FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 7
apalina spune:
fetele vad ca nu-mi raspunde nimeni ,cred ca dormiti ,somnic usor si sper ca ziua de maine sa-mi aduca ceva bun 

brunadria spune:
apalina,e imposibil asa ceva , pai cum fata draga se poate rezultatele sa fie asa diferite??? eu una ma abtin , nu stiu ce sa zic , sunt incompetenti!!!!!
despre polip : ma bucur ca nu ai si totul e ok...
deci io zic sa mai faci luna viitoare un set de analize sa le compari , ca alfel dupa ce te iei?
of of mai mai , greu e in lumea asta!!!!
vezi ce ti zice si doctorul maine , sa ne ti la curent...
si mult noroc pt maine...
brunadria spune:
denisule , criadema , ce stiti despre embrionasii denisului...
s au mai inmultit? in cate celule s au divizat?
ma rog sa fie totul bine denisule ...
brunadria spune:
duia 76,acuma vad ca esti vecina de a mea
..
mult noroc si tie si sa dea d zeu sa ai bebele mult dorit...
apalina spune:
pai asta am zis si eu Bruni ca sunt incompetenti si e de neacceptat asa ceva ,am fost la cele mai bune laboratoare ca alea primele luna trecuta le-am facut la noi la Reghin si ...na ,am zis ca astia nu stiu ,si uite ce minune !!! nici nu stiu ce sa zic si parca vad ca mai stau o luna pe tusa ,si iar repet si iar si iar ... oooofff ce m-am saturat ,parca nimic nu-mi merge cum trebuie ,dar ,vedem maine ce sice si Clujul
brunadria spune:
iar bantui singura seara p aici

beii unde sunteti? ce faceti?
maddutzule mi e dor de tine
vleu poveste de la tine...
apalina spune:
Bruni si de foliculi ce zici ? nu e nebun dr meu ,nu ?se poate asa ceva fara stimulare ?ca eu habar nu am despre asta
apalina spune:
haide draguta ca nu esti singura si cred ca la vestile ce le-am primit azi oi bintui pe aici toata noaptea vorbind singura ![]()
brunadria spune:
apalina,e tare grea asteptarea asta..te inteleg foarte bine..
din pacate trebuie sa acceptam , sa ramanem optimiste si sa speram .
intr o zi vom reusi..
iti doresc mult noroc maine..oricum dr tau stie mai bine si va lua decizia potrivita pt tine...
sa ne spui ce ai rezolvat...
brunadria spune:
apalina , nu pot sa ma pronunt, dar cine ti a spus tie ca ai 4 foliculi?
asta fara stimulare?ciudat...