*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ramo, intotdeauna ti-am purtat un respect deosebit pt ceea ce ai facut. Sa te mulgi continuu 5 luni, Doamne! Si intr-adevar, evolutia lui Andrei e ff frumoasa

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vad ca mai multi puiuti sunt in perioada asta mamodependenti, eu nu ma ingrijorez, stiu ca e ceva normal si e trecator...si Rebe era independenta, ma tineam eu dupa ea prin casa, acum ma urmareste ea peste tot.

Naty, la 11 ar fi excelent, atunci e si Rebe treaza!

Tonic, si la mine tot asa e, amandoi sunt gelosi rau daca sta Paul langa mine, repede si ei calare! Vor sa fiu numai pentru ei. Chiar si cand suntem toti acasa, ei amandoi stau numai pe langa mine, desi Paul il ia pe Razvan peste tot cu el, cand suntem acasa e foarte mamos si ar sta numai cu mine. Ma uit la Razvanel si vad cat de mult si-ar dori sa-l mai iau in brate si nu-l mai pot tine, are acum 25 de kg, dar il imbratisez cat pot de mult si incerc sa stau si cu el cat pot. De-asta mi-e acum greu cu Rebe agatata de mine caci nu mai pot sta si cu el si are si el nevoie de mine!

Randunoiul gateste spagheti, ce pofta mi-e , le face absolut bestiale!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Fetele, noi iesim cam dupa pranz in parc, copchilu meu doarme pana la pranz, apoi papa...si imi place mai mult asa ca e mai cald..
Naty, care botosei i-ai luat, eu nu i-am vazut?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, astia: http://www.bebearicel.ro/produs-bebearicel-1547.html

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, astia: http://www.bebearicel.ro/produs-bebearicel-1547.html

Naty

super haiosi, sa-i poarte pana la tocire!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty, sunt foarte frumosi botoseii, i-am admirat si eu pe bebearicel. Sunt doar de interior sau poate iesi cu ei si afara? Sa-i poarte sanatoasa Iulia.

Fetelor, eu pot iesi si la 11 si la 16-16.30 dupa ce se scoala Rebe. Insa la pranz nu caci papa si face nani apoi, cel mai important somnic din zi.

Am culcat si eu Sufletica si acum ma relaxez putin...

Ramo, si eu te admir ca mamica, de fapt pe toate mamicile randunici, toate sunteti niste super mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cam fara vlaga va vad Ce sa fie oare? Inspiratia? Hmm..Expiratia?
Pai eu scari n-am, botosei am, baiat mamo-dependent am declarat deja, hmmmm ...acu' nu stiu cum o lua-o Ramo, dar sa te mulgi 5 luni mi se pare Doamne ajuta ca ai avut rabdare ....mama bici detine niste secrete care pe mine m-ar interesa Ce-o fi zis neurologul , ce-o fi invatat-o, care sunt secretele ...hai mama bici, fa-ne si noua o circumvolutiune in plus

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Da mah, slaba activitate, unde sunteti randunici? N-ati culcat inca puiutii?
Aaaaa, mi-am adus aminte ca voiam sa va intreb ceva, vad ca Rebe are pielea putin uscata pe obrajori, nu este de la frig sigur ca am ferit-o de el, cred insa ca-i de la apa cu care o spal pe fetisoara dupa fiecare masa...Ce sa-i dau pe obrajori si ce fac, cum o spal dupa masa sau cu ce o spal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou!
Din prima zic virgula ca nu vorbesc cu Mimo, ca nu ma baga in seama

Apoi, sambata avem musafiri si nu avem cum sa mergem in parc....

In mai, mi-am adus aminte ca e nunta verisorului meu, dar nu stiu pe ce data, ca inca nu m-a invitat

Si Stef are muci intr-una, i-am inrosit nasul de cat l-am sters, ii curg ca lumanarile non-stop si mai ies si cu BB albiciosi

Nu mai am chef de nimic...am stat si eu in pat la amiaza...m-am ofticat ca n-am ajuns la seminar si a fost super de super...Luny, imi pare rau ca nu te-ai dus!!!!! cica a fost si o prezentare Zepter si s-au canstigat chestii misto, plus cadouri cu condimente, vinuri si alte alea...si ma oftic rau!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, si Stef are obrajii rosii si iritati...cred ca il dau cu galbenele dupa baita. De la vant i s-au facut asa...plus ca se freaca si de cearceaf cu fata...
Ai mei s-au trezit la 7 seara, asa ca la nani peste vreo ora ii duc...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput