Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 13
tuinea spune:
Buna dimineta!
Sarut mana Andra de tratatie. Eu ca si tine in post deci eu nu ma supara. dac vreti imparte ue niste cereale cu apa si cu stafide cu voi. sa stiti ca sunt gustoase.
Andra pai de ce nu zici ca nu ai facut nimic ca ne-ai facut noua micul dejun. Nu e suficient? Eu zic ca este! Si apoi daca nu ai chef sa faci ceva mai bine te odihnesti si o sa vina cheful dupa aceea si faci de 10 ori mai mult dect daca ai fi facut in sila.
Nico ca deobicei in priza si si la margine si la perete... Dar ea este invatata...
Eu ca deobicei cu servicul, cu sala ...
Nimic nou decat ca nu mai ploua afara si ca s-a mai indreptat vreme. Mai am 8 zile pana ma intalnesc cu iubitii mei si abia astept. sambata si duminica ma duc la o prietena la petrecerea burlacelor si abia astept ca in felul asta nu o sa ma simt asa de singura de Paste.
Va pupic si sa aveti o zi super, super!
Cristina
iepumic spune:
Salutare inginere. Probabil ca m-ati dat deja la disparuti insa sa stiti ca am fost pe aici, un observator tacut din umbra. Credeati ca scapati nesupravegheate?
Felicitari premiantelor, asa da!
Nico, unde plecati? Noi maine plecam la Pascoaia unde vom sta pana luni. Azi mi-am luat liber sa mai rezolv din probleme (banci, facturi, coafor )
Va doresc PASTE FERICIT si ca Iepurasul sa va aduca tot ce va doriti!
Pupici!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Pisicuta spune:
si TUTUROR!
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
nma spune:
PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA IUBIRE SI PACE IN SUFLETE!
PS Anca noi mergem la socrii si stam o saptamana.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Vad ca nimeni nu afacut oficul asa ca il fac eu cu tot ceea ce doriti chiar daca azi este vinerea mare si eu sper sa stau decat pe apa.
Eu ce sa va spun ca a facut Roxy varsat mare si ca sper sa-i treaca pana saptamana viitoare ca de nu nu stiu ce o sa facem... Eu zic ca ii trece in 9 zile. Sau cel putin sper.
Ancuta ne bucuram ca esti bine. Cred ca te vei relaxa acolo unde te duci.
Nico, Pisi sarut mana de urari!
Si eu va doresc un Paste linistit alaturi de cei dragi voua si iepurasul, Asa cum zice Ancuta, sa va aduca tot ce va doriti voi.
La mine va fi Paste saptamana viitoare cand o sa-mi vad familia.
Va pup fetelor!
Cristina
tuinea spune:
Cristos a inviat!
Gata cu leneveala!
Eu va invit la un ou rosu, pe care in realitate nu il am bine inteles dar va dau din cele imaginare pe care le-am mancat si eu.
Ceiut ca poate de la atata miel si alte bunatati va doare cate ceva - nu ca imi doresc sa vi se intample asa, Doamne fereste, dar am zis si eu. Eu asa eram cel putin.
Am avut un weekend superb. Af fost la un Hen party in Letterkenny si a fost superb. In felul asta am avut un Paste fara prea multe lacrimi.
Va pup fetelor si eu inapoi la treaba ca zbiara dupa mine.
Cristina
Andra.C spune:
Adevarat a Inviat!
Pe la noi a fost soare si bine, sper ca si pe la voi a fost la fel
Saptamana linistita sa aveti in continuare
tuinea spune:
Hello, hello!
Vad ca nu prea a trecut multa lume pe aici dar sa tinem subiectul pe primele pagini...
Andra sa stii ca a fost foarte frumoasa vremea. de azi a inceput ploaia ca aici mai mult de trei zile nu poate sa fie senin. Eu m-am obisnuit ....
Va pup fetelor si sa aveti o zi buna de toto!
Cristina
iepumic spune:
Buna dimineata, HRISTOS A INVIAT!
Ce faceti fetelor? Sper ca n-ati mancat prea multe bunatati de Pasti! Eu una nu prea m-am indopat ca nu a fost loc.
Cand fac rost de pozici o sa va pun si voua sa vedeti, pana una alta va spun ca am urcat pe munte cu caii, atv-urile si jeep-urile, am facut un fel de Camel Trophy si a fost frumos.
Pupici multi!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.