Burtici fericite de septembrie-octombrie (30)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina_ana spune:
Santorini, eu am nascut normal cu anestezie epidurala. Dar am avut niste complicatii de la nasterea naturala, de fapt de la epiziotomie, si nu mai vreau sa trec iar prin asa ceva. De-asta vreau cezariana, sper sa se si poata! Dar nu vreau sa le sperii pe fete, mie nasterea normala cu epidurala mi s-a parut super usoara. Nu am ramas cu nici o trauma, nu am tipat pe acolo, nu m-am chinuit, a mers snur! Intr-o ora de cand am ajuns la spital eram gata!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
15+
POZE
alex25 spune:
Vad ca tot vorbiti despre analizele astea de anticorpi. Eu saptamana viitoare ma voi duce cu o trimitere de la medicul ginecolog la Institutul de Hematolgie, undeva pe la Piata Victoriei, la mine e alta problema: incompatibilitate de grupa O1-A2, se mai confrunta cineva cu asa ceva? sincer va spun ca nici nu stiu ce ar fi de facut in continuare, ca nu am intes...
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
santorini spune:
Roxxy80, si eu am avut o prietena care a nascut cu cezariana si tot asa s-a refacut super repede. De aia vreau si eu sa fac. Mai ales ca mie mie groaza de o singura chestie la nasterea naturala: sa ma trezesc noaptea ca trebuie sa nasc si sa il sun pe doctor si sa aflu ca nu e in localitate (asa i s-a intamplat unei alte prietene). Si aici in Cta nu se uita nimeni la tine daca nu iti vine doctorul. Oricum ea s-a chinuit ingrozitor, doar cu moasa, copilul era sa se sufoce ca avea cordonul pus naspa, si are o taietura jos groaznica. I-au trebuit cateva luni sa se refaca.
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
gabrittza spune:
hai ca m-am indurat sa schimb semnatura.![]()
as vinde rochita de mireasa dar mi-e prea draga

aaaa era o graviduta care are nunta.
la rafaelli are rochite foarte dragute si pt gravidute.proba o graviduta rochia care am luat-o eu si mai probase inainte niste rochite superbe
.si au niste preturi omenesti.
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Emy10 spune:
In legatura cu cezariana, eu asa as dori. Nu am discutat inca cu doctorul insa din cate m-am documentat eu, ar fi recomandata daca ai uterul retrovers, iara eu asa il am. Apropo doctorul e de la Polizu. Mai e cineva la aceasta maternitate?
15+
mariaanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Nu stiu daca e vreo problema, dar ar trebui sa mergi pentru a beneficia de analizele gratuite. Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 15+ |
Apropo de grtuitate , azi am aflat cu stupoare ca pentru a beneficia de ele ar trebui sa ma programez cu o luna inainte, deci abia in mai pot face analize....Ca cica numai gravidele de la 7 luni in sus au prioritate, celelate....Dumnezeu cu mila!

Azi m-am certat cu un nenorocit de la laborator .Deci pana la 7 luni, trebuie sa platesc sau sa ma programez cu o luna inainte!!!!
Mare-i gradina ta, Romanie!
Mariaanna
12+
Mamica de
si
in asteptarea unui
mary_07 spune:
Eu am facut cezariana de urgenta,nu ajunsesem bine la spital pt un control obisnuit si intr-o ora bebe ea deja scos...motiv pt care am si taietura pe verticala

(avea dubla circulara si eu aveam tensiunea f mare)
Acum,el zice ca nu ma lasa sa incerc normal...si mi-e un pic ciuda
Si eu m-am refacut f bine,taietura abia se mai vede,n-am avut dureri..dar mi-e groaza cand ma gandesc la inca o taietura ca atunci sigur nu se va mai vindeca la fel de frumos

Dr. ma tot lauda ca o sa trec si peste operatia asta cu brio ca la 20 de ani ai mei corpul e tanar si se reface repede. In spital,cand am nascut ma dadea ex. altor mame ca ce bine si frumos ma refac![]()
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de
Alex (2 noiembrie 2007)
si
(17+) 99%

alex25 spune:
Si eu am facut o lista cu avantaje si dezavantaje pentru ambele tipuri de nastere siinclin pentru cezariana, acum sper sa fie de acord si dr mea. Ar fi si alte motive de sanatate, kg multe in plus, ochelari, glicemia cam crescuta (sa vedem ce o sa se intample pana la sfarsit), asa ca....cezariana cam scrie pe mine.![]()
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
gabrittza spune:
eu am nascut normal cu epidurala.a fost usor si acum tot asa vreau sa nasc.dr meu stia ca se apropie termenul si mi-a spus clar sa il sun la orice ora.spre norocul meu era de garda in acea zi cand sa hotarat fimea sa iasa.
in mod normal cand pleaca dr ar trebui sa te lase in grija unui coleg pt orice eventualitate.
repet asta se intampla in mod normal!
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
santorini spune:
Cristina, pai si mie imi este cam groaza de epiziotomie. Si m-am gandit ca daca tot ma taie, mai bine pe burtica decat jos. Mai ales ca la prietenele mele care au nascut, am vazut ca s-au refacut mai bine cele cu cezariana. Bine acum depinde si de organismul si de norocul fiecareia.
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1