Scandinavii... se intoarce (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

rayu, multzam in numele lui Ovi de invitatie, dar maine vine acasa deja.

lil' nu stiam de ce ma simt ca la 18 ani LOL!

speed, si tin pumnii sa ploua . Hai mai ca e romantic barbatul tau, in ce peisaj idilic te duce el...

liris sa-ti traiasca Diana! Alaturi de fratiosrul mai mare.

istme, eu am 3 pini maaaari, mai mari decat casa in spatele casei. Crezi ca deja stam pe radacini? Io nu-i pot taia, numai kommun poate si cand au ei trecut in agenda .
Cum e sa fii din nou mamica?

gashka

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

Eurodeputatul danez Mogens Camre, din cadrul grupului Europa Natiunilor, a declarat īntr-un interviu ca statele din sud-estul Europei nu merita sa aibe aceeasi influenta ca alte tari europene deoarece nu sunt la fel de inteligente ca statele nordice, potrivit Radio France Internationale.

"Daca ma uit la regulile de vot, vad ca state ca Romānia si Bulgaria au mult mai multe voturi decāt Danemarca si Suedia si Finlanda si cred, sincer vorbind, ca suntem mai inteligenti decāt ei", a declarat oficialul, membru al Partidului Poporului, aflat īn coalitia de guvernamānt din Danemarca.

El a argumentat ca statele nordice si vestice au societati care sunt mai transparente, mai democratice si mai sanatoase.

"Criminalii calatoresc peste tot īn Europa"

Camre si-a exprimat īngrijorarea si fata de extinderea UE, ce ar reprezinta o amenintare pentru securitatea si identitatea culturala.

"Astazi avem criminali din toata Europa care calatoresc peste tot īn Europa. Īntr-o zi pot fi īn Franta si 12 ore mai tārziu īn Danemarca si este imposibil ca cetatenii sa se simta īn siguranta, a apreciat el.

La alegerile pentru Parlamentul European din iunie, Danemarca va pierde unul dintre cele 14 mandate, iar Bulgaria si Romānia vor avea 50 de locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Inca o data multumiri pentru urari, torturi si tentii Acu' ne focusam spre ziua de duminica, la confirmarea fetei lui Niels. E ca la nunta, frate: rochie alba, invitati, meniu ales de doo luni, limuzina la si de la Biserica, iar la restaurant se maninca si se cinta . Zau c-as merge la un pescuit mai bine:)) Apropos, speed, cre' ca scapi si tura asta, ca pe-aci le ploooo. Aniversare frumoasa!!

Rayu, adeluctzu, pai pe la vara, asa, daca nu plecati pe nicaieri, ne-om putea-ntilni la o sueta scurta?? miha, narancea??

Cit despre Camre asta, ce vrei de la el?? Doar e de la Dansk Folkeparti!! Chiar, Vadim nu se face si el europarlamentar ca sa-i tie de urit??

doru, ajunserati acasa...macar sa va splati rufele!? :)))
istme, hai zi de catoi!!! Cum il cheama, un' se pisa??

Hai va pup, ma duc sa decupez si sa colorez vulturi de carton acu!! (ne luptam cu pasarile , care vin si-si fac cuib iegzact sub imbinarea dintre acoperisul casei si ala al terasei)

ahhh...si tata lu Toma', hai sa ne traiesti!!! La Multi Ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

merci de urari fetelor din pacate s-a inseninat pe aici ...oricum micuta a fost invitata la un sleep over seara asta asa ca probabil vom iesi si noi la o crisma ceva...si maine pot sa pretind ca sunt mahmura!
lilanda,si aici e circ mare cu comuniunile si confirmarile, fake tan, machiaj, coafura, rochii, pantofi (si asta referitor la fetite, de mamici nici nu mai zic, shopping trip-uri la new york), inchiriat limuzine si hummer-uri, chefuri, restaurante etc...mi-e si groaza la anul cind micuta va avea si ea comuniunea cine stie ce-o mai fi la moda...noi nu prea suntem dusi la biserica :) iar micuta se streseaza deja cu confesiunea, ca de ce tre ea sa zica toate secretele ei unui popa pe care nici macar nu-l cunoaste...

Mergi la inceput

hmmmmm se facem o intilnire, cu alte cuvinte sa trecem riul la suedezi hahahaha ca ei nu vin incoa

ia niznayu, sa ma duc s-o vaz pe mama Rayu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

speed aniversare placuta!
si p-aici ploo, vreme de betie

lilutz, narancea mancarati "hveder" de Store Bededagen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' io spun prezent daca pot, depinde de data. In 22 iunine plecam in Ro, venim inapoi la inceput de iulie si plecam in Norvegia pana prin 15. Tot cu masina, peste tot, asa ca trecem Danemarca(spre Ro) si Suedia de-a latul spre Norvegia. Apoi mai greu sa ne urnim, dar nu imposibil, depinde de multe variabile de moment. Daca hotarati ceva, let me know si va spun la concret.

tatic pentru ieri!

Un we plin de soare ca la noi va doresc! Azi noapte am avut furtuna, dar acum mergem la plaja . Glumesc, e vant si rece, dar e soare...

all.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

ma primiti si pe mine pe aici?
va tot citesc dar abia azi mi-am facut curaj sa va scriu
sunt in Danemarca de putin timp, mai precis in Copenhaga si ...incet-incet, incerc sa ma adaptez realitatilor scandinave

va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

nu mincaram hveder anul asta, pe motive culturale, de aproape un an suntem adeptii stilului raw food, adica tot ce bagam pe orificiul bucal e crud, fructe, legume, seminte si ceva frunze.

fac cinste cu o banana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayou, copilasul deocamdata a avut foarte putine accidente de caca si pishu in interiorul locuintei, asta in principal datorita faptului ca stam toti cu ochii pe el ca pe butelie, si in momentul cand incepe sa miroase pe jos ca sa-si caute loc, il insfacam si tuleo cu el afara :-) Cand faca afara il laudam si ne bucuram de zici ca am castigat o Dacie la loterie, bine ca se petrece chestia asta in spatele casei si nu ne vede nimeni ca daca ne-ar vedea cunoscutii in ce hal am ajuns ar rade de noi
Cand doarme il tinem intr-o cusca mica, pentru ca asa e recomandat. Ei sunt animale de turma (pack animals) si descendenti din lupi, care lupi din maimutza, dupa cum ne-a invatat nenea Darwin. Ca atare ei, cainii, ca si stramosii lor lupii, se adapostesc in vizuini, unde se feresc de animalele de prada. Cat sunt in vizuina (in cazul nostru mica cusca cumparata de la 'pet store', ca vizuina adevarata nu avem in planul locuintei), nu fac nici pipi nici caca, din instinct transmis de la strabunicul lupu'. Chestie care ne usureaza noua viata enorm de mult :-)
Asa ca dumnealui sta cam 16-18 ore in cusca, cat doarme (si nu se pisha), si in rest in bratele noastre, de obicei. Are niste jucarele pe care le rontaie, mai mananca, mai un pipi/caca, mai un somn, si uite asta e viata lui. Si a noastra :-)

Adela, ti-a scapat stirea, vezi ca ti-am dat PM.

Happy belated b-day to Tata lu' Toma, si happy communion to copila lui Niels.
Speed, si tie pescuit placut si sportiv, si multe multe aniversari fericite si sa fiti sanatosi si sa va iubiti, la pescuit sau nu.

sper ca n-am omis nici o sarbatoare din poienitza.

narancea, care va sa zica v-ati pus pe sarmale 'a la crudite'! cum faceti, luati o foaie de varza si o umpleti cu un carnacior afumat ca sa obtineti sarmala 'raw' ? Io glumesc, dar felicitari de initiativa. Cred ca ai facut un ten ca un popou de bebe mic de la dieta asta...let us know!

Mergi la inceput