya spune:
Va pup doar de noapte buna ca nu pot sa scriu.Pentru cele care m-ait intrebat de ce nu merg cu printzul acas...doar pentru ca nu e cazul..intelegeti voi.Cand o sa fie momentul o sa imi spuna...sper...
Anul trecut de pastea a fost o alta mandra acolo stiti voisi m=-as simtii chiar prost sa merg eu anul asta.Cand mai crestem un pic POATE!
Ca acusi imi iau campii e grele cu relatiile astea cand nu are cin se te invete
Fanna am votat piticutza.
Va imbratishez pe toate
ps:Aida sa ai somnul lin
danitin spune:
Aida, mi se pare ok optiunea aleasa
Deya, apoi stii cum e cu relatiile astea ... cate capete, atatea pareri. Io zic acum ca baba trecuta prin multe ... Daca ar fi sa fiu iarasi la varsta ta si intr-o situatie asemanatoare ... as face ce mi-ar dicta inima. Intr-un final asta conteaza. Am mers la vizita de sarbatori, la rudele "lui" si m-am simtit ca "cuiu", cu r-ul de rigoare inserat. Si tot degeaba a fost, ca nu era sa fie ... Asa ca, privind in trecut, consider ca cel mai bine a fost cand am facut cum mi-a venit mie la inimioara, pentru ca, in final, conteaza sa te simti tu ok. Mie, sincer, nu-mi plac chestile astea de "protocol", unde te diseca o familie intreaga, de la tinuta la ce zici ... la urma urmei conteaza ce simte EL, nu familionul ... Si daca EL e cel ales, io zic ca trebuie sa te sustina total. Dar, iarasi repet, asta e o simpla parere, la mine asa a fost. Decat unul pentru care parerea familiei e pe primul plan, mai bine lipsa ... pentru ca risti, daca ramaneti impreuna, sa fie nevoie de aprobarea lor pentru orice miscare, si nu e deloc ok. Acum, tu esti ce mai in masura sa filtrezi ce simti si ce concesii esti dispusa sa faci, dar gandeste-te ca unele decizii se reflecta de-a lungul intregii vieti. Dar daca t vrei sa mergi, iar el e de acord, ce mai conteaza ce a fost in trecut. Du-te si nu incerca sa demonstrezi nimic, oricum tu esti cea mai buna.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
dana am mintit dar bine ca nu m-am culcat ca s-a sculat mandra sa manance ... a papat , acum mai am desertul ... dar sper in 15 minute sa fiu in pat
deya draga , poate ca nici nu ar fi indicat sa te invete cineva. Eu merg pe principiul ca ma uit la altii si aleg ce e bun , sau mi se pare mie ca e bun , asa ca draga mea o sa cam inveti si o sa cam testezi pe pielea ta dar zambeste tocmai aici e frumusetea vietii noi suntem aici sa facem mai-mai la fata
... gata , merg sa servesc desertul la fata
usor
Aida ... 15+
Poze cu noi
danitin spune:
Aidutzu, draga de ea ... mi te inchipui deja cu desertul , Mai femeie, da' de sarcina nu mai zici nimik? Ceva pofte, ceva gretzuri, ceva toane ... prea esti cumintzica. Sau astea apar mai tarziu, si am uitat eu ?
A propos de pofte si fitze de gravida .. hai sa ne mai si distram. Io imi amintesc ca am sustinut sus si tare ca nu am avut. Da, recunosc sincer ca nu suprotam mirosul de rosii gatite, drept pentru care concediul in luna a patra, in Italia, a fost un dute-vino de pe un trotuar pe altul, ca orice pizzerie mirosea insuportabil. Recunosc , la fel de sincer, ca m-am dus de-a nebuna la 11 noaptea la dr ca moooor si pierd sarcina - undeva prin luna 5 - cand eu mancasem ca vacutza la un taiat de porc si facusem o criza de fiere, dar ... Io am zis ca pofte nu am avut, never, ever ... si ma intalnesc cu o fosta colega, gravida. Cica pofteste si x, si y si z mancaruri ciudate. Si eu, de sus ... eu n-am poftit. La care, fata, siderata, zice ... pai cum, Dana, ca de cate ori iesea cineva pe usa intebai: te duci la alimentara, ca vreau si eu un kefir ?. Atunci abia am realizat cate tone de kefir am ingurgitata pe perioada sarcinii, cam 1 kg pe zi. Nu glumesc!
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
io umblam dupa mine cu borcanu de 800 de castraveti murati mancam agrise verzi de mi se facea gura punga, c..u sac lamai cu tonele si cam tot ce era acru
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel