Ingineri fosti, viitori...(28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Pisi sarut mana de pupici. O sa treaca peste vreo 10 luni daca ma lasa astia sa plec de aici. Ieri proful meu mi-a zis ca mai vrea sa fac ceva. De ce nu se stie doar ca asa vrea el...
La mine este o vreme de se ia dupa mine.
Azi sunt iar pana la gat in treburi dar ce sa fac merg inainte. Aseara am ajuns la 11 in pat si de dimineata aveam ochii lipiti de somn. Am avut foc pe bune, am asteptata pompierii, am facut inspectie in case... Vai lume...
Si sa ma apuc de treaba ca asa cum zic eu deobicei zbiara dupa mine.
Va pupic pe toate!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning, trupa!

Azi dau de beut, desi-s rupta-n frez' de oboseala. Deci, poftiti la .

No, eu va urez o zi superba si-un WE de vis, iar in urmatoarele doua saptamani sa nu ma asteptati cu bunatatile, ca nu vin, deoarece-s la cursuri si pe la lucru apar doar meteoric.

trupa adanc si apasat! Si mai dati si voi din degetele, ca tot pe pagina a doua va gasesc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Multumesc frumos Pisi pentru festin!
La mine ploua de nu se poate. Cu galeata efectiv. Ma plangeam ca atunci cand au fost ai mei nu a fost uscat. Acum sa fi fost...
Eu sunt ca batuta dar sper ca pana luni sa-mi treaca ca doar este weekend si poti sa te refaci.

Va pupic si sa aveti un weekend super!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cristina ma iau de mana cu tine ca sunt franta. Am inceput ziua in forta de la ora 7 si acum ...vreau sa dorm .
Pisi 'LA MULTI ANI!' sotului. Nu ai spus nimic de cadou. Ce surpriza i-ai facut?
Anca bafta multa la medic.
Eu nu stiu daca mai renovez baia caci tocmai am vazut un apartament cu 3 camere. Propietarul vrea sa facem schimb. Sa vedem daca ne intelegem la diferenta. Nu are nimic imbunatatiri iar noi am bagat ceva banuti in al nostru. Avantajul ar fi ca e in blocul vecin si Alex nu se desparte de prieteni. Desi e foarte aproape de mine l-am gasit prin agentie .
Elena ce mai faci? nu ai mai postat de mult. Sper ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

"neatzaaaa!!

haideti la o cafea buuunaaaa!
E sambata, e o sambata libera de servici, asa ca era normal ca la 7 sa fiu deja cu ochii pe pereti. Ca in restul zilelor la ora 7 doarme si patul sub mine!

De doua zile ma lupt cu un referat pentru o cunostinta la ASE. Abia astept sa vad rezultatul. Stiu sigur ca referatul e varza dar sper sa ia macar nota de trecere.(in doua zile nici nu am avut timp sa inteleg ce trebuie scris in el)

Va doresc un week-end super!!!

Pupacealaaa

mama Biutei

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Nico pai mai bine ca nu te-ai mai apucat de nu stiu ce modificari daca vrei sa te multi. De multe ori oricat ai face in el multi nu apreciaza. Bafta poate reusesti sa faci tranzactia.
Maristef lasa ca faci tu un raport bun. Sunt sigura de asta.
La mine ploua, m-am trezit intr-o alarma de foc... Pana am verificat tot a disparut si somn si tot... Am vb acasa cu soata mea si cu Roxy si acum daca o mai vrea somnul sa vina din nou ar fi super.
Va pupic si sa aveti o sambata linistita!

Cristina

Mergi la inceput

pentru cine mai este in campul muncii .
Eu aseara am chefuit pana tarziu si acum cu greu m-am pus pe picioare. ieri nu am lucrat nimic deoarece m-a anuntat sotul in ultimul moment de petrecere si normal ca nu aveam cadoul pregatit asa ca toata ziua am fost la cuparaturi. Rezultatul ... o gaura seriasa in buget. la petrecere a fost foarte frumos, am dansat mult. Sotul s-a cam pilit si surpriza ...la ora 23 l-au chemat la o interventie.
Cristina nu mai facem baia dar un lavabil in dormitor tot o sa dam sa acoperim operele de arta ale Andrei.
A plouat si la noi putin dar acum e foarte cald. Sotul ar fi vrut sa mergem la o baie in Calimanesti dar eu nu pot .
Maristef bafta multa cu referatul.

Mergi la inceput

Sa incepem cu , ceiutul, freshul si sa vina , ca sa incepem saptamana in forta.

Sa nu uitam si de putina .
O saptamana frumoasa

Mergi la inceput

BUna dimineata!
Eu Nico m-am alaturat tie la miscare si papica. Sarut mana de tratatia virtuala!
Ma bucur ca te-ai distrat si relaxat un pic.
Eu am lucrat tot weekendul ca o nebuna. Am scris la ambele teze in acelasi timp ... Nu am incotro daca vreau sa le termin.
Aici vreme de raha ca nu pot spune altfel.
Ma duc sa ma apuc de niste experimente ca azi sunt pana la gat dupa cum am planificat.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare, inginere, de pe campul de lupta al chinuitilor.
Asadar...joi am avut o zi crunta, vineri am zburat cu avionul...care cica avea o defectiune si am intarziat 1 ora...si de la aeroport direct pe scaunul stomatologului la tortura. Eram atat de stresata ca la perfuzie nu mi-a venit sangele pe ac si ma opream din respirat (ei imi ziceau sa respir pe nas, eu imi tineam respiratia de tot). Dupa vreo ora am scapat de masea si de radacina (nenorocita s-a rupt si am ramas o bucata in maxilar). Am fost foarte aproape sa lesin dar doctorului nu i-am spus ca era saracul asa de atent ca daca faceam ochii mai mari se oprea sa vada daca sunt ok. M-a tinut in clinica pana sambata seara sub observatie, din ora in ora trecea cate cineva sa vada daca sunt ok, -sami mai ia o tensiune, sa=mi mai faca o injectie. Asta pentru ca, nu cred ca v-am zis, am descoperit ca sunt alergica la anestezic (cel mai probabil la xilina) si era sa mor dintr-o anestezie acum 10 ani...tot la o masea era si aia. Oricum am scapat cu bine fiindca am avut parte de o echipa medicala extraordinara care nu si-a asumat riscuri. In schimb am tras o spaima cumplita fiindca nu imi trecea anestezia la buza si asistenta mi-a zis ca e posibil sa fi atins anestezia un nerv si sa raman partial paralizata...Nu va spun ce-am plans pe tema asta. Dar pana la urma a trecut si a revenit totul lal normal. Partea horror e ca mai am de scos 2 masele peste 2 saptamani dupa care urmeaza sa ma fac sora cu Betty cea Urata, ca imi voi pune aparat. Nu asa urat dar oricum...nu mi-l permit pe cel invizibil care costa 4000 de euro. Am probleme in a ma obisnui cu ideea, cred ca o sa fac o cadere nervoasa pe tema asta. Dar n-am de ales,trebuie sa o fac si pe asta, fiindca am artirta la incheietura maxilarului cauzata de faptul ca nu e muscatura corecta...si trebuie corectata pana nu e prea tarziu. Of, v-am intristat cu povestea asta de groaza! Oricum, data viitoare imi voi lua laptopul, poate reusesc sa intru pe wireless si sa citesc pe DC, sa nu-mi mai fie atat de urat!
Sambata seara a venit Iepurasul sa ma recupereze si sa ma salveze din "inchisoare", asa ca ne-am plimbat putin prin Cluj...mirosea totul a flori, era superb!!!!!!!!!! Ieri ne-am intors iar azi inapoi la munca...la ceva similar cu chinul de la doctor doar ca nu si fizic, doar psihic. Adica o sedinta lunga si foarte nasoala.
Nico, ati hotarat ceva cu apartamentul? noi am trecut ieri prin Calimanesti si era omor.
Cristina, pai chiar a fost foc???
Va pupicesc cu drag!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Ati vazut ce am facut la Eurovision??? Au fost multe melodii bune anul acesta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput