Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)
Raspunsuri - Pagina 5
Biancas spune:
Giova apropo de regimuri...tu ai tinut cura cu herbalife parca anul trecut... s-a vazut vreun rezultat? Cat ai dat jos? Ca stiu ca beai shake dinala...
Sora-mea a fost la un consultant dinasta si tratamentul cu shake-uri si nu stiu ce o costa 600 lei pe luna si pe luna ii garanteza 2-3 kg...asta daca nu mananca altceva normal ...tot un fel de regim alimentar e dar costa bani multi
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Ba am citit Bianca! Nu stiu ce sa iti raspund pt ca nu gasesc o modalitate de a explica unui copil de 10 ani ce inseamna a face sex si cum se produce un viol. chiar sant in ceata, tu ai zis bine ca i.a facut rau, dar daca te intreba cum si unde?
vreau si eu reteta pt dieta!!!!!!!!!!!!! daca a slabit Silvie atat de mult vreau si eu sa arat cat de cat a OM pana in iunie
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki...hai ca te iau la intrebari aici ca pe mess vad ca nu mai dai sa spunem ca Angelo e foarte rau intr-o zi...face prostii, nu te intelegi cu el ca e crizat si culmineaza cu o mare prostie ce o face (nu imi vine in cap acum). Daca ai spus ca tu nu il urechezi, nu ii dai la fund...ce ii faci ?
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Bianca, poate ca nu este genul lui Angelos sa fie "rau", sau crizat, poate ca Maraki este calma...
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Maraki...hai ca te iau la intrebari aici ca pe mess vad ca nu mai dai sa spunem ca Angelo e foarte rau intr-o zi...face prostii, nu te intelegi cu el ca e crizat si culmineaza cu o mare prostie ce o face (nu imi vine in cap acum). Daca ai spus ca tu nu il urechezi, nu ii dai la fund...ce ii faci ? Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Bianca nu am fost in situatia asta pana acum. Atunci cand nu m.a ascultat si tragea de haine sa se dezbrace ca vrea sa faca baie, i-am dat doua palme la fund. De atunci sa stii ca nu a mai cerut sa faca baie, doar daca-i spun eu asteapta sa scoata toate hainele, in rest stie ca de la brau in jos, fatza si mainile trebuiesc spalate seara.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Astery, imi impun sa fiu calma, ma gandesc ca este un omulet micut care depinde de noi, are nevoie de afectiune Mi-e mila si nu vreau sa stie de frica ci de vorba buna,...daca vad ca nu ma inteleg cu el, il las in pace si nu-l mai bag in seama...atunci vine singur la mine ca se prinde ca sant suparata. Eu nu aplic pedepse de genul la colt, incuiat in camera, etc.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Astery, imi impun sa fiu calma, ma gandesc ca este un omulet micut care depinde de noi, are nevoie de afectiune Mi-e mila si nu vreau sa stie de frica ci de vorba buna,...daca vad ca nu ma inteleg cu el, il las in pace si nu-l mai bag in seama...atunci vine singur la mine ca se prinde ca sant suparata. Eu nu aplic pedepse de genul la colt, incuiat in camera, etc. |
Nimic de zis in cazul in care copilul este cuminte. Daca ai avea un copil incapatanat, un copil in genul la "Denis pericol public" (cred ca ai vazut filmul) nu cred ca ai putea fi calma . Si "Denis" era un omulet tare dragut si avea nevoie de afectiune .
Si inca ceva dupa parerea mea e cea mai mare prostie sa lasi copilul sa faca ce vrea pe motiv ca nu te asculta, ca i-ai spus o data, de doua ori si nu vrea sa te asculte. Se obisnuieste asa si ti se urca in cap dupa-aia. Parerea mea.
Si eu am facut uneori asa cu Dani si asta pe motiv ca sa nu mai urle, sa fie bine dar e gresit (mi-a spus un pshiholog ). Daca parintele a spus NU ar trebui sa fie NU... nu sa fac concesii ca poate e DA..sa lasi loc de intepretare. Dar practica e una, teoria e alta..si cum niciodata ele nu se potrivesc...
Merg sa invat ceva...ca am terminat de mancat...o banana, un mar si ceva ananas din conserva (care credeam ca e light dar cand colo are zahar , scrie in nemteste "Leicht Gezuckert" si eu credeam ca fara zahar...nu m-am uitat ce contine )
silvi_2005 spune:
Fetelor tineti-mi pumnii ca ma la 14 intalnire cu directorul sa ii cer aviz favorabil de tranfer...mi-e asa groaza ...
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
pufumic spune:
hello
hop si eu. cam pe fuga, dar am zis sa nu-mi ies din mana.
vad ca vorbiti despre ... vorbit, pedepse, recompense etc. la faza cu vorbitul ader la parerea ca nu trebuie sa-i dai ce vrea pana nu pronunta cuvantul. corect, mai putin corect, dar sa spuna ceva cat de cat inteligibil-ca daca nu-l pronunta pe r nici n-o sa-l pronunte dupa cateva incercari, asta e sigur. dar poti sa insisti sa spuna ca vrea sa-i dai "catea/caitea/caltea" de pe raft decat sa-ti spuna ca vrea "aia" sau sa arate cu degetul. eu atat l-am pistonat pe V sa se exprime prin cuvinte ca acum daca ma exprim eu prin ceva mormaieli imi zice: mami, vobeste, esti om! dar trebuie sa ai nervi ca sa te tii de conduita asta tot timpul, ca in general nu coopereaza din prima si se si enerveaza ca nu-i dai ce-ti arata, pana la plansete si dat cu fundul de sol (noi suntem campioni).
bianca are mare dreptate la faza cu stabilirea unor reguli, ca nu e nu si da e da, si nu sa nu devina da pt. ca azi nu am timp/nervi sa ma pun cu puradelul, dar aici trebuie sa ai chiar nervi de otel. eu marturisesc ca la faza cu regulile am cam clacat, ca urla asta ca din gura de sarpe catedata si nu ma simt in stare sa-i zic nu. gresit total, drept pentru care, cum zicea si bianca, mi s-a cam suit in cap si nu prea stiu cum sa-l mai dau jos de acolo. daar, sa vedeti ce respecta musiu regulile pe care le-a stabilit nasa lui. aia nu sta la discutii nici cu el, nici cu fi-su. de exemplu, le zice : acum ne urcam in masina si ne punem centurile.regula" si astia se executa un-doi (ma rog, se executa al ei, ca-i mai mare, asta mic al meu trebuie ajutat, dar ideea e ca nu protesteaza, desi nu e fan scaunel, inaltator, centuri- noi nu reusim sa-l facem sa stea in scaunel, pentru ca nu am fost fermi de la inceput). e de coma.
in ceea ce priveste sistemul pedeapsa / recompensa, aici am dat un rasol magnific. eu il pun la colt si el pleaca de acolo, vine dupa mine si face: te-am pacaliiit, am plecat de la cotz? asta asezonat cu o moaca pe care v-o puteti imagina. la capitolul recompensa iar chix. i-am cumparat un joc, l-am impachetat frumos, si l-am pus undeva la vedere, doar ca nu poate ajunge la el. asta pe la craciun. i-am spus ca e un cadou pentru cand va face pipi si caca la olita. de atunci, in fiecare zi, fi-miu se uita gales la cadoul respectiv si zice: acela este un joc pentu mine, pentu cand o sa fac pipi si caca la olita. si ati retinut ca pipi doar ocazional si caca never la olita. si sunt fix trei luni de cand il tot momesc cu cadoul ala.
mai, si ma intreaba mereu ce-i in cutie, ce fel de joc este. ma dispera, dar se tine tare.
in schimb, il mai momesc cu ciocolata ca sa manance mancare si in special fructe. asta merge, dar nu intotdeauna. copil incapatanat.
pufumic spune:
aaa, sa va mai zic ceva. la capitolul "invataturi alese si cum sa ne purtam in societate". e o invatatura ce mi-a iesit cumva pe nas. vladimir este un copilas care nu prea are stare de felul lui. asa ca eu, cand ii mai explic cate ceva (mai ales cand face vreo boacana) ii tot spun sa se uite la mine cand ii vorbesc, sa stea locului si sa se uite in ochii mei. si i-am mai explicat si ca atunci cand vorbesti cu cineva nu trebuie sa te tot fatai si sa te uiti in alta parte decat in ochii lui. frate, si acum cand mi se adreseaza trebuie musai sa incetez orice activitate si sa ma uit in ochii lui. e mortal. se crizeaza si incepe sa tipe mami, uita-te in ochii mei, cu tine vorbesc. mi-e rau. daca are chef de vorba multa si eu am alte treburi am pus-o.