* * * Bazar pentru Bogdan * * * (2)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi8 spune:
am trimis pm mamagiuliei- multumim de operativitate.
am castigat si 2 produse de la ariel 7000 si nu stiu cum sa o contactez. poate citeste aici pe forum...
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi8 am castigat si 2 produse de la ariel 7000 si nu stiu ... |
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
saryta spune:
Salutare ... am reusit sa platesc astazi. Dovada e aici ... se vede cam aiurea, dar sper sa se inteleaga.
O sa iau legatura cu nushulica.
Sanatate tuturor.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dodo-pui spune:
Anca au intrat 25 ron,contacteaz-o pe Ayla
au mai intrat 40 banutii dar ....scuze saryta nu am vazut ce ai scris inaintea mea
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anca_27 Licitez si eu pozitiile 752, 753, 754, 755, 773. |
citat din mesajul lui mica0307 752. Blugi culoare crem, L=54 cm, 3-4 ani, 13 lei, ayla21 licitatia castigata de anca_27 pentru 13 lei 753. Blugi L=53 cm , putin purtati, 3-4 ani, 10 lei, ayla21 licitatia castigata de anca_27 pentru 10 lei 754. Blugi culoare crem (spate) L=54 cm, 3-4 ani, 13 lei, ayla21 licitatia castigata de anca_27 pentru 13 lei 755. Bluza Tossy, 39 cm, putin purtata, 3-4 ani, 15 lei, ayla21 licitatia castigata de anca_27 pentru 15 lei 773. Ham pentru copii care invata sa mearga - 5 lei - lizzy licitatia castigata de anca_27 pentru 5 lei |
Anca te rog mult verifica ce ai licitat, ca nu ai nici o bavetica. Exista undeva o incurcatura.
De la mine ai 2 perechi de pantaloni, o pereche crem pozati fata-spate si o pereche negru-bleomarin, si bluza cu fermoar.
pozitia 752 si 754 sunt poze ale aceluiasi produs, am mai zis si dupa ce ai incheiat licitatia.
Deci produsele de la mine sunt 38 lei.
Iar 773 este un Ham pt copii de 5 lei.
Dodo, eu am depus ieri 300 RON pt Bogdan pt trasplant, imi poti confirma? Nu ai raspuns nici la subiectul pt Bogdan. Scuza-ma pt insistenta.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
M&M spune:
buna...
As vrea sa licitez urmatoarele:
9.13 lei
17.8 lei
18.9 lei
32.25 lei.
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Si Mihaita are nevoie de voi!
TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
anca_27 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Anca te rog mult verifica ce ai licitat, ca nu ai nici o bavetica. Exista undeva o incurcatura. De la mine ai 2 perechi de pantaloni, o pereche crem pozati fata-verso si o pereche negru-bleomarin, si bluza cu fermoar. pozitia 752 si 754 sunt poze ale aceluiasi produs, am mai zis si dupa ce ai incheiat licitatia. Deci produsele de la mine sunt 38 lei. Iar 773 este un Ham pt copii de 5 lei. |
Of, nu mai inteleg nimic, chiar acum am intrat din nou la Diverse, si la pozitiile respective, 752, 753, 754, 755, sunt bavetici... Eu bavetici vreau , nu pantaloni, nu bluza cu fermoar....
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Dodo, eu am depus ieri 300 RON pt Bogdan pt trasplant, imi poti conforma? Nu ai raspuns nici la subiectul pt Bogdan. Scuza-ma pt insistenta. |
nu am ce scuza,eu iti/va multumesc pentru gestul vostru si pentru ca mi-ai amintit caci eu traiam cu impresia ca si scrisesem dar inca am neuronul"lehuz"
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!