Ingineri fosti, viitori...(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Maristef am avut o perioada cand am vrut sa plecam din tara dar pana la urma ne-am facut o firma aici. Acum mi-ar fi greu sa plec cu doi copii, dar macar in Cluj tot vreau sa ma mut. Stiu ca e o problema cu locurile de munca (Clujul e fruntas la nr de someri) dar ca si Anca ma gandesc ca de ingineri va fi nevoie mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Nuuuuu, Moldova e fruntasa la numarul de someri! (piatra neamt e printre primele locuri). Iar locurile de munca existente (ici-colo) au salarii de mizerie (ieri am fost la un interviu pentru un post in primarie si cand mi-a spus 720 pe cartea de munca, m-am ridicat, mi-am luat cv-ul inapoi si am iesit).
inca mai sper la un loc de munca cu ceva bani in plus decat 720 pe CM, macar pt faptul ca mi-am stors creierii 5 ani de zile cu politehnica.
Ma gandesc si la varianta plecarii din tzara, dar tre' sa gasim salarii si conditii foarte bune ca sa imi fac curaj si sa imi conving sotul sa plecam!

Mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Hello! Hello! Iaca, am aterizat si eu cu

Yuuupi, a venit WE-ul

Eu sunt hapylica fiindca am reusit sa termin programul pe 2009 "mulat" perfect pe bugetul aprobat (abia acuma) de minunatul nostru Guvern, iar Bucurestiul ni l-a acceptat de la prima strigare, asa ca ... trai si viata nenicule!

Voi ce faceti in WE???

Ancuta, Pisoiul meu s-a oprit din cautari la noul Toyota avensis si eu, personal, sunt multumita de 3 ori: o data ca a incetat sa-mi mai cante refrenul (deja insuportabil) "oare ce masina sa-mi cumpar??? "oare sa renunt la solenza mea???", a doua ca are masina mare, incapatoare si fiabila, perfecta pentru mers in concedii si vacante cu familionul si a treia ca-i si el in randul lumii si nu mai circula ca mucea-lucea, toata vara marinat in suc propriu in masina fara clima.

Nico, scumpete, era o ploaie cand am trecut noi prin Valcea, de mai mare dragul! Abia am apucat sa iesim de pe teritoriul ei, caci acolo se sfarsea si norul. Si, oricum, degeaba claxonam, caci umblam incognito si nu ne-ai fi depistat!

Ioana, pai asa ne-a fost vorba??? Noi te-asteptam sa ne anunti ca ai inceput proiectul barza 2 si tu vi cu plangeri cum ca nu te simti prea bine??? Ia, te rog, aduna-te, pune-te pe picioare, lasa stresul si nebunelile si vino cu vestea cea mare!

Claudita, pe la voi cum mai merg treburile??? Noi intentionam sa mergem la Paris, prin iunie, sa ducem copiii la Disney-land, si vrem sa facem escala prin Germanica ... poate ne-om vigea Copiii ce fac??? La voi a fost liber de 1 mai???

Katik, mai da, mamicule, si talica un semn de viata ca nici nu mai tin minte de cand n-ai mai postat si ma-ncearca un dor teribil de voi!

Cristinica, tu cum o mai duci??? Inca-ti mai "lingi ranile" dupa despartirea dureroasa de familie??? Lasa, ca una-cate-una zilele se scurg si vine ea si vremea cand te vei inturna acasa si va rasari soarele si pe straduta ta! Te dulce sa treaca timpul mai lesnea!

Elena, scoate nasucul din barlog si mai zi-ne si noua o vorbulita-doua, ca nici tu n-ai prea semnat condicuta in ultima vreme! A venit criza si la voi???... Ca noua, de la 1 ianuarie incoace astia nu mai stiu sa ne mai dea salariile la timp si, mai nou, se zvoneste prin targ ca, pe langa faptul ca-ntarzie, nici integral nu ne va fi dat, ci max 75% ! ... Si nu mai stiu ce dashtept perora pe sticla, mai zilele trecute, ca acuma marele ghesheft este sa lucrezi la stat! ... Pe naiba! Uuuuhaaaa, iar m-am 'nervat!

Azi, toata ziulica, m-am chinuit sa incarc pozele pe care le-am facut in WE-ul trecut, asa ca va las sa va clatiti ochisorii cu ASTEA iar eu ma retrag in liniste, in coltul meu de soba, sa mai torc un pic!

Va pe toate, fara exceptie si va doresc un WE de vis! ... Dar aveti grija sa nu sforaiti prea tare!

Fuuuug!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Pisi suntem bine, multumim, copii cam tusesc, insa in rest suntem ok! sa o stapaniti sanatosi pe Yokozuna, sa va tina cat mai mult. si ce frumosi copii am vazut!!! da tu esti tare zgarcita, nu prea te-ai arat in poze! cam de pe 20 iunie sunt acasa, pana atunci sunt in ro, avem nunta, intrunire de familie, stres in sens pozitiv, abia astept! si noi vrem in Disney, dar cred ca anul viitor.daca veniti dupa 20, suntem aici, va asteptam.
Nico, ce d-soara mare ai, e asa frumusica, si Alex la fel, o sa ai coada de fete la usa! iar tu nu esti grasa deloc, arati ft bine. insa daca tu zici ca esti grasa, eu te inteleg ca asa zic si eu de mine, si mie mi-ar place vreo 2 kile mai slaba sa fiu.
Ioana multa sanatate!
Oti tare dulci si printesele tale!
maristef bun venit, sedere placuta!
Kati ce mai faci? sunteti bine?

la toate si we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Eu asa cum a zis pisi imi ling ranile... A fost nu greu cel mai greu acum... Roxy a plans la aeroport de nu se poate, incepuse si mama care ma si enerva, eu am incercat sa fiu tare si mi-am inchitit tot ce imi curgea...
Dupa ce au trecut de securitate parca dadusem drumul la un robinet. Nu stiu cum am ajuns afara din cladire in statia de autobuz dar stiu ca atunci cand mi s-a terminat pachetul de servetele si am inceput sa caut altul toata lumea din statie se chiora la mine ... Pentru ca nu se putea opri am iesit afara m-am bagat dupa 'ghereta' pus gluga in cap sa nu ma mai vada nimeni si mi-am continat zbuciumarea. Am zis ca a trecut cand a venit autobuzul dar cand m-am urcat si am vazut ca sunt singura iar si cu 3 ore inainte ma jucam cu Roxy in acelasi autobuz sa vezi aunci inundatie... Am adormit in autobuz nu stiu cum si m-am tezit fetelor cu o durere de cap de simteam ca-mi crapa capul in doua.
Asa merit daca nu am stat acasa la treaba mea...
De multe ori zic ca merit sa sufar atat...
Va pun pozici aici:
http://picasaweb.google.co.uk/tuineaeduard/Londra?authkey=Gv1sRgCIqkjMm_sMaIqQE#
http://picasaweb.google.co.uk/tuineaeduard/Bath?authkey=Gv1sRgCNaFn6LR54WTXg#
http://picasaweb.google.co.uk/tuineaeduard/Dublin?authkey=Gv1sRgCN_OlMbb1cfoMw#
http://picasaweb.google.co.uk/tuineaeduard/Belfast?authkey=Gv1sRgCLK34qvD4PObZQ#
Sa zic sarut mana fetelor care si-au amintit de mine...
Maristef eu stau in UK, Irlanda de Nord si familia mea in Romania. Au fost in vizita aici pentru doua saptamani si acum au plecat inapoi...
Pisi sa stapanesti masinuta si sa o conduca sanatos si in siguranta.
Ancuta bafta la stomatolog!
Nico ce a patit Alex?
Inca nu am vazut pozele dar o sa ma uit.
Va pupic si sa aveti o zi buna ca ale mele...vor fi bune de la mijlocul lui iulie in colo...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Cristina tre' sa ai nervi de otzel si sa fii foarte puternica in situatia ta.
Si eu ma gandesc uneori la plecare in strainatate dar numai la gandul ca familia mea ar ramane acasa si deja simt ca ma apuca damblalele!
NU te invidiez!!

PUTERE!!!

pupaceala

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare! Ce vreme buna e afara! Si eu stau in casa ca au venit baietii sa imi monteze aerul conditionat in sufragerie si dureaaaaaaza.
Va puteti inchipui ca in culmea stresului la servici (am avut ieri predare) eu m-am imbolnavit pe toate partile? Masea umflata, gatul intepenit (torticolis) si raceala sau alergie, ce o fi ea, de am nasul ca un clovn. Am un talent cu totul special de la face pe toate odata...odata si cu simt de raspundere, nu joaca.
Pisi, sa stapaniti sanatosi si fara incidente masinuta (sau masinoiul ), foarte bine ca v-ati luat-o, cred ca va acopera toate necesitatile, mai ales in concedii. Si sunt si masini fiabile astea! Noi in schimb avem ceva probleme cu a noastra si "dragutii" de la Porsche Bucuresti Nord ne fac viata amara.
Nico, nu mai avem apart in Cluj. O sa stau fie internata la clinica, fie la vreun hotel sau la caminul UMF. Se rezolva, nu imi fac eu probleme de asta. Trebuie sa merg tocmai acolo fiindca tata si-a pus implanturile la clinica de acolo si a vb cu doctorul lui sa ma preia si pe mine. Asta fiindca eu am o problema nasoala legata de extractii, fac niste edeme si la ultima extractie era sa mor (acum 10 ani). Trebuia sa o fac pe a 2-a acum 5 ani dar nu m-am incumetat si acum deja nu mai pot amana. S-ar putea sa fie nevoie sa imi pun si aparat dentar.
Cristina, puiule, cat mai ai de stat pe acolo???? Eu una nu am avut curaj sa fac ce faci tu. Mi se propusese anul trecut un post la Paris, la Bouygues (ditamai firma) pentru 1 an. Ma incantase ideea dar Iepurasul ramanea acasa si am fi stat despartiti.
Ioana, sa stii ca ametelile si restul simptomelor ar putea fi, surprinzator, de la bila. Am o prietena care a patit asa, a crezut ca e de la anemie, lipsa de calciu, si-a facut tone de investigatii si pana la urma a descoperit ca are mal la bila si de la asta este. Si cum parca imi amintesc ca si tu ai probleme cu bila, din ce ne-ai mai spus, incearca sa urmaresti filiera asta. Sanatate multa!
maristef, in toate primariile din tara sunt salariile asa de mici. Dar clar cu banii aia nu ai cum sa te descurci. Si, cum ai zis si tu, pacat de nervii tocati in facultate. Iti tin pumnii sa iti gasesti ceva ok.
Va pup fetelor, au reusit in sfarsit baietii sa dea gaura in perete (1 ora a durat, s-au impiedicat in fier-beton, au venit si vecinii sa vada daca nu cumva demolam blocul).Asa ca ma duc sa ii supervizez putin.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Buna!
Eu tot in depresie dar mai bine un pic decat ieri...
Ancuta mai am vreo 10 luni de tras. Stiu ca suna a nebunie ceea ce fac eu dar nu am avut incotro... Asta este.
Mai am un pic sau cel putin asa imi place sa ma gandesc.
Va pupic fetelor si sa aveti o sear aplacuta si un inceput de saptamana maine usor.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!

Cristina am vazut multe, multe poze. Ma bucur ca in sfarsit ai pus multe si foarte frumoase. Sunteti o familie frumoasa si tot timpul cu zambetul pe bune. Mi-au placut si cele de la petrecere.
O sa treca repede timpul si o sa ajungi acasa la puiul tau. Daca ai mult de lucru timp trece mai repede.
Pisi sa stapaniti sanatosi masina, sa ajungeti prin multe locuri frumoase cu ea. Mi-am clatit ochisorii cu pozele voastre si mi-a placut ce-am vazut. Ma bucur pt strumfi ca o sa ajunga la Disney-land. Voi parintii cred ca o sa slabti cateva kg alergand dupa ei.
Anca multa sanatate. Si eu am grija sa adunt toate problemele in cel mai nepotrivit moment. Acum sunt bine sanatoasa, dar, peste 2 saptamani am predare si .... inca nu am tema de proiectare. Cred ca o sa ma imbolnavesc de nervi.
AncaD nu ne mai spui nimic? Mai fa o pauza si arunca un ochi si pe aici.
Maristef nu ne-ai facut cunostinta cu Biuta. Eu sunt foarte curioasa .
Claudia cat stati in Ro. Si cand veniti? Pt tuse era buna o cura de aerosoli.
Kati imi e dor de voi.
Eu sunt fara pustime. Am mers sa o luam pe Andra acasa si ne-am intors singuri . Andra mananca foarte bine acolo asa cxa i-am mai lasat pt doua saptamani. Le era greu socrilor sa se desparta de copii asa ca si-au prelungit concediul. Domnisoara mea face numai prostioare. Sambata a plimbat o ora o gaina in brate. Si la wc a stat cu ea in brate . Duminica a avut treaba cu cainele. la cat chinuie bietul animal ma mir ca nu a incasat nici o muscatura.
Mi-a fost greu sa ma intorc fara pustine. Andra parca a stiut caci s-a intalat in masina si ma certa ca nu mai e scaunul ei.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Sa va invit la cafea, ceiut, bunatati.
Dea azi am promis sa nu mai plang pentru cateva zile cel putin ca m-am trezit de dimineata cu ochii cat cepele si asta nu este prea bine la treaba pe care o am.
Nico multumesc frumos pentru aprecieri! Si eu le-am vazut pe ale tale si idem. Tu cam fugi de aparat. Si cand iti faci poze tot nu esti prim plan. Ca sa zic si eu ca Pisi sunt geloasa, invidioasa, etc, etc pe corpul pe care il ai. Doamne ca bine mai arati. Ce mananci mama: fluturasi ca eu zici ca mananc la troc. Cum nu m-am dus la sala astea doua saptamani am incasat 3 kg... Le dau jos saptamana asta.
Si sa ma apuc si de ceva treaba...
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super de tot!

Cristina

Mergi la inceput