Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...eu pe aici cu picii ,gabi e la pescuit il asteptam sa vina ca sa mergem la carrfour sa luam bicicleta din aia cu roti ajutatoare....si biancai un trening ca asta care l are i a ramas scurtutsi tare frumos este

nu stiu ce dracu am ca nu prea s in apele mele...oftez cand repirde vreo 2 zile sunt asa indispusa dar fara motiv

am facut o supa cu taitei de casa, a venit mama pana la mine sa mi am anunte cazborul de intoarcere de la soramea s a anulat asa cava trebui sa mai stea vreo 5 zile in plus...oi vedea cum ma descurc cu papanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hy si de la noi si noi suntem numai cu vesti proaste.Dupa ce ieri ne-am distrat toata ziua si am facut shopping serios invreo trei magazine ca ne pregatim si de musafiri...si Alain a primit de la tati in avans de iepuras masinuta electrica de la Cars pe care a dat 150 de euro eu never nu as fi luat-o ajunsi acasa aflam ca fratele meu are pneumonie+ scarlatina e pe cocktail de antibiotice si el si sota lui care incepe i ea cu tuse si habar nu au daca o sa fio ok de vevit pana miercuri... asa ghinion mai rar si daca nu o sa vine pierd is bilete de avion si de microbus pana in Budapesta, Jean isi luase concediu pt ca vin ei, ce mai aiurea de tot. Sper sa fie ok si sa vina chiar daca pleaca mai tarziu ca o sa le luam noi eventual alte bilete de venit incoace asa m-a indispus faza. Colac peste pupaza sunt trezita de la ora 6 de cand a inceput Alain saracul cu varsaturile, a tusit de pe la 4 noaptea si pe la 6 a inceput sa verse si asa a tinut-o pana la ora 10 ultima data dupa ce mancase un pic si luase antibioticul varsa de la atat use saracu....sper sa fie mai ok ca a ormit si parca si-a mai revenit. Era socat ca el saracul cred ca numai o data a mai varsat si nu stia ce se intampla....
Giova vai ce sperietura ai tras te cred si eu bine ca l-ai gasit repede de asta ma tem si eu aici plus ca asta de frica nici nu ar mai vb cu nimeni sa zica cum il cheama sau ceva, fug nonstop dupa el,nu il las sa dispara din aria mea vizuala. Lasa ca poate acum se mai cuminteste
Bianca nu am vazut mi-ai raspuns esti si tu la fructe azi?
Ralu sanatate multa si voua, cum mai sunteti?
Fetelor care nu aveti pb in we sa va distrati bine cu spiridusii ! ferice de voi
Eu am primit un cantar f performant care iti arata si procentele de grasime, de masa musculara si osoasa care imi arat cu 2 kg mai mult decat celelalt deci ce ma bucuram eu ca sunt la 67...noop again la 69....si ca sa continui cu vaicareala masina electrica suna tare de tot parca foreaza ceva si nu putem sa il lasam decat putin ca mi-e ca deranjam vecinii o sa o si intreb pe doamna de sub noi, o batranica super draguta, daca ne aude utilajul o lasam balta si se va da in parc...
Gata mi-a ajus ca ma apuca depresia daca mai povestesc in fond nu e nimic asa de grav Doamne fereste de boli grave...astea sunt maruntisuri care te indispun dar se rezolva, merg sa scot a doua tura de asternuturi si pernite din masina....si sa termin pranzul, halal duminica.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ralu sanatate multa piticilor, grele zile ati avut. Tare pacatoase otitele, a facut si Tudor sper sa nu mai repete.
Giova cred ca te-ai speriat, si eu asa ma speriu cand dispare din raza mea vizuala prin magazine.
Cristina e alergic Tudor, la gradi va fi la program scurt, cel putin in primul an, apoi vedem. E tot mai bine Razvan, imi amintesc zilele in care scriai cum astepti sa spuna ceva, ai depus efort dar uite ce minunatie de baiat ai.
Maraki iti sta bine tunsa, mie imi place, Acum are Angelo par mai lung.
Silvia cat ai slabit si in cat timp? De maine tin si eu.
Cosmi si vremea asta are legatura cu starile astea nasoale.
Eu azi chiar am avut o zi grea, am fost la terenul unde avea tata ferma de animale, apoi unde incepusem sa facem casa (cred ca asta nu se va mai intampla), apoi la cimitir, mi-e atat de dor de el...
Tudor e innebunit dupa English Magic, asa frumos spune unele cuvinte, si-i place tare sa repete, ma intreaba asta cum se spune mami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Buna seara si de la mine...
Ralu te ajut cu placere daca nu reusesti cu medicul ala
Giova...te cred si eu ca te-ai speriat, si eu m-as fi speriat in locul tau. Eu nu prea il las pe Dani sa umble teleleu prin magazine, deobicei sta in cos. Distractie faina la chef.
Ana...si Sandra mea care e cu 8 ani si jumatate ca Dani a cam suferit cand nu a mai fost in centrul atentiei. Dar treptat a inteles ca acum nu mai e doar ea in viata noastra ci si Dani. Seara dupa ce il culcam pe Dani sau cand dormea el ne gaseam timp sa stam cu ea, sa o facem sa nu simta ca nu mai e unica. Poate prin ai cumpara anumite lucruri o sa il ajuti pe Alexandre...cu toate ca se spune ca iubirea nu se cumpara..
Astery, se fac usor gogosile astea mi-a placut. Daca ai musafiri si nu ai chiar nimic in casa decat banane sa spunem..rapid faci gogosi.
Maraki interesant program de somn are Angelo...ce te faci cu el cand il duci la gradi? Sau il duci la dinaia de 4 ore? Oricum trebuie sa il trezesti si cand il aduci acasa trebuie sa dorma de amiaza ca altfel nu rezista.

Noi nu am facut nimic interesant...am iesit afara in parc 2 ore si apoi am citit...si parca tot degeaba. Am vb cu Nelu si nu vrea sa vina la piscina..cica nu ii place .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Da mai Bianca dar Angelo la 21.30( uneori ) cel tarziu 22.00 este in pat Ti-e clar ca va avea alt program cand il duc la gradi, atunci va fi obosit si va dormi si dupa masa acasa( l-am inscris cu program 8.00-13.30 ) Oricum cand trebuia sa mergem la dr. il trezeam dimineata ( depinde cand aveam programare ) iar pe la 13.00 i se inchideau ochii de somn si dormea vreo 3 ore.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua intr-o zi ploioasa de la Germanica

Silvie nu cred ca pierzi banii pe bilete, candva am ratat eu si Giorgos plecarea cu avionul pt ca intarziasem In saptamana respectiva cand am ajuns la Munchen, ne-am dus la agentie si ne.au returnat banii ( tin minte ca au oprit un procent foarte mic ) Daca esti sigura ca nu poate ajunge fratele tau cu sotia, suna la agentie si spune ca anulati plecarea, vezi ce rezolvati cu ei Sanatate fratelui tau, numai sa fie o pneumonie usoara ca stii prin ce am trecut cu fratele meu asta vara Pneumonie era dar foarte, foarte grea de a ajuns prin spitale si pana la diagnostic am pierdut 5 ani din viata Imi pare rau pt Alain, insanatosire grabnica si la baiat.
Nici eu nu-l pierd din ochi pe Angelo cand santem afara, el nu are nici o treaba, stie ca santem pe urmele lui si se duce unde vrea fara sa ne astepte iar noi alergam ca disperatii uneori Aseara iar a luat niste palme la fund dar nu le.a simtit pt ca era cu blugii si avea pampers. Nu imi place ca se duce la toate masinile din parcare si spune ce marci sant, ideea este ca se duce si vsv si nu-l intereseaza daca vin sau nu alte masini >Giorgos l-a lasat mereu sa faca ce vrea si acum ma chinuiesc sa-l dezvat de obiceiul asta prost.Totusi aseara dupa ce a luat palmele in casa( pt ca l.am adus pe sus fortat ) nu s.a mai miscat de langa mine, astepta sa il schimb de haine si era mielusel.
Cosmi te.a apucat si pe tine astenia de primavara? Trece si asta
Miha esti draguta dar tot ca o ciumafaie arat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki nu isi recupereaza banii ca sunt bilete luate de la wizzair direct de pe site si scrie clar ca nu sunt returnabile eu inca sper sa vina multumim de urari. Ce te-ai decis cu cura? Figura e Angelo, al meu are un temperament tare ciudatel, daca il cert e enerveaza si mai tare nici vb sa devina mielusel
Mihaela am slabit 8 kg dar cantarul meu din baie imi arata cu 2 mai putin ca asta nou ca si acum o face deci eu credeam ca am 67 dar am 69 kg acum nici nu vreau sa imi amintesc ce tonaj aveam si inca mai am ca pe mine nu se vede f tare ca am slabit. Succes mult hai ca daca incepi de maine o sa fim in acelasi meniu o sa mai pun retete cu ce fac si poze poate va inspira la ceva....haideti ca pana la vara devenim noi siluete cumva .
Alain tuseste nonstop, Jean zice ca e bine ca asa trebuie sa isi elibereze plamanii dar imi creste tensiunea cand il aud , e soare in sfarsit dupa o saptamaa de ploaie dar nu pot sa il scot daca tuseste asa ca se pune pe fugit si o sa verse ....of ca de cand cu colectivitatea numai probleme am.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara, doamnelor.
Silvi, sanatate multa la cretolin, saracutul de el cu varsatul de la voma... ai mare noroc ca ai medic in casa, dar cred ca stii asta. Pupam .
Maraki, mi-am amintit sa te intreb (si pana nu uit iarasi): voi intetionati sa va stabiliti in Ro sau in Grecia?
A fost lumina oprita vreo 45 de minute, am fost ca orbetii pe aici, doar eu si cu Razvan. Mie nu-mi este frica de intuneric, dar lui i-a cam fost, pana ce am stat pe geam, de vorba cu o vecinica a noastra, exact ca la tara, cu coatele pe gard.
Misun pe aici, Razvan e la Thomas, nu mai inteleg ce spune , repeta (in stilul lui propriu) replici din film.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la party.
a fost frumos, m-am intretinut cu mamicile, copiii cuyminti s-au jucat si au dansat intretinuti de animatori.
Silvia scarlatina? sper sa se insanatoseasca repede si sa poata veni. ar fi pacat de bilete, dar ei sunt mai importanti.
masina la 150 euro? e cu telecomanda? sau e dintr-aia mare de se pune Alain in ea?
Cantarele difera unele de altele. de aceea se zice ca e mai bine sa te cantaresti numai pe unul. Poate ai slabit intr-adevar atata, doar ca aveia cu 2 kg mai mult decat stii tu la inceput. sau poate merge mai bine ca celalat si intr-adevar ai dat mai putin. mai bine pune-l pe Jean sa se cantareasca pe ambele sa vezi daca e diferenta intre ele.
si eu am 68 ma apropiu de 70...nu am mai avut greutatea asta de 3 ani.
maraki super ca l-ai inscris la gradi. din toamna si el e in colectivitate.
Miha te cred ca ti-e dor de tatal tau...of...of....poate ai si niste zile mai naspa. si ai grija de tine.
Cosmi lasa draga ca nu mori ca mai stai cu papan...doar e al tau nu al mamaei tale. nasol ca s-a amanat zborul cu atatea zile.

merg sa ma intind, ca am mancat la pizza si parca mi-e in gat. ma doare si splina...nu stiu ce apasa pe ea, am si niste arsuri....fain am inceput.....
pe maine, o seara faian.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la noi...azi a fost o zi linistita in familie...am mancat de amiaza dupa care Dani a dormit eu am invatat iar dupa masa am tras o tura de centru, l-am lasat sa se dea pe ATV contra cost (masina noastra sta la maica-mea) dupa care am venit prin cartier si ne-am mai plimbat...azi am facut ceva kilometri.
Astery...credeam ca ati tinut ora pamantului cand ai spus ca s-a luat lumina dar aia a fost ieri..
Miha, bafta la regim..eu sunt putin dezamagita ca am dat doar 2 kg jos..am dat initial 2.400, apoi 2.200 si azi dimineata aveam cu 2 mai putin decat lunea trecuta. Stiu ca nu e bine sa ma cantaresc zilnic dar chiar eram curioasa ca daca mananci cat vrei si ce scrie e bine dar eu zic ca nu e bine...ieri am mancat pe saturate fasole frecata dintr-un plic care are 250 kcal (la amiaza si seara), am mancat cu varza murata cat am putut si cu cate un colt de paine de fiecare data. M-am saturat dar aveam si cu 200 g mai mult azi dimineata. Eu cred ca nu trebuie sa mananci sa te saturi...cred ca doar sa ciugulesti..naiba stie poate eu sunt altfel....nu Silvia? . Azi am fost la ziua de paste si am mancat paste cu un sos din borcan de la magazin care are cu 20 kcal mai putin decat kechup-ul asa ca am preferat sosul cu toate ca nu m-am uitat pe el ca era cu ardei piscos si mi-a luat gura foc dar mancam . Si in seara asta am mancat kurtoskalacs...pt cine stie ce e .
Apropo gagici voi ati facut vargabeles vreodata?
http://www.bucatarul.ro/retete-_169_1_-Vargabeles/Vargabeles.html
Am gasit reteta pe net...asa se face nu cu foetaj cum am gasit pe diferite situri.. Eu am facut mai demult dar nu m-a incantat foarte mult...cred ca trebuie o reteta buna...la restaurantul unde mancam noi deobicei stiu ca doamna face cu un fel de caramel parca...mi-a fost jena sa intreb reteta...
Giova nu am fost la piscina ca nu a vrut Nelu. Somn usor.Poze de la chef? S-a distrat Marco? Tu l-ai "fugarit" pe bb Edi?
Cosmi..o fi astenia de primavara de vina de te simti aiurea.
Silvia, nasol ca fratele tau e bolnav...poate pana miercuri se va simti mai bine si se urca in avion si vine la voi. E pacat ca v-ati facut planuri. Am inteles ca e bine sa bei apa cu cateva picaturi de lamaie...stiai? Cica e bine. Cu cantarul ce sa zic...cantareste-te tot pe cel vechi ca pe ala ai inceput regimul..Eu am scris mai sus..in loc sa cobor urc la kg..sunt curioasa maine cat o sa am dupa ce am mancat azi kurtos . Masina e dinaia cu acumulator presupun nu? Chiar ca a fost scumpa , asa e si pe aici peste 600 lei am vazut la Metro.
Maraki..am inteles cu somnul..e bine daca doarme si de amiaza. Vezi ca iti pierzi si tu rabdarea si mai aplici cate o corectie?
Nu mai stiu ce ati mai scris...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova lasa draga ca eu sunt ca tine cu greutatea fara sa fiu gravi tu ai macar o scuza, nu iti bate acum capul c ata ca ai vreme dupa...acum profita ca esti gravi si fa-ti mici mofturi.Am slabit 8 kg dar de la o greutate mai mare decat credeam eu ca am deci am inceput cu 77 nu 75 cum credeam, sigur canarul asta nu minte . Da masina e din aia cu baterii de se da el cu ea mare cat china si face un zgomot cred ca afara in arc o sa il lasam mai mult, are ceva maneta de schibat directia sa vedeti ce repede s-a obisnuit cu ea.
Bianca nu te mai cantari dupa ziua de carbohidrati sau fasole frecata, si eu mai luam in greutate de la o zi la alta dar e ok si 2 kg pe saptamana ca in o luna se fac 8 nu rebuie sa te infometezi dar nici sa iti umflii stomacul, ia-ti reper o farfurie intinsa si pune in ea cat incape...fara varf , dupa vreo 3 saptamani vezi rezultatele. O sa raman acum la cantarul asta nou ca e mai exact macr stiu cum sta treaba. Da e din aia de care zici tu masina, sper macar sa il tina o vreme de banii astia ca jucarii in curand nu mai primeste asta i-a fost iepurasul si portia pe luna asta. Soacra mea facea din asta de care zici tu la cuptor foarte bun iesea.
Anasol pe unde esti?
Merg sa il culc pe Alain ca e cam zombi saracutul de la boala, parca e totusi mai bine, noapte buna tuturor.

Mergi la inceput