*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cred ca mi-a cazut netul de 10 ori azi...dar vad ca nu prea sunteti p-aici...Mufa a plecat cu ta-su in parc la circ, s-a dus s-o ia si pe ma-sa, am scapat si azi!
clau asa face si Mufa, e tot calare pe aspirator, imi mai apasa si butoanele, si rade si chiuie

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, si la mine netul merge azi oribil, nu stiu de ce. Si tocmai ce-mi caut telefon nou, n-am ce face, am pierdut capacul la actualul, sta bateria neacoperita si pica non-stop. Mor de ciuda, asta era cadou de acum 2 ani de la randunoi si nici ca l-am mai schimbat, in conditiile in care inainte nu rezistam 6 luni fara sa-mi schimb telefonul. Dar ca pe asta n-am iubit niciun telefon. Si nasol e ca modelul asta nu-l mai gasesc icaieri

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Sal'tare! Eu una as veni la intalnire dar IOR e foarte departe de mine si nici nu ma masina sa ma deplasez... cine stie poate ne vedem la Cris.
Naty naspa cu telefonul, dar pana la urma vei gasi ceva care sa-ti placa.
Luny asa sta si Diana calare pe aspirator, e disperata dupa el, cum il vede incepe sa tipe la el
Uff Clau ce te chinuie Rebe... eu una te admir ca ai atata rabdare, nu stiu cum reusesti zau!
Am vazut si pozele cu Sanziana mergareata, ma bucur ca Mihai blondinul e OK (doar mami are stoluri) si Gecko M-AI OMORIT cu pandispanele tale!!! Sa inteleg ca se exista reteta pe bucataras, nu de alta dar cat de anti-talent sunt la dulciuri la astea ma pricep
Voi ce le mai dati de mancare dimineata? Pt ca Diana nu pre accepta nimic, un pic de paine cu unt si gem, sau cascaval... nu mai stiu ce sa-i dau plus ca am incercat sa-i dau si lapte de vaca si nu vrea....
Si mai am o pb: pe piciorusul unde i-a facut vaccinul, in zona inghinala i-a aparut o galmuta. Pediatra zice ca e de la vaccin, o fi cazul sa-mi fac griji?

Mergi la inceput

Cleme, nu cred ca e nicio problema.
Clau, si Iulia e, tot mai accentuat, intr-o faza asemanatoare, se agata cu disperare de mine, daca doar dau sa ies din camera urla, vine si se agata de picioarele mele, ma imbratiseaza, nu vrea decat la mine, se uita urat daca ma pup cu tacso in fata ei (dar nu face scandal ci se preface ca nu ne mai baga in seama). Hmm...cine vi se plangea voua ca are fata prea independenta? Iooo? Nasol e ca exact acum o duc la cresa, uf, iar ma apuca...Azi-noapte dupa ce a adormit randunoiul m-am pus pe un plans...
Tanta zice ca am rasfatat-o, randunoiul ca am rasfatat-o...Si eu care ma cert pe forum cu adeptele prea infocate ale AP Da, poate ca acum dupa examen, stiind ca se apropie si cresa am fost ceva mai calda cu ea ca de obicei, dar in rest nu am facut nimic din ce faceam. Vad insa ca mai multi puiuti au faza asta, probabil ca e normala...

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mey si Diana are o faza de genul asta dar mai subtire (si sper sa ramana asa), dar eu o pun pe baza faptului ca nu stau toata ziua cu ea. De exemplu cand sunt acasa ar sta numai cu mine (DAR NUMAI IN BRATE), cand merge cu mine vrea s-o tin de manuta pe cand cu Lucian nu face asa. Si mai are momente cand e la mine in brate si-i zice Lucian sa vina la el si nu vrea, iar daca o ia plange. Culmea e ca, desi sta cu Lucian toata ziua, dupa el nu e asa disperata.
Naty ms pt raspuns

Mergi la inceput

Noi cand ne imbratisam si ne pupam, Mufa vine fuga-fuga, intai sta, se uita si rade,nu e gelos, desi ta-su zice 'e a mea mami:)', apoi se lipeste de noi si vrea in brate, group hug...si ne pupam toti 3, tare mult ii place!
Acuma ca-s singura, m-am plictisit...de obicei, abia asteptam...cred ca ma bag intr-o baie cu spuma, macar sa fac ceva pentru mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am fost pe afara,s-a pus iar vantul si am intrat in casa,am papat din nou laptic si acum facem nani...azi a papat f bine ciorbica de gaina cu painica,felul doi piure de legume cu peste,i-am facut ieri si a mai ramas o portie si pt azi...

naty sunt de acord ca unii puiutzine mai deruteaza si eu am fost pusa in situatia asta,mai ales ca andru a fost declarat dismatur la nastere,am citit unele postari pe forum despre dismaturi care mi-au dat de gandit dar am pus cateva intrebari pediatrului ,am vazut cum evolueaza ,cum se manifesta si m-am linistit...eu una sunt multumita de cum se comporta,de cum paseste,merge,comunica,reactioneaza...nu stiu dar cred ca fiecare copil se dezvolta in felul lui,unii sunt mai harnicutzi,altii mai lenesi...nici un copil nu seamana cu altul...

am vazut si un cochil plecat cu sorcova

si rebe posesiva si dependenta de mami

raluca si noi suntem atrasi de scari si eu sunt f interesata de sisteme de protectie...daca gasesti ceva interesant sa-mi spui si mie am mare nevoie...mie imi trebuie si pt scarile de afara,am o scara maree si imi e frica dar si pt interior,am trei trepte care fac legatura intre dormitoare si baie,bucatarie...am vazut si eu montajul f misto ...

zoze esti nebunaio acu'vazui ..ce semnatura ai...bine ca te linistisi...
bubu sa treaca mucisorii

luny eu cand dau cu aspiratorul pe andru il pun in patut si ii dau de lucru ca altfel ii e frica...nu-l suporta de cand folosesc batistutza bebelusului,s-a speriat de el...
cleme eu dimineata merg tot pe fructe si laptic...

pup tot stolul

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Mda, la cresa unde mergem e interesant...deci copiii sunt adusi la 8, cu laptele baut de regula acasa...pe la 9 iau micul dejun constand in painica cu unt si gem sau ou sau painica cu branza de vaci, ceva de genul asta; apoi sunt pusi la somn si pe la 11 lise da o gustare care inseamna fructe...si la 13-13.30 pranzul care pt cei peste 1 an inseamna ciorba si felul 2, legume cu carne. Apoi dupa-amiaza iaurt. Acuma nu stiu daca Iulia va putea manca si micul dejun SI gustarea...

Naty

Mergi la inceput

mama, Naty ce de mancare...al meu nu ar papa de atatea ori!..si lapte nu le mai da intre timp, pana sunt luati acasa?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vad ca aparura imediat doritoare de intalneala!Scapasi de mine!!

Raluca se face ca ploo-nu te mai bag in zeama!

luny isi cauta cosmeticiana,in timp ce Mufa se distreaza cu tasu si ma-sa lu' tasu

Clemefata-sper sa nu fie nicio problema! Stoluri?!Putin spus!
Ma bucur ca am fost,pt.ca mi-a povestit muulte lucruri interesante,despre ce ar trebui si ce n-ar trebui sa faca,despre cum sa reactionam-la un anumit comportament al jucalului,despre intrarea in colectivitate,muulte si marunte..Pana acum-a zis ca suntem parinti model-Mihai e perfect dezvoltat,din toate punctele de vedere!

Ramo si io ma gudur la ea! Si-am mancat si mancare de dragavei cu oua ochiuriO nebunie!

Io pe bucataras nu mai intru ca lesin pe-aci!

Semnat,
mama bici-trilulilu!

Mergi la inceput