Scandinavii... se intoarce (8)
Raspunsuri - Pagina 15
lilanda spune:
ia, sa vedem daca UK isi ia jucariile si pleaca!! Incepe bine
..da' parca prea seamana cu un cintec de Craciun!!
lilanda spune:
Finlanda iar sparge ritmul
Comentatorul de-acilea zise wow (de admiratie adica) la cintecu' englezoiacei....la fel facu si la malteaza!!
lilanda spune:
Ia s-o vedem si pe spaniola stewardeza convertita la televiziune ...si la ritmuri balcanice :((
voljena spune:
anu' asta fac economie la nota de plata la telefon... tot e criza... nu votez cu nimeni...
doruletz spune:
gata, bine ca sunt doar 24 ca nu cred ca suportam mai multi
voljena, amsterdamu e si preferatul meu, as da 5 venetii pe el:) Noi fuseram de vreo 3 ori si tot as mai merge ( e adevarat ca la venetia nu fusei decat o zi si aia ploioasa)
mara03 spune:
pai in venetia tre' sa faceti o tura cu vaporetto pe canal grande. tre' sa opriti vizavi de piata san marco, pe cealalta parte a canalului la basilica santa maria della salute, tre' sa vedeti palatul dogilor si basilica san marco, podul rialto, sa dati cu piciorul in porumbeii obraznici din piata, sa faceti o tura pe jos pe toate stradutele alea inguste si pline de farmec, sa treceti podul cel nou construit, primul dupa 125 de ani...
la capitolul mancare, singurul must e inghetata!
a adormit tudor. fug la tv din nou...
edit: daca aveti timp poate dati o fuga si pana la murano. eu n-am fost dar mi-as fi dorit sa merg...
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara03 edit: daca aveti timp poate dati o fuga si pana la murano. eu n-am fost dar mi-as fi dorit sa merg... |
Trecusem deja Murano in traseu ca oricum, ne cazam in Lido :))
mihaela_s spune:
Va salutez si va pupez, io ma lipii de teveu daca pana la 21 nu zise nimeni nik...votai Romania ca deh...si Norvegia ca imi placu cel mai tare baietelu' cela. In rest, imi placu Portugalia si Estonia cel mai mult dupa Norvegia, iar grecu fuse de tot...
Ah da, si Bosnia fu faina...
ma duc sa vaz spectacolu'!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie