*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty din mesajul tau imi dau seama ca te-ai mai linistit,ma bucur ..ei na ma gandesc ca daca nu poate sa manance si micul dejun si gustarea nu e vreo problema...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Naty, noi daca e frumos sambata sigur mergem in IOR si am vrea sa va vedem. Daca de la bb nu obtii nimic sunt sigura ca Antoniei i-ar placea sa se joace cu Iulia ...Dar noi nu ajungem prea dimineata ca nu e nici suficient de cald si avem aceeasi pb cu somnul. Daca vrei, mai vorbim maine, vedem cum e vremea si stabilim. Poate ne vedem si cu Clau, cu Kya, cu cine mai doreste...
Cu soferia sper sa ai dreptate, oricum n-am alta posibilitate, dar daca imi comenteaza sotul ceva, l-am halit, ca nici eu nu-i zic nimic

Raluca multumesc pt raspuns. Cam asa si la noi, credeam ca e Antonia mai rece si-i place rau sa faca pe sefa, dar cred ca asa-s fetele la varsta asta, mai autoritare.

ma duc sa mai citesc, am inceput mesajul acum 2 h, dar am stat pe mess, m-am intalnit cu Ariel, am adormit bb si acum il trimit

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Clau, eu de-asta intrebam ca-i vedeam ce frumos se joaca ai tai. Si Antonia era si este ca Rebe. Il iubeste pe bb, l-a dorit f mult dar ii vine destul de greu.
pe taicasu sunt gelosi amandoi. N-are voie sa stea langa mine ca sar copiii pe mine, ca mami e a lor...

Mergi la inceput

vad ca s-a amestecat mesajul, dar nu-l mai editez ca mi-e lene

Rami, cat a avut Andru (sapt/kg)?
si nu mai vb de mancare ca a trecut pranzul si e devreme pt cina, iar gustarile sunt pt bbei. Eu pap branza eco cu rosii de supermarket, ca m-am gandit ca se echilibreaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic
Eu pap branza eco cu rosii de supermarket, ca m-am gandit ca se echilibreaza!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

catalina l-am nascut la 38saptamani ,a avut 2120g,46cm...

Mergi la inceput

Si eu m-am vazut azi cu una bucata Ariel, impreuna cu una bucata Te(r)o care e (mai) frumos ca in poze, si care mi-au adus una pereche botosei de piele pt Iulia, de purtat in casa, o minune nu alta

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Dar ai aflat cauza? Eu am nascut-o pe Antuca tot asa, chiar putin peste 38 sapt cu 1800g si 40 cm. A avut si lichid verde, tegumente nu stiu cum, dar in afara ca era f slaba (nu avea strat adipos deloc) era perfecta.A supt din prima zi, era f vioaie si atenta, motric si psihic a fost mereu peste media varstei, dar cu inaltimea si greutatea nici acum nu e in limite.
In plus ea nici nu a crescut bine. O alaptam la san si au crezut ca nu e bun laptele meu, dar nici cu Aptamil nu a crescut si atunci cam asta se dadea. Mai era un lapte pt copii prematuri, sau cu greutate pana-n 2500g, dar nu ne-a zis nimeni de el.
Din cate vad eu insa Andru papa bine si a crescut f frumos, ati recuperat OK.
A, eu i-am facut si investigatii la Parhon, dar au iesit analizele bine si nu am fost de acord cu tratamentul hormonal mergand pe principiul:"daca nu-i stricat de ce tb reparat". Oricum e fetita, nu conteaza ca e mai mica, are un ritm de crestere constant, nu stagneaza(dovada un sifonier de haine pe sezon) ce pb am vazut acolo la spital... a mea e chiar perfecta!

Mergi la inceput

Stim Naty, la noi deja adormise frumosul.
Noi am luat o mingiuta rosie (intre altele) si a fost dragoste la prima vedere, nu s-a mai intamplat pana acum.
I-am spus Alinei pe mess ca sigur e semn bun.

Cum ramane cu intalnirea?

Mergi la inceput

Catalina, si fetita cea mare a prietenei mele cu care am iesit in parc acum cateva zile s-a nascut la 41! de saptamani cu 2600 g si 46 de cm, la 1 an avea 8800 g iar acum la aproape 3 ani are 14 kg (mai are Sam un pic si o ajunge!). La fel, nu s-a gasit o explicatie; tot cu lichid verde, etc; dar la 6 luni spunea mama cu adresa, la 9 luni mergea singura, acum au pus-o deja pe schiuri, vorbeste f bine si e un copil extrem de reusit-si, desi slabuta, arata ff bine. Asa ca iata, nu-i o regula sa fie rau la cei mici si slabi...
Cu intalnirea-sa vorbesc si cu al meu cand vine sa vad daca are vreun plan cu noi sau iar munceste la apartament dar as veni sambata pe la un 11...
Naty

Mergi la inceput

cauza..mda..placenta imbatranita,lichid verde...infometat,nu s-a mai putut hrani,cu circulara si esarfa de cordon..am avut noroc ca a fost sanatos...mancacios..si el a papat f bine...la inceput ,,pana sa ajung eu la el..deci cam o noapte si pana sa-mi vina mie laptele ,i-am dat nestle pt prematuri...apoi l-am pus la san dar fiind micutz nu prea putea sa suga ,si o alta cauza mamelon f mare pt guritza lui ...asa ca ma mulgeam si ii dadeam sa pape...a papat lapte muls pana la 5 luni apoi am trecut pe lapte praf nestle...a luat f bine in greutate...ti-am zis a fost papacios...dar crde ca il si indopam..tot timpul am avut obsesia ca a fost micutz,ca daca nu s-a saturat,ca daca...ca daca...acum rasfoind prin tot ce am trecut si cum a evoluat andru sunt f multumita...
nu i-am facut nici un fel de tratament,nu i-am dat vitamine...i-am facut annalizele la sange pe la 5-6 luni si a fost totul ok...de la 5 luni cam asa am inceput diversificarea...supica ...outz..

comnetarii despre laptele meu si eu am avut ,asta e o perioada urata pt mine...nu ca nu ar fi mancat andrei,dar fiind mic,ca toti copii avea colici si plnagea...si au existat comnetarii daca nu e laptele bun,daca nu se satura...off asta e alta poveste...

Mergi la inceput