Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hy, Maraki eu nu am vizionat acum intru mai intra fetele sa vada ce s-a scris poate nu au mereu chef sa scrie. ean zica ca straitiile unghilor indica cel mai des lipsa vitaminei A, psoriazisul se poate transmite genetic dar trebuie sa urmaresti semnele pe piele si sa vezi pe viitor, numai pt asta cu unghiile nu poti zica e indiciu. Eu sunt si tipicara cu santatea lui Alain ca de multe ori ma contrazic cu Jean daca mi se pare mie ca trebuie facut ceva control si adesea am dreptate acum i-am repetat si testul pentru maladia Lyme cea transmisa de capusa, sa stau eu linistita ca e ok ca imi statea pe creier ca nu amrepetat-o. Pai sa iti zic de bus, am luat unul pana la gara acolo a trebuit sa schimb cu bus-ul nr 2 pana la laboratorul de sange. De acolo bus nr 3 in centru la un nod de buse si bus nr 4 de acolo la lab de radiologie ca nu aveam direct de acolo cand am ieist bus acasa chiar m-am bucurat ca a intarziat ala 3 minute si l-am prins ca altfel mai stateam 20 de minute su turbam. Oricum m-a felicitat azi sotul pentru rabdare si ca ma descurc in orice situatie cu Alain ...daca nu am alta solutie...orcium piticul s-a distrat cu plimbatul. Chiar am vrut sa te intreb, cand mergi la medic sau undeva unde trebuie sa stai Angelo e mereu cuminte, ca ziceai ac nu trebuie sa il certi, al meu parca a mancat ardei iute sa nu am de sta in statii sua undeva ca nu are rabdare tot inventez jocuri, il mai cert sa nu fuga il las sa se aseze unde vrea daca suntem in spatiu inchis....greu
Cu dietele ce sa zic, greu o sa fie orice dieta atat timp cat sunt obiceiuri alimentare proaste sau mancat in cantitati mari sau ambele cum a fost la mine e greu sa intrii intr-un program, sa mananci mai putin si sa respecti un program dar....altfel nu se prea poate sa slabesti. Deci al un moment dat trebuie sa te decizi si sa incepi un program, mie una imi pare rau ca am lasat sa ajung la 75 de kg nu ma mai las niciodata sa trec de 63....dupa ce ma vad eu acolo unde vreau.
Cristina hai zi-ne cum a fost azi m-am gandit la voi, asteptand si eu prin sali ma gandeam ce stress trebuie sa ai tu de fiecare data sper ca a fost ok azi.
Giova cred ca plecat spre Alba parca ziceau ca pleaca sigur de aceea nu a intrat, vine ea si ne zice unde e cand reuseste sa intre pe net.
Eu am zis ca in seara asta ma adun si imi fac comenzile pe net ca am 2 si la Yves R si Laredoute si al 3Suisse vreau sa comand ceva marunt ca am ceva cadouri la fiecare dar mi-e asa de somn ac o las pe maine dimineata...de nimic nu mai amchef ma necajeste si faza cu Alain..

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...
Maraki iar ne citesc extraterestrii? O fi curiosi de ce scriem sigur , Lasa prostiile cu psoriazisul ca si eu am striatii la ungiile de la maini si nu am nici un psoriazis . Nu am descarcat telefonul Sandrei, maine.
Silvia...eu nu cred ca pot tine regimul asta..azi era mancare destula (mi-am facut friptura de pui si am pus putin unt ca are mai putine calorii decat uleiul) dar nu cred ca a fost ok sa mananc friptura... am mancat cu salata de castraveti, rosii, ceapa la amiaza..a fost ok, acum seara am mancat 250 ml supa strecurata cu o jumatate de felie de paine. DAR problema e ...ca nu pot abtine si gust si dina aia, si din aia... nu sunt ambitioasa deloc . Pentru maine imi fac fasole batute (am cumparat plic) si mananc cu varza murata. Dar..gust si din una alta asta e problema mea...si azi chiar nu mi-a ost foame..pot sa zic ca doar pofta. Dar ieri la fructe am indurat o foame . Tu nu gusti deloc alte alimente? Si ma gandesc ca vine pastele si chiar mi-am calculat..in duminca pastelui am zi de fructe. Pai cum pot eu sa mananc fructe cand sunt si la munte cu atateatentatii? Of
Bine ca ai gasit solutia tusei si bafta in tratarea acesteia. Cat despre Alain nazdravan...asa a fost si Dani azi...tare neastamparat...probabil cauza a fost lipsa plimbarii.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne-am intors in seara asta.....drumul aglomerat, se lucreaza la greu intre TM SI LUGOJ.
nu am avut timp de net, azi am colindat la greu orasul, piticul cu mama sau soacra, Clau la Tg Mures. Maine pleaca la Arad, noi acasa, asa ca sper sa am timp de net.
am citit ce ati scris, dar mor de somn si nu mai raspund.
,pe maine.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova, bine ca ati ajuns cu bine.
Maraki...Catalin Josan e ala ce a castigat concursul Megastar de la Prima TV. Nici eu nu am stiut acum vreo jumatate de an cand tot auzeam de el..cineva mi-a spus.

Noapte buna, merg si eu la nani ca dimineata imi da Dani trezirea si suntem singuri...Sandra la Cambrige, Nelu la servici...

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu muream de somn la ora 10 si nu am putut sa dorm, pana au adormit baietii mi-a sarit mie somnul acum ei dorm dusi.
Bianca pai lasa ca nu e mare tragedie daca gusti din ceva....daca nu mananci deadevaratelea eu gust un varf de lingurita cand fac mancarea,normal...am mai avut si eu mici rateuri la ziua de carne sa imi fac la ora 12 noaptea o felie de carne cu paine...la pizza sa imi pun si jambon pe ea acum m-am domolit ca nu mai am asa foame. Nu e nimic grav parerea mea important e sa pastrezi regulile de baza cu alimentele si ordinea lor dar din ce zici tu te cam infometezi si nu e ok, la ziua de carne mananci se seara carne...chiar cu o felie mica de paine poti si cu salata si seara, exact acelasi fel supa la pranz dupa carne...numai supa strecurata seara e cam putin. Si eu la inceput eram tentata sa gust si mai luam cate o imbucatura dar trece in timp, eu zic sa mergi mai departe si in ziua de Paste iti faci draga "dezlegare" si mananci ce vrei si dupa aceea reiei regimul exact unde ai ramas. Evident ca si eu daca am zi de fructe sar peste ea si adaptez la meniu de Paste imi fac ziua de proteine de ex Si eu mi-am facut o data fasole frecata dar am preferat sa fac cu fasole fiarta de la cutie si am mancat o cutie in ziua aia din aia de 600 sau 800 de grame habar nu am si o data am facut iahnie cu fasole adevarata si castraveti murati
Giova mi-am dat seama in final ca esti plecata, distractie frumoasa sa aveti sa se bucure Marcolino de bunici.
Merg si eu sa ma pun iar in pat ca nu am chef de nimic.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Eu ma inscriu la cei care vizualizeaza. O fac ptr. ca e musai sa citesc inainte. Si cum aveam restanta 6 pag. va dati seama ca am vizualizat de cateva ori .
Silvia bine ca ai dus copilu la dr. Nici mie nu mi se pare normala tusea, si al meu a ramas la fel in toamna, l-am dus la dr. si a constatat ca tb. sa reincep 2 luni sa-i dau pufuri.Nu siu eu sunt ingrozita de ce voi face dupa ce merge la gradi. Il duc pe nepot cateodata si vad copii cre tusesc pana nu mai pot cu medicamente dupa ei, nu stiu zau cum va fi ptr. al meu.
Maraki si mama e la fel cu unghiile si sigur nu e psoriazis. Asa am inteles si eu ca e lipsa de ceva vitamine. Vezi ca stie vb. cand vrea Angelo.
Tudor al meu parca e frate cu Dani si Vladimir. Si eu il cert cand face prostii si ddupa un timp el vine la mine si zice: bine mami te iet, te iet mami. Apoi la faza cu Pampersul am incercat exact la fel, l-am momit cu cadouri si el ne zice: nu veau nimic, nu doesc nimic, asa ca ptr. mine singura solutie e ca in max. 2 sapt(sa se mai incalzeasca putin) sa-l las fara el sa vada cum e.
Astept si eu sa vedem ce ne zice Cristina cum a fost la dr.
Giova eu am inteles ca s-a si intors din Alba, cred ca de asta e asa obosita ca au mers si au si revenit.
Irina mult succes, sa apara cat mai repede bebe 2.
Bianca eu iti recomand sa iei pastile Pinno Slim de la Walmark. Eu le-am incercat, reduc senzatia de foame, sunt 100% naturale, ajuta sa sti.Fetelor de luni ma apuc si eu, doar ca la ziua de fructe nu-s ce fac ca eu am gastrita si e contraindicat sa mananc doar fructe din cauza acidului pe care-l produc.

Mergi la inceput

Neatza!!!
beau alaturi de voi. Piticul la desene....mai stam putin si mergem la Real la cumparaturi. Clau nici nu stiu cand a plecat la Arad...asa bine am dormit.
Silvia ne-am si intors aseara, am stat putin de data asta, de pe o zi pe alta. recuperam noi de paste.
Bianca am vazut scaunul ala la real, dar sincer nu ma incanta, e super sintetic. In pliant arata bine, dar in realitate nu e chiar asa. ...si al meu Chicco e sintetic, dar parca nu chiar asa. mai bine dau un ban in plus, dar iau ceva de calitate, caci e vorba de sanatatea copilului si de siguranta lui. daca tot zici ca am bani gramada, de crede lumea ca-i intorc cu lopata. Nu e asa, dar noi ne uitam putin si la calitate, decat sa iau cine stie ce, mai bine mai pun si iau ceva cum trebuie. Nu de fite, dar vreau sa ma tina acel lucru...si nu am dat-o x pana acum, chiar daca si mie mi-a scartait roata la caruciorul sport de la Chicco. A pus Clau putin ulei si s-a rezolvat. daca a intrat apaa la roti cum l-am spalat in cada, e si normal. dar decat sa fi cumparat 3 carucioare ieftine (ca o cunostinta de-a mea), care nu au rezistat decat putin, mai bine unul si bun.
Cura cu HL am tinut 3 luni. am slabit 6 kg si multi cm, nu mai stiu exact, dar era echivalentul la 3 kg.....peste 20 din ce mai retin. dar din mai multe parti ale corpului.
Shake beam de 2x/zi, si aveam o masa normala de mancare, plus alte pastile de eliminare a apei din organism, pt. fibra, etc. A fost destul de costisitor, noi 2 stricam 300 euro/luna, eu nu as mai face asa ceva. mai ales ca nu aveam nici clienti sa vadn produse, mi0as mai fi scos din cheltuieli.
maraki eu zic sa te mai pozezi odata sa vedem gaurile alea....hai mai ca nu se vedea chiar asa, cel putin din fata. asa sa-ti fi batut joc? pai ce interes avea?
si noi ne impunem sa fim calmi cu marco, dar nu reusim intotdeaua.
Pufu eu te inteleg, si noi de multe ori am fost in situatia ta. de la un timp, marco s-a mai potolit. ajunge doar sa-l certam si pune botul, se simte tare vinovat....doar ca uita repede si o ia de la capat. Cu coltul nu am avut succes nici noi. il puneam pe scaunul rusinii, ca asa procedeaza si la gradi...si acolo mai statea, dar isi gasea repede o preocuupare si acolo si uita de ce e pus.
Silvia ma bucur ca ai rezolvat cu dir. Sper sa mearga asa de usor si cu primaria.
Super ai dat jos si mult!!! Doamne ajuta sa scapi repede de kg in plus si sa te menti.
Imi place scaunul cumparat pt. Alain, sper sa se uite si Clau dupa unul pana in 150 neuro, daca merge in Italia- Austria.
Cristina saculeti cu nisip la picioare? oare va sta cu ei? va merge? tin pumnii! Cum a fost la dr? sper ca aveti rezultate bune.
Cosmi inteligenta fata ai. super plan!!! saritii cu banii, ca la cat e de inteligenta...numai note mari va lua.
Silvia bine ca ai descoperit cauza tusei.
Miha bafta in cura si tie...uite ce succes are...merita incercata. ma bag si eu dupa ce nasc si termin cu alaptatul....caci pun kg cu viteza fulgerului.

_
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MIHA78
Tudor al meu parca e frate cu Dani si Vladimir. Si eu il cert cand face prostii si ddupa un timp el vine la mine si zice: bine mami te iet, te iet mami.

Mergi la inceput

Marco stranuta de miercuri noaptea. o fi de la inot...incepe sa-i curga si nasul si tuseste. dar putin...asa ca l-am trecut pe stodal. sper sa nu se agraveze si sa scapam rapid, mai ales ca luni merge iar la inot.

Toti de-a casei au zis ca s-a mai inaltat, noua nu ni se pare.
Se da super fain cu trotineta lui vara-sa. am si adus-o aici, ca nu am scapat de el, si Jessi nu o mai foloseste. Mi-a zis cumnata ca vrea sa-i cumpere de Iepuras, asa ca pe asta o vom lasa la Alba.
Bicicleta am depozita-to la soacra, caci nu vrea pe ea,zice ca e prea mic. I-am gasit bicilceta fara pedale, adusa din Germania, noua, la 45 lei...de fapt e un mag. cu lucruri dintr-astea super faine. Nu vrea sa se dea pe ea, vroia mama sa-i cumpere de Iepuras.

Ieri am fost la o vecina, prietena cu mine din copilarie, sa se joace copiii putin. Anna e cu 3 sapt. mai mica decat marco, dar are peste 110 cm si nu mai putin de 24 kg. sa vedeti cum arata pe langa marco....ii dai pe putin 5 ani.
M-a pus sa ma joc cu papusile barbie si imi povestea cum se imbraca ea cu rochitele...am inceput sa . of doamne ce tare mui-as fi dorit o fetita. sunt altfel decat baietii....m-as fi jucat cu ea non stop cu papusile, i-as fi facur rochite....
Marco era cu masinutele ei...nu avea treaba cu noi.
Sincer nu am crezut ca sunt chiar asa afectata si asa sufar.
Plec, ca am treaba si ma apuca nostalgia pe aici.
si o sambata faina sa aveti.

_
poze

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine...la
Silvia...tu ai ambitie draga mea nu ca mine... mie nu intotdeuna imi e foame cand gust..imi e pofta si trebuie sa gust . Eu as slabi cred...asa sa merg intr-o clinica particulara, sa stau 6 luni ...sa ma tina aia inchisa sa nu ma lase la bucatarie si sa imi dea ei de mancare si sa ma puna la sport. Probabil as iesi alt om de acolo. Ar fi o idee buna de o afacere dinasta dar cine are bani sa vina sa stea intr-o clinica... hehe ce vise am. Si nu am eu banii aia sa ma apuc sa deschid o clinica...
Giova...si CT 0.5 al nostru tot dupa dusul de rigoare a scartait...nu am mai apucat sa il ungem ca l-am vandut. Deci ai vazut scaunul...oki...ma gandeam ca e cam ieftin si probabil si calitatea lui e mai indoielnica. Sa stii ca eu nu ma uit intotdeuna la firma...nu sunt de principiul asta. Ai slabit putin cu Herbalife...chiar daca din cm si dat jos..dar si o caruta de bani.
Miha, pai cand citesti baga 2 randuri ca nu trebuie sa ne nominalizezi pe fiecare (stiu ca pe multe asta le sperie si de asta nu raspund...) pur si simplu scrie ce faci atunci, ce ai facut ieri, ce faci maine si gata. Multe nu scriu din cauza ca trebuie sa ii scrie la aia, la aia...pai de ce scrii daca nu ai fost in discutie? hai ca dam o derogare fetelor care scriu rar si nu trebuie sa scrie individual. Maraki scrie zilnic si nu raspunde personalizat la fiecare si pt aia nimeni nu se supara
Bumbi, ai reusit cu fisele/ I-ai tras lui Sebi?

Eu azi singura cu Dani deocamdata...i-am luat plasa de cuburi(lego) de la pastrare si a imprastiat-o pe covor si se apuca sa construiasca un garaj. Mama ce e pe aici ...cu lopata le poti aduna

Mergi la inceput