Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 10
tuinea spune:
Buna dimineta!
sa ma alatur si eu celor care au un inceput de saptamana nereusit.
Eu ieri am luat o cazatura de toata frumusetea de toata partea dreapata ma doare si acum, la servici ca deobicei ...
Azi am fost la sala si vad ca de la exercitiu ,-au lasat durerile ceea ce este bine.
Va pupic!
Cristina
Pisicuta spune:
Morning!
Nu pot sa cred cat de tare v-ati lasat pe tanjala! Tot pe pagina a doua va gasesc!
Deci, inviorarea cu dupa care poftiti la , ceiut, laptic, capucino, fresh-uri de tot felul si o delicioasa ca-i miercuri si numai maine nu-i poimaine!
Cristinica, imi pare tare rau ca te-ai accidentat, insa atata vreme cat poti sa mai faci aerobicul de dimineata, inseamna ca vindecarea-i aproape. Ai grija de tine!
Eu de cand a dat caldura sunt din nou "omul parcurilor", caci acasa mai apuc doar sa mananc ceva in fuga, schimb tzoala eleganta de birou cu treningul de "scandal", imi iau rucsacul de interventii in spate, marmotele de shulfa si ... via parc! Ei cu bicicletele, eu SPP-ist dupa ei! ... Seara cad rupta, cu bateria falfaind adanc pe rosu!
Urla treaba dupa mine! Fuuuuug!
Va apasat pe toate!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
ancadragoman spune:
http://good-times.webshots.com/video/3089744240101626593kYaEdS avem 2 filmulete noi si pozici http://good-times.webshots.com/photo/2344355840101626593eDnRhL
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
Andra.C spune:
Buna fetele
Multumim pentru tratatii Pisi
Cristina - las ca trece si busitura
La mine se cunoaste ca e miercuri, a inceput sa scada randamentu' incerc sa ma mobilizez da nu prea-mi iese si-mi este un somnic, de ascu capul pe birou
In rest toate bune si nimic nou pe strada mea
Pupik dulcik pe toate
tuinea spune:
Buna dimineta!
Suarut mana de tratatie Pisi. Eu din cele de post m-am infruptat!
Sa stii ca mai rau este cu mana decat cu piciorul. Mana cred ca mi-am sucit muschiul la brat dar isi revine el. Picorul ma mai doare un pic dar este ca o minune ca nu ma doare cand fac exercitii ci cand stau jos.
Cat despre parc mai trimite ceva vreme frumoasa si pe la noi ca la mine ploua cu galeata. ma enerveaza la culme. Am trecut iar la geaca de iarna dar incaltarile nu le schimb nici moarta si la maneca lunga tot asa.
Andra nu am avut timp sa ma uit la pozici dar promit sa ma uit. Stiu sigur ca sunt super!
va pupic fetele si sa aveti o zi buna de tot!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineta!
Pai ce ati facut fetelor nu ati mai intrat de loc.
Ia sa pun eu de bunatati, de cafelute, ceiuturi si altele ca poate asa va mai imbii.
Eu ii am pe amandoi muciosi deci nu sunt fericita de loc dar vad ca toata lumea pe acasa este cu muci deci nu doar ai mei.
La mine ploua neincetat ...
Este ca in Bacovia.
Va pupic si sa aveti o zi buna de tot!
Cristina
Ioana81 spune:
Buna fetele!!!!!!
Nu am mai avut net. Ne am mutat cu serviciul, si in ultimele saptamani nu a mai platit sefunetu. Acasa s a certat cristi cu aia de la romtelecom, si a anulat abonamentul (tel, net) si a facut unul la rcs- si nici acum nu avem net!!!!!
Dar una peste alta noi suntem bine, a luat Cristi bilete in Turcia mergem la jumatatea lui iunie (nu stiu daca v am mai spus). Vladi picteaza oua la gradi, de zor, toata ziua vine murdar pe manute si hainute si imi pov ce a mai pictat.Seara iesim in parc, si venim acasa lati. Bagam o mancarica rapida si la dusuri si nani.
In weekenduri mergem la mama unde e cel mai fericit pitic de pe pamant. Se joaca cu pisicile, o alerga pe bunica mea, mananca de toate si cade lat la somn (se duce singur). Cam asta am facut noi saptamanile astea.
Eu nu ma simt deloc bine. Analizele imi ies bine, dar sunt f ametita. Poate o fi astenia de primavara!!!!!
Va pup! Si ne auzim maine. Poate am timp sa mai citesc cate ceva!
Ioana si Vladimir
Pisicuta spune:
Morning!
Haideti la , dupa care sa ne oprim sa savuram in tihna , ceiut, capucino, laptic si-o delicioasa , sa incepem ziua bine ca sa fim cu tonusul ridicat pentru WE minunat care va sa vina!
Tuturor celor de rit catolic le urez de pe acum: PASTE FERICIT! cu multe si LUMINA sfanta in suflete si-n case!
LA MULTI ANI! cu multa fericire, sanatate si vise implinite urez tuturor FLORILOR!
trupa!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Andra.C spune:
Neata,
Multumim pentru tratatie PISI, (am baut si eu un pic din cafeaua servita)
Un sfarsit de saptamana cu mult soare va doresc tuturor
pentru toata lumea
nma spune:
Buna dimineata!
Mai dau si eu in semn de viata.
Zilele acestea am primit cateva lovituri sub centura serioase. Aseara simteam ca explodez. Acum incerc sa imi revin.
Desi e doar ora 10 dimineata eu sunt franta. Andra mi-a facut o criza de nervi ca o despart de Alex (l-am lasat pe el la gradi). Dupa o ora de plans si incercat diverse a adormit imbracata si cu poseta de brat. Nu mai pleca afara fara poseta .
Cu doi pusti nazdravani e imposibil sa lucrezi asa ca am stat foarte mult afara. De la gradi am plecat direct la picnic, am facut plaja (pustimea, eu nu), am fost la zoo. A fost frumoas.
Acum am o intalnire importanta de care am aflat in timp ce scrim aici si habar nu am cu cine sa las copiii.
Pisi multumim de bunatati. Si inviorarea prinde tare bine.
Ioana eu am trecut pe vitamine ca nu se mai poate. obosesc foarte repede.
Cristina sper ca azi ai parte de soare. daca nu incerc sa iti trimt eu www.youtube.com/watch?v=4GetTYtWtlU" target="_blank">putin.
AncaD are Maria niste ochisori tare frumoasi. Eu tot speram la Alex sa ramana albastri dar .... pe la 7 luni au ajuns caprui.
Mai aveam de scris dar tot suna telefonul si e enervant.
Va pup