Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Ce se vede fericirea in ochii tai!Si aici!
Imi place cum arata urechea ta dreapta .
Ce moment mama si fica
N-am timp sa le vad pe toate acum darse pare ca ati avut vremebuna
Nico, pai si nu-i taman bine ca au ramas pustii la bunici, rezolvi mai usor cu predarea.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
nma spune:
sa lucram mai cu spor !
Cristina am motive sa fug de aparat. Am o dermatita pe fata de care nu reusesc sa scap. Nu am un dermatolog bun in oras si trebuie mers la Bucuresti. Ar trebui sa merg foarte des si nu pot. Azi imi fac programare si la hemeopat. poate o rezolv asa.
Oti asta e partea buna dar imi e tare greu fara ei. Primele doua zile nu fac nimic in casa, apoi ma apuc de prea multe . Ieri in loc sa proiectez m-am apucat sa golesc dormitorul. Vreau sa le fac modificari in camere, plus schimbat culoarea la pereti. Aseara l-am convins pe sot sa schimbam si faianta/gresia in baie. Sa vedem daca gasim mesteri asa repede.
Intre timp m-am apucat serios de alegat pe malul Oltului. Sincer chiar ma simt mai bine. pana si sotul a remarcat ca nu ma mai plang de oboseala si stau seara pana tarziu.
tuinea spune:
Buna dimineta!
Otilia intradevar sunt fericita cand sunt cu ei. Sunt singurele momente in care ma simt implinita... Din pacate sunt asa de rare si sufletul meu este gol mai tot timpul...
Ma bucur ca iti place urechea mea dreapta... Am primit-o cadou de la sot de Sf. Valentin anult trecut.
Nico trasaturile tale sunt frumoase si cu si fara dermatita.O sa treaca nu-ti face griji!
Va pupic si sa aveti o zi super de tot!
Cristina
hcclara spune:
Salutare!
eh,Cristina pai la tine a fost tot familionul...am vazut din poze si sunteti frumosi, iar Roxi seamana cu voi amandoi!
Nico plecam acum pe 28, stam 3 saptamani. Ce draguta e Andra cu gaina, bine ca au vrut sa ramana la socrii...deci, voi sunteti singuri-singurei, nu va plictisiti fara copii? (sunt putin invidioasa, te-ai prins,nu??? da vine si timpul meu acum cand plec la mama)
Miha voi ce mai faceti? ca nu ne mai zici nimica...muschetarii sunt bine, sanatosi?
la noi e timp nasol, ploua intr-o veselie si cica toata saptamana ramane asa.
Pisicuta spune:
Morning, lume!
Sa curga , ceiutul, lapticul, ciocolata calda, freshul si sa vina , ca sa ne mearga toate din plin, in ciuda lui 13 de azi.
Eu raportez politicos ca dorm pe mine si-am o lene iremediabila de ma doare! In rest toate vechi si noi sunt toate ....
dulce si apasat toate fetele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
iepumic spune:
Salutare!
Nico, ce as mai face si eu operatiunea cu baia...dar mi-e groaza, pur si simplu. Am decis s-o las asa si doar sa o cosmetizez putin...caut pe cineva sa imi faca un dulap de baie pe comanda si nu am reusit sa gasesc pe nimeni...decat pe unii care mi-au cerut un pret astronomic. Am ramas socata de cat de mare a crescut Andra...sau mai bine zis de cat de repede trece timpul, parca ieri mi-ai trimis sms ca ai nascut.
Pisi, oi fi luat de la mine somnul si lenea, ca si eu am aceleasi simptome.
Cristinica, mult a fost, putin a ramas. Incearca sa vezi partea plina a paharului, chiar daca e greu, macar sa iti tii moralul la limite acceptabile.
Eu azi ma duc la dermatolog sa imi cauterizez un neg si vineri plec la Cluj pentru o chestie mult mai complicata la masele. De parca nu ar fi de ajuns chinuiala asociata cu scoatere de masea, mai plec si cu avionul (ATR!) Mi se pare tortura in toata regula. Dar n-am ce face.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Buna fetelor!
La mine este o zi agitata. Aseara am fost invitata la nicste colegi care s-aui casatorit acum o luna in India si de la mancarea indiana care a fost prea picanta stomacul meu se plange.
Ancuta tin pumnii sa iti fie usor cu extractia. Nu stiam ca tie nu iti place sa zbori.
Claudia da au fost si ai mei si cred ca de asta imi vien si mai greu. cand i-am vazut pe ei toti plecand si eu ramanad in urma...
Nico superba poza cu gaina!
Va pupic si sa aveti o zi super de tot!
Cristina
nma spune:
cu lapte si ceiut! papica pregateste Pisi.
Claudia se pare ca nu mai ai mult si .... gata cu treaba . eu recunosc ca daca sunt fara copii ma plimb in fiecare zi 3-4 ore. am o prietena care are grija sa nu ratam nici un magazin. Ieri am vazut niste sandale frumoase dar nu eram hotarata. azi merg sa le cumpar .
Pisi lasa lenea mama si hai cu fresh-ul. Acum ma chinui cu o limonada. Ce nazdravanii mai fac baietii?
Anca operatiunea baia bate pasul pe loc. Domnul meu sta la birou pana la ora 20 si nu mai are chef de nimic. Iar eu sunt suparata ca am gasit o faianta super dar cu un pret ... nici o sansa sa o cumpar.
Cristina .
Pisicuta spune:
Morning!
Eu ... ca ieri: cu somnicul adanc infipt pe vena!
Deeeci, sa curga , ceiuitul, lapticul, capucino-ul, ciocolatica cea calda, freshul si sa asortam si-o delicioasa, sa ne-apropiem cu zambetul pe buze de WE-ul a carei apropiere incep s-o simt.
Noi diseara chefuim, caci maine jumatatea mea implineste niste ani, asa ca nu stiu daca voi mai fi si maine asa pontosa cu micul dejun.
Anca, bafta maxima la Cluj! Sper sa mearga toate ca pe roate si sa nu ai absolut nici o problema, decat disconfortul standard. Ce probleme zici ca ai cu masinuca??? Eu am fost cu Bombonela mea la revizia de un an in 22 aprilie si totul a fost super OK. Plus ca merge brici. ... . Te intreb ca pe-al meu il batea gandul, la un moment dat, sa mi-o schimbe cu noul golf 6... doar ca nu se prea renta schimbul si-ntre timp si-a gasit el masina.
Claudita, draga mea, nu'sh ce facusi, dar trimisasi ploile si la noi si tare ma deprima incarcarea asta noroasa si frigul care s-a lasat brusc si dintr-o data! Sa-mi dai si mie un semn cand ajungi pe plaiuri timisene, s-o punem de-o intalneala . trupa si sper ca ati scapat de behaieli.
Cristinica, pui mic si zgribulit, mama dulce si-apasat, sa nu mai doara asa de tare bubica din sufletel!
Ioana, tu cum mai stai cu sanatatea??? Eu am fost luni cu vena la control, pentru analize, dar inca n-am sunat dr. de familie sa o intreb ce si cum au iesit scorurile, dar azi imi fac curaj si ... ma risc!
Nico, m-am topit toata la filmuletul Andrei cu gaina! Si, pe langa faptul ca m-a uimit afinitatea ei pentru ouatoare, m-a surprins cat de calma si de linistita statea inaripata! De coma, jur! mica artista!
No, m-au prins astia ca trag mata de coada!
Fuuuuug!
fetele, dragele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor