Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Please, are cineva notat programul de la Institutul de hematologie? Eu il notasem... dar nu mai gasesc... Trebuie sa ajung sa imi mai dozez anticorpii inainte de venirea bebelinei. Stiu ca luni erau pana mai tarziu, dar nu mai stiu exact de la cat... 8... sau 9?

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

de la ora 8 era, sper sa nu se fi schimbat

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Nu am cu ce sa-mi masor tensiunea caci nu am mai avut probleme. dar ma duc la cumparaturi (ma duc sa-mi iau mancarica gata facuta ) si o sa trec si pe la o farma, poate sunt dragute fetele de-acolo sa-mi ia tensiunea. Sper doar sa nu lesiin la volan ....

Olga 35+ David

olishka ia mai stai tu vreo ora pe acasa !!!!!!!!! cum sa te urci asa la volan???? vin dupa tine sa-ti dau omoru' !!!!

diana 37+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

OF! O fi ceva in aer!
M-a apucat si pe mine agitatia, ceea ce nu am mai avut... de pe vremea initierii gynipralului. De ieri am o multime e extrasistole.. imi bate inima... intr-un ritm propriu si personal. Tot de la gynipral probabil... dar ce le-o fi apucat acum!?
Si colac peste pupaza... mi-a aparut si un hemoroid, de dimineata pana acum, a crescut ca Fat Frumos!
Ma doare in fund!!!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Salutare dragele mele!

Imi pare rau ca nu mai pot tine pasul cu voi! Imi ocupa mult timp buburuza mea, plus ca nu ma simt nici prea bine..M-am procopsit cu o nenerocita de mastita la sanul stang si am trecut prin chinuri ingrozitoare!Am facut febra mare, am avut frisoane si dureri crunte la san! Am mers la spital si m-a ajutat javascript:insertsmilie('');o asistenta sa golesc sanul si acum fac tratament cu antibiotic. Inca nu mi-a trecut, cand mulg iese puroi din san. Sper in cateva zile sa scap. Sa aveti mare grija ca dupa fiecare alaptat sa goliti bine sanul! Mastita se poate face in primele 6 saptamani de alaptare.

Felicitari fetelor care au nascut zilele astea: IlesClara, Malata, Doranna,Inapreda,Adee, Chatonel si Aris! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi, sa va refaceti rapid si sa depasiti orice problema cu usurinta! Imi pare rau ca nu am putut fi langa fiecare din voi sa va sustin atunci cand a fost momentul! Sper sa primiti gandurile mele bune, chiar daca cu intarziere!

Fetelor, Aris a nascut pe 25 sau pe 26? am vazut ca mesajul in care se anunta ca a nascut a fost trimis la 00:14 parca. Sunt curioasa pt ca 25 era data in care voiam eu sa nasc, si Aris avea acelasi UM cu mine. Ar fi o coincidenta placuta.

Va pup si o sa incerc sa va citesc si sa scriu mai des!

Hai Ionica!

Am pus si eu pozici cu buburuza mea! Sunt si pe picasa si la semnatura!

Silvia - mami fericita de Amalia

http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Nu am cu ce sa-mi masor tensiunea caci nu am mai avut probleme. dar ma duc la cumparaturi (ma duc sa-mi iau mancarica gata facuta ) si o sa trec si pe la o farma, poate sunt dragute fetele de-acolo sa-mi ia tensiunea. Sper doar sa nu lesiin la volan ....

Olga 35+ David

Vezi ca la farmaciile Dona sunt f dragute si iti iau tensiunea fara pb. Si eu am fost intr-o zi.

Ai grija, te rog!

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 4 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:

Please, are cineva notat programul de la Institutul de hematologie? Eu il notasem... dar nu mai gasesc... Trebuie sa ajung sa imi mai dozez anticorpii inainte de venirea bebelinei. Stiu ca luni erau pana mai tarziu, dar nu mai stiu exact de la cat... 8... sau 9?

de la ora 8 era, sper sa nu se fi schimbat

Merci mult, Eseea! E super asa, ca as putea sa le fac pe toate (anticorpi+echo+consult gineco) intr-o singura zi, ca nu prea am voie sa ies.

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:

Gigelica si cum adica ti s-a acrit de net? Adica ti s-a acrit de noi ?

Olga 35+ David

Voi nu sunteti "net", voi sunteti "FAMILIE"... Ma refer la citit site-uri diverse, ca sa mai treaca vremea.

Cu voi sunt de putina vreme foarte activa si imi place cand am cu cine sa vorbesc despre orice, caci timpul trece mult mai repede.

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Silvia felicitari pentru buburuza tare frumusica este. Multumim pt sfat sa fim f atente la alptat, sa golim sanii pentru a nu face mastita. Am retinut. Mamicilor acum in timp ce eram in bucatarie mi-a trasnit prin minte urmatoarea faza voi v-ati gandit cum veti alapta puiutii vostri sau mamicilor aveti un loc anume unde ii alaptati? Ma gandeam la un balansoar pt mine in timp ce alaptez sa stau comod, dar daca voi naste normal cred ca in primele zile nu voi putea beneficia de balansoar din cauza taieturii. La noi mai este o problema stam in garsoniera si suntem limitati de spatiu dar parca tot imi surade ideea unui balansoar. Voi ce parere aveti? Astept parerile voastre si pro si contra nu ma supar.
Cristina

Mergi la inceput

Citat:

OF! O fi ceva in aer!
M-a apucat si pe mine agitatia, ceea ce nu am mai avut... de pe vremea initierii gynipralului. De ieri am o multime e extrasistole.. imi bate inima... intr-un ritm propriu si personal. Tot de la gynipral probabil... dar ce le-o fi apucat acum!?
Si colac peste pupaza... mi-a aparut si un hemoroid, de dimineata pana acum, a crescut ca Fat Frumos!
Ma doare in fund!!!

AMR 4 saptamani

Eu am o ditamai floricica de hemoroizi....dar cred ca sunt obisnuita sa ma doara in fund...

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Dyana pana ma imbrac eu numai bine trece ora...doar sa-mi iau sosetele dureaza 5 min...ca nu nimeresc din prima

Denisamada saracuta de tine...nu poti sa dai cu unguent ceva? Tin minte cand era mami insarcinata a avut aceeasi problema si de atunci n-a mai folosit expresia "ma doare in fund"...

Silvia am vazut bebelina dragalasa si familie fericita...mi-ai dat si emotii caci am vazut bebe mic in patutul la care ma uit in fiecare zi (e pus chiar langa patul meu) si pana si cearsaful e acelasi Offf iar nu mai am rabdare...

SimonaMami tu ieri strigai in gura mare ca vrei sa nasti...nu cumva ti s-a indeplinit dorinta? Unde esti?

Olga 35+ David

Mergi la inceput