* * * Bazar pentru Bogdan * * * (2)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Spre rusinea mea nu am apucat sa achit banutii pentru Sonia ,dar sper de luni sa ajung ca intru in concediu 2 saptamani.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 [quote]citat din mesajul lui Ayla21 [quote]citat din mesajul lui misha71 edit: produsele sint pt. 6 luni (scuze ca am uitat ce era mai important) Am platit azi produsele cistigate in contul Soniei (tranzactie prin MyBanking-Vodafone) asa ca nu am cum sa arat o dovada a platii. (eventual codul de operatie o sa-l trimit pe PM lui lizzy) Lizzy cum mai esti? **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
multumesc, sunt mult mai bine acum. dupa pneumonie am ramas cu o nevralgie intercostala cam dureroasa si iau inca amtiinflamatoare dar... asta sa fie tot baiul
am ceva sa-ti trimit? ca nu am mai putut urmari licitatiile! sau de ce spuneai sa-mi trimiti mie pm?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
titi143 spune:
As doi sa licitez pentru cateva hainute de copii:
159 - costum
683 - salopeta
706 - costum gros
Va multumesc.
15+ cu
Eli30 spune:
Buna,
As dori sa licitez pixul de la pozitia 29 (Mont Blanc) 50 RON
Multa sanatate, Sonia si Andrei !
ancadragoman spune:
Am depus in contul Soniei 40 ron dar nu am posibilitatea acum sa trimit copie dupa chitanta,mi-a depus sora mea deci daca verifica Oana sa se uite dupa Mihaela Onuleac
SA IL AJUTAM PE ANDREI
doxinu spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Am depus in contul Soniei 40 ron dar nu am posibilitatea acum sa trimit copie dupa chitanta,mi-a depus sora mea deci daca verifica Oana sa se uite dupa Mihaela Onuleac anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
PArca avei ceva de luat de la mine,sau ma insel?Tenesii?
ancadragoman spune:
Ii am de luat dar stiam ca esti plecata si cum oricum sunt maricei de Maria nu e graba,oricum eu pot oricand ca sapt asta si cealalta sunt in medical.
SA IL AJUTAM PE ANDREI
doxinu spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Ii am de luat dar stiam ca esti plecata si cum oricum sunt maricei de Maria nu e graba,oricum eu pot oricand ca sapt asta si cealalta sunt in medical. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Atunci ramane sa vorbim la sfarsitul saptamanii
carminabulina spune:
Buna!!!
Am sa va rog sa nu va suparati dar va trebui sa scot de la bazar hainele de gravida pentru ca astept un bebe si am nevoie de ele...plus ca nu era asa mare cererea pentru ele .
Multumesc!
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 8+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi