Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 19
babytza spune:
Lidia placebo sau nu , important e ca functioneaza
Tot asa sa o tiiiiiii ![]()
Corrina nu e nimik grav. ce sa ii fac daca merge in parc si sta cu bascuta in ghiozdan si cu geaca pe banca la odihna ???
Nu trebuie sa ii fluture parul in vant si sa i se vada bine bluzita ? O sa fie ok pana maine 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
In seara asta vrea Ada sa faca CAPITOL NOU , deci sa nu ne bagam noi la schimbat repede scutecelul 
Soricelul meu iubit
anis spune:
buna seara
Mai fetelor ..de fiecare data cand intru pe forum eu ma duc la odisee...
o fi vreo premonitie....neah.nu nene ca nu mai fac...am pus dop...ma mai tachineaza al meu..ca poate peste 10 ani cine stie...daca imi garanteaza ca e baiat poate ma bag altfel..sa faca cu cine o vrea ca numai fete face...![]()
AM intrat sa anunt...AVEM PRIMUL DINTISOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si bineinteles ca eu l-am vazut prima...ca de altfel toti dintii la totii copii mei..asa ca maine ma duc sa ii i-au ceva...
Brigitte spune:
Nerantula multumesc ptr incredera acordata...cat despre micutza mea Anna-Mayah...se face mare
,merci mult de intrebare
...chiar ieri i-am facut vaccinul de 6 luni...bilantul??.8700g si 70cm
, o mandretze de fata ...doar cu bolboreselile stam mai rau...in afara de un "hmmm" nu prea avem vocabular...
babytza esti o dragutza
babytza spune:
Anis felicitari pentru dintzoc 
Brigitte stati tare bine la bilant
Vrem si noi poze cu Anna
Sa ne delectam cu grasunica ta 
Soricelul meu iubit
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Mamidestefan pt ce ai fost la homeopat?pt constipatie cumva sau am retinut eu gresit? Corrina felicitari!!!!!Cum il cheama pe grasunel? Nausica ![]() Brigitte ![]() de Luca |
da ...asta era "problema" care dadea dureri...
celelalte ..destule si ele ...puteau sa mai astepte..."convietuiam" cu ele linistita
in plus ...un prieten apropiat a ajuns la cutit...adica l-au operat de apendicita..si i-au taiat o buna bucata de colon...iar totul a debutat cu o constipatie cronica...
drept urmare ..mi-a cam intrat "frica in oase"...si am zis ..sa ma tratez cit de repede pot.
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
anamona spune:
Brigitte - foarte elocvente explicatiile care ni le-ai furnizat, imi place logica argumentarii tale.
mi-ar place sa te citesc mai des.
nausica asemenea, jos palaria!
cat despre eva...mie una nu mi s-a parut ca ar fi sustinut ca doar parerea ei ar fi cea mai buna....chiar mi s-a parut deschisa sa fie contrazisa cu argumente valide....ceea ce tocmai ati facut voi fetelor :)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anis buna seara Mai fetelor ..de fiecare data cand intru pe forum eu ma duc la odisee... AM intrat sa anunt...AVEM PRIMUL DINTISOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si bineinteles ca eu l-am vazut prima...ca de altfel toti dintii la totii copii mei..asa ca maine ma duc sa ii i-au ceva...*** AniS Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
FELICITARI ...SI LA MAI MULTI...cu cit mai putina durere
Si noi ne luptam cu 2 dintzisori...care stau sa iasa (nr.3 si nr.4)...speram sa scapam cit mai repede...
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
Brigitte spune:
Babitza cu mare placere v-as arata-o pe grasunica mea, de fapt am cateva poze in casutza din bara de sus...dar tare-as vrea sa le pun ca voi toate..numai ca nu stiu cum
..poate-si face mila careva si de mine, sa-mi explice ce si cum se face...c-am multe de-aratat![]()
musettepink spune:
mamidestefan nu ma speria
si eu tot cu problema asta vreau sa ajung,...poti sa mai spui o data unde e cabinetul cu pricina?te rog mult.
merci
de
Luca

Iris-Medeea
*** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)***