FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 11
uratica spune:
erau unele fete de la aspirante care si-au facut test mai repede si a iesit a 2a liniuta!vreau si eu un test din ala!
cred ca ma duc la farmacie luni sa-mi cumoar un test pozitiv-cu 2 liniute!de nu..imi iau o carioca rosie si tot o sa am si eu 2 liniute!!daca tot trebe sa fac pipi pe bat..macar sa am satisfactia ca o sa vad primele 2 liniute din viata mea!![]()
georgetani spune:
pai deabia marti cand sunt in a-19 zi a cm merg la cluj pentru a-mi da ok dr. Micu si astept sa vad ce-mi zice(am inteles ca vrea sa vada daca apar ceva chisturi sau alte probleme deoarece eu am facut o miomectomie in noiembrie si...)
georgetani spune:
uratica multumesc pentru pm-esti o scumpa, dar ma superi daca incepi cu deastea-cum adica tragi tu cu carioca- tu care esti o optimista( nu ai voie sa fi altfel ca...
ne suparamva ,tu care ne ridici moralul la toate acum ce faci? -va fi sigur ok
pentru a te putea urma toate DA?- e clar?
brunadria spune:
hihi , uratica nu o sa ai nevoie de carioca!!!
georgetani gata mi am amintit de situatia ta...scuze...
o sa ai mai multe amanunte cand mergi la cj ...scrie ti pe o harie toate intrebarile la care esti nelamurita...
eu asa am facut si tot am uitat cate ceva...dar de acuma o sa fiu atenta...
fetelor intru mai incolo , ma duc sa fac ceva de papa, mi a revenit si pofta de mancare
, deja am 2 kg in plus

uratica spune:
georgie-
asa e!sunt optimista!insa in caz de nu e,tot trag o dungulita!ca sa fiu eu fericita ca am vazut si eu 2 liniute la viata mea!![]()
bruni-
hihhi..te ajung si eu acusi!![]()
duia76 spune:
Fetelor , ma bucur ca scrie-ti mult , dar totusi ce fac " vedetele " noastre de astazi ? Sper ca nu si-au propus sa ne tina asa ,in asteptare , pana maine dimineata , o sa devin
. Cand ma trezesc o sa zbor direct la calculator si o sa primeasca bataie pentru ce au facut astazi cu noi .

georgetani spune:
heeelllloooooouuuuuuuuuuuuu
chiar nu mai e nimeni pe aici? eu inteleg ca a inceput weechendul dar chiar asa? bantui
singura pe aici?
apalina spune:
no fetele ,aparui si io intr-un tirziu ,n-am vrut sa va tin in suspans dar nu-mi merge netu asta ,sper sa nu se stearga mesajul ca si mor 

No , ma intilni cu Denisa ,o femeie tare frumoasa ,plina de viata si vorbareata ,era destul de calma ,s-ia vazut bb-ii la stadiul de celulu ,si astepta cu nerabdare ,sper sa fi iesit totul bine ,Doamne ajuta !Eu ,mai stau o luna pe tusa ca dr nu se poate lamuri cu analizele astea ce e pina la urma ,asa ca luna viitoare tre sa le repet la cluj sa vedem acum ce avioana mai ies !!!! In ceea ce priveste foliculii pe care ia vazut dr meu ieri la eco ,s-ar putea a fie intr-adevar daca ne luam dupa analiza care e mai buna ,adica valoarea 11 ,dar daca ma iau dupa valoarea de 37 ,nu sunt foliculi ci chisturi ,ca doar femeile la menopauza fac chisturi 

asa ca ramine un mister neelucidat pina la urmatoarele analize
.In rest sunt bine ,maine merg prima zi la munca ,ajunge cu statul acasa si poate o sa fie mai bine ,imi ocup timpul si nu ma gindesc tot la prostii
.Georgeta vreau sa te intreb ce donator ? problema e la toine sau la el ?scuze dar n-am fost atenta la acest amanunt 
![]()
brunadria spune:
apalinoo
eram sigura ca asa e cum ti a spus dr ...
o luna pe tusa!!!
, si sa nu faci reclamatii???
pai cum e posibil asa ceva?offf eu as fi facut un scandal de mama mama!!!
pe langa ca sunt scumpe le fac si aiurea...
asta e "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"
georgia eu nu stiu cum se procedeaza cu donatorul![]()
uratica ce faci mamica...hai treci la somnic...ca bebele are nevoie de odihna..