FIV la Cluj 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Ce se intampla? Nici o veste.Abia am asteptat sa ajung de la munca ca sa aflu cu a fost la intalnirea de nivel inalt , cu domn' prefect , sa aflu cu sunt embrionasii si ce-i cu analizele si voi chiar nimic ! Cat ne mai tine-ti pe jar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Sper ca pana ma mai invart aici prin casa sa apare-ti si voi , va astept cu pumnii stransi si cu vesti bune
Uratica , esti tare simpatica cu soacra ta , trimite-o in statiune cu bilet de pensionati si intre timp te mai relaxezi si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-i'm alive!!!!!!!!
uff..Doamne,nu vreau sa fiu rea-ca nu am nimic cu soacra-mea-ca nu prea ne vedem asa des!insa..ma dispera cand vine si imi spune fa asa ca asa e bine!nu fa aia..da pe cand bebe?da cat mai asteptati?da tu de ce stai acasa?da ce tot vb atat pe net?da de ce nu pot sa vad si eu ce scrii?da ce i-ai gatit azi lui fii-miu?da ai facut si ceva bun?
si ieri eram suparata ca vroiam sa stau cu voi!!si nu s-a putut frate!nu s-a putut!statea geana sa vada ce scriu!si unde si cum si cui..ba ii mai spune lui fiusu sa aiba grija ca asa auzise ea de unii care s-au despartit ca isi gasise tipa unu pe net!imi venea sa sar la gatu ei!da acum a plecat!m-am linistit si ma bucur ca nu am sarit inca de la balcon!si mie mi-a fost ff dor de voi!
numai ca nici azi nu am putut sa intru ca la fel-era geana pe mine!si nu suport sa ma verifice cineva sau sa-mi zica ce sa fac!da amu sunt bine..a trecut!

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaami s-a sters mesajul!
voi fetele mele frumoase ce mai faceti??cred ca aveti doar vesti bune si sunteti pline de viata,de veselie si de optimism cat cuprinde!
la mine inca nu sunt semne nici de rusi,nici de gravideala..insa la fel-temperatura peste 37 desi fetele zic ca nu e neaparat relevant,mi-e somn si sparg frigiderul!si m-am dedat la morcovi,telina si mere!ufff..ce aiurea e asa..in asteptare!ptr ca mereu ma gandesc-ca poate sunt graviduta si sunt atat de "nesimtita"-incat nu simt nimic!
fetele-hai apareti si voi ca asa mi se facura un dor-de mama mama!viu dupa voi imediat!si v-am mai spus-daca voi nu ma vreti eu va vreau pe voi!si daca ma dati pe usa afara intru pe geam!asa ca,daca nu apareti toate vin si va bantui!buhuhuuuuuu!
bruni,turqoise,georgie,duia-fete silitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uraticooo..;hihi ce m am mai distrat...e o povoara si o astfel de soacra...eu nu am avut niciodata soacra , mama intrusului nu vine la noi ca locuieste mai departe...asa ca n am avut niciodata parte de asa ceva...
bine ca ai scapat cu bine , si acum poti sa incepi petrecerea

Mergi la inceput

ce sa fie cu fetele noastre de nu dau nici un semn...
eu maine plec la paris si marti via spania...e o vreme foarte frumoasa aici ...soare , cald...
inainte sa plec vreau vesti bune...nu se mai poate asa!!!
denisule , apalino , asteptam...

Mergi la inceput

hihi..bruni!

Mergi la inceput

fetele-unde sunteti?da ci faciti?????
da mie mi-e dor de voi!
bruni-te-ai suparat pe mine de ai fugit si tu?eu te iubi iubi mult de tot!si nu vreau sa fugi de mine!promit ca ma comport frumos!
fetle-ce facurati cu analize,embrioni,etc...

Mergi la inceput

duia....te-ai ratacit si tu prin casuta?
da de ce ma pedepsiti asa?si ma lasati singurica??
hellllooooo!fetele...cioc cioc!e cineva acasa?

Mergi la inceput

scumpa mea
suparata pe tine? nici vorba!!!
ai perfecta dreptate...
si eu te iubi tale tale

Mergi la inceput