Atlas de mitocanie urbana
sau noi specii din fauna urbana... super observatii ale vremurilor noastre!
Recunoaste cineva vocea ? mi se pare foarte cunoscuta... dar nu-mi aduc aminte numele deloc..
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
blackpanterro spune:
Tanti aia ce vorbeste pare sa fie comentatoarea de la TeleEnciclopedia de pe vremuri nu?
Foarte haios!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ardeiash spune:
mariana zaharescu.. cred ca ea e
tare bine realizat.. imi place ... iar vocea ei e perfecta ... ai impresia ca te afli la teleenciclopedia
eloise spune:
www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/" target="_blank">Aici pagina campaniei, daca doriti sa contribuiti la acest demers taxonomic. Pentru ca mai mult de-atit nu cred ca poate spera sa devina. Cu-asa ceva e zadarnic sa-ncerci sa lupti.
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
olguta12 spune:
Ardeiash!!!! Ce-mi faci tu mie???
Pur si simplu n-am stiut daca sa rad sau sa plang.
Asa ca... am ales sa rad..cu lacrimi(cu toate ca este mult prea trist, si mult prea dureros de adevarat)!!!!!!!!!!!!
Chiar m-am trezit din nou ca am 6 ani, cand stateam lipita de ecranul televizorului, in timpul TeleEnciclopediei
Ardeiash- esti beton armat!
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
galliciana spune:
buna, dragelor!!
vocea, este intr-adevar a marianei zaharia!
mdaaaaaaaaa....... cu asa ceva nu te poti lupta!!! va exista cat lumea si pamantul, mai ales la noi....este, intr-adevar, este zadarnic!!! niciodata nu va disparea!!!
am crezut ca scap de aceasta mitocanie, in momentul in care m-am mutat in alt oras, decat bucuresti!! dar.....din pacate,fiecare oras isi are mitocanii lui.....si se pare ca, pe masura ce "inaintam", creierul le sta pe loc, la unii....deh.... pana si cainele meu este mai educat.....
e f dureros sa mai radem.....
capul sus, poate mai reusim sa ii aducem cu picioarele pe pamnat, cine stie.......
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Rufus spune:
L-am vazut, fara sonor, acum o zi. De exceptie...
Multumesc, ardeiash...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
ardeiash spune:
am intles de la un prieten din Bucuresti ca aceasta campanie are loc in toata tara cam de o luna.. .de aceea multi din Romania s-au saturat deja de ea..
insa eu abia ieri am aflat de ea... mi se pare o idee fantastica!
credeti ca exista vreo sansa de autoidentificare?
Cinezee spune:
tocmai unde s-au adunat cei mai multi mitocani , unii deja s-au saturat
eu am aflat de la o bloggerita , de aceasta campanie , pacat ca nu si prinde , trec nepasatori toti pe langa ea
sper aceasta campanie sa sensibilizeze cumva poporu , dar ma indoiesc
pana la nunta mai sunt cam 5 luni
ardeiash spune:
mda... asta ma*-ntrebam si eu ... daca nu se autoidentifica... n-ai ce schimba ...