Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki..cum adica doarme Angelo? Doarme de cand? Si daca doarme la ora asta cand mai doarme de amiaza?
Aici am pus pozele facute de Sandra cu panoul scolii:
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-03-29/11:21:27
Primele doua de sus sunt ale ei .

Astery, deci controlul a fost ok, ma bucur.

La noi e super afara, e cald si Sandra s-a cerut sa iese cu Dani in spatele blocului in parc sa joace. Am lasat-o pana la ora 13 sa isi mai consume Dani energia.
Merg sa ma apuc de invatat daca tot am ocazia.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

SAlutare si de la niste prapaditi.
Va spuneam ca e piciul bolnav. Ei bine, a avut o bronsita foarte urata si acum de la SN+polipi a facut din nou otita. Tia e vai de curuletzul ei, are o infectie foarte puternica in organism de la gat+se pare ca si infectie urinara. In prima faza ne-am speriat ca e mononucleoza, dar din analize reiesit ca e infectie bacteriana. I-a iesit VSH 87, in conditiile in care limita e 10. Asa ca acum e cu branula, cate doua antibiotice la 12 ore. Dar deja se simte mai bine sinu mai face febra 40, cum a facut in ultimele 5 zile. A fost o saptamana horror cu amandoi bolnavi si cu febra mare, care s-a terminat ieri cu o zi infernala.
MErs cu amandoi la pediatra lor la spit de copii: il ia primul pe Cez in primire, mers la ORL, perforat timpane, aspirat puroi. Pleaca bebe acasa cu mama in urlete, vine Tia la aparat. Nu ii gaseste vena, o inteapa de 5 ori, inr-un final are branula, ii face tratamentul, adoarme copilul si nu ma pot misca de pe patul ala de spital. Bun, ajungem acasa dupa vreo 5 ore, Cezar vesel si fericit, nu mai avea nici o durere, zic sa dorm si eu cu ei de pranz, asta pe la 4. Aipesc, imi da OVi mesaj ca mama lui se simte fff rau, trebuie sa o ducem la operatie (are a doua hernie de disc).
Bun, zic, na, inca una. Aspeptam cu nerabdare sa ne sune cumnatul meu sa ne spuna ca imi aduce masina mea care e la Sibiu la reparat de o caruta de timp si care ne-a costat vreo 200 de mil. Suna ca a mai gasit ceva stricat, de fapt cauza pentru care s-a stricat in prima faza, si ne mai costa 300 euro. Dar drept rasplata, am dormit si eu o noapte fara febra de copii.
Va pup ca ma chema furnicutza vesela nevoie mare.

PS: Bianca, cunosti cumva vreun neurochirurg bun, sau stii pe cineva care ne-ar putea pune in legatura, contracost, bineinteles, pt ca vrem sa venim la TG Mures cu soacra-mea. DAca stii ceva da-mi, te rog un beep (0721087075) si te sun eu.
Pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ralu, imi pare rau de strumfii tai. Of of prin ce a trecut saraca Tia cu intepatul... sa se faca repede bine. Si Cezar...asa micut si ce a tras-o saracul .
Am vb acum cu Nelu si nu a avut tangente el personal la neurochirugie dar am inteles ca pentru hernie de disc un medic bun ar fi Gheorgy (a operat-o si pe o matusa de-a mea care se simte bine)... Cum ajungi la el? Eventual vorbeste Nelu cu sotia lui care e medic la Smurd si va face o programare la sotul ei. Asta daca va convine. Imi spui si vorbim.

P.S. Faza tare...acum a fost Nelu la o urgenta la Metro...a facut unul infarct si a si murit pe loc . Cauza...a luat o bluza, nu a platit-o, paznicul l-a intrebat de "sanatate" si asta s-a speriat si a facut infarct a picat jos sub ochii paznicului si nu l-au mai putut salva salvarea . Avea 47 ani.
Mda...
Si dupa faza asta imi spune Nelu sa merg la Metro, sa ies pe la poarta .... ca sigur nu ma intreaba paznicul nimic daca ma vede cu ceva ce nu am platit de frica sa nu patesc si eu acelasi lucru (nu e de ras ce a patit ala dar va dati seama ce socat e paznicul ala si cred ca se gandeste de 2 ori de acum cum sa ii intrebe de unle lucruri pe cei care isi suplimenteaza cosul )

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello si de la noi!
Ralu offf cate ai mai avut si tu, sanatate multa si sa scapati cat mai repede. Super scumpa mi se pare si reparatia...in orice moneda ai calcula dar daca ai din nou masina buna asta e. Bine ca nu va spitalizeaza, aici nici vb nu te-ar lasa cu branula acasa si cand am stat in spital avea pt branula aceea o perfuzie continua cu 10 ml doar pe ora dar era pus la pat pt ea sa nu i e infunde cica si tot au schimbat-o de cateva ori. Pupici multi sa va faceti bine repede, sanatate tuturor !
Bianca superb desenul facut de Sandra si bravo si lui Dany
pt activitati ...asa face si Alain. Eu sunt azi la carbohidrati, imi fac pizza. Tu tot la asta esti ca nu mai stiu... Continua asa cum am zis cu mici erori e mai important sa nu te opresti, in timp o s afie tot mai putine si o sa te ambitioneze ca slabesti. Eu mai vreau macar 8 sa slabesc, de fapt si mai multe ar trebui dar vad eu ce mai reusesc ca doar nu ma fac fotomodel Bravo ca ti-ai comandat cartea imi pare rau ca nu am facut-o si eu mai din timp, o sa o am abia la vara ca fratele meu vine cu sotia lui miercuri si nu ajunge nici nu au mai comandat-o Eu mi-am comandat azi tabletele de la YR imi trimit si podometru ala de masurat caloriile arse la plimbare au fuga o sa apuc sa bat orasul in lung si lat.
Cristina ma bucur mult ca sunteti pe drumul cel bun, lasa ca tot e voinic piticul tau si destept foc asa cum zicea si dr o sa vezi de acuminainte ce repede progreseaza. Alain e topit sa ma ajute la bucatarie o sa am si eu ajutor i sfarsit, acum el batea snitelele, imi bate singur oul, el il ia din din frigi si cauta "fafulia" si bate si stie toate etapele la snitel facem pizza impreuna ....sa il incurajezi si tu daca vezi ca ii place ca face "chefi" din ei asa cum le zice aici la maestrii bucatari Despre mine ce sa zic, nu am eu nici un merit deosebit cu descurcatul cu Alain ma adaptez la faptul ca suntem singuri aici si nu am alta solutie, eu le admir pe femeile de aici care au cate trei copii si jb sau casa de intretinut, le vad la cumparaturi cu trupa dupa ele sincer eu nu as putea. Ce nu imi place e ca am vazut ca mamele cu mai multi copii asa dupa ele sunt mereu nervoase si obosite si uricioase..striga si au o atitudine...eu una le inteleg perfect ca nu mai rezista dar mi-e mila de spiridusii aia decat asa sincer mai bine unul de care sa ai timp si chef sa te ocupi.
Giova si noi vroiam sa ii luam bicicleta de Paste dar nu stiu zau ca al nostru nu vrea nici la tricicleta sa pedaleze, ar putea iti dai seama dar nu vrea fuge asa cu ea wow ce greutate mare avea fetita aceea...mi se pare cel putin. Nu te necaji mami ca poti face hainute de baiteti pt ursuleti, poti face casute de lemn pe aici e plin de ele abia astept sa iau si aste e suntem mame de baieti sigur si eu daca as mai vrea asa mi-ar iesi poate si mai prapadit ca Alain
Noi suntem iar pe 2 antibiotice ia Biseptol si Amoxicilina 10 zile nu avem inca rez la sange dar la cum tuseste si arata radiografia asa ne-a recomandat pediatru cu care am vb, plus ca va trebui sa repetam lunar analize si poate trat pana la vindecare completa noroc ca Alain saracul le ia fara comentarii, adica fuge el si se ascunde dar asa in joaca ca nu le scuipa.
Merg si eu sa pregatesc pranzul..adica pizza Bianca azi incalc consemnul ac pun un ou pe pizza am mancat la un restaurant asa si a iesit mortala, sa vad daca imi iese ca nu stiu ca era prins pe margini si crud inca in mijloc...

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ralu m.am ingrozit prin ce au trecut copiii!!! Foarte rau imi pare pt ei, cred ca l.a durut pe Cezar rau de tot, nu mai spun si de Anastasia, cum sa o intepe de 5 ori? Ce fel de asistenta sau dr era??? Doare rau de tot cand iti pune branula deasupra degetelor, stiu ca am avut eu acum vreo 2 luni cand am fost bolnava. Ai avut o saptamana grea de tot, multa sanatate la copii, la socrela si operatie reusita atunci cand o va face Pupici la copilasi Nasol cu atatea cheltuieli pt masina ...
Bianca iti dai seama ca Angelo nu mai doarme dupa masa cand se trezeste asa tarziu, de obicei se scoala intre 9.00-10.30 in conditia-n care este pus in pat seara la 22.00 Foarte misto desenul facut din linie continua Are talent domnisoara
Silvie, eu nu ma duc cu Angelo pe RATB, mergem doar cu masina noastra iar la pediatru el sta si se joaca in sala de asteptare, sant si alti copii, au jucarii, etc. Pt mine daca e nevoie sa merg la medic, nu il iau cu mine,sta cu bunicii.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

eu pe aici cu puii mei,cel mic doarme cea mare prin zona.....iar eu acum am un pic de tim ce de azi dimineata smotruiescsi abia am terminat dormitorul mare (ca nou) in restul am facut curat de sambata...dar gata ma duc sa fac un dus si sa iesim in parc ca i tare bine afara

RALUaoleu prin ce au trecut picii tai,sanatate multa
SILVI felicitari pt kg pierdute
BIANCA e talentata SANDRA la desen
Giova lasa draga ca paote vin super vremuri si mai faci si o fetita

noi maine luam bicicleta aseara la Kaufland(urat magazin)n am gasit

pupici

Mergi la inceput

Cosmi ce bici cumparati? Din aia cu roti ajutatoare? Aici este frumos Kauflandul, este magazinul meu preferat.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

In noaptea asta se da ceasul cu o ora inapoi. Deci ma trezesc la 4.00 maine dim

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

scriu repede sa nu se descarce laptopul, caci mi-e lene sa-l bag la incarcat.
Baietii dorm, acum a plecat si vara-mea si ma plictisesc.

Am fost cu Marco la real si l-am pierdut. de obicei mai pleaca de langa mine, dar nu departe si se intoarce. acum a plecat sa-si ia apa Borsec - a vazut reclama. eu eram la suc pe un stand langa. cand merg la apa i-al de unde nu-i. am inceput sa ma uit printre raionae...nimic. Il strig...imi raspunde:"aici sunt mami", dar tot nu-l vad. mai strig...nimic....eram deja disperata...era aglomeratie...imi era frica sa nu iasa...cu toate ca nu pleaca de unul singur...
Intr-un final il gasesc la raionul de bauturi fine-whisky...bine ca nu a trantit vreo sticla, mai si plateam dupa el.
Doamne ce am facut cu el....asa am zbierat pe el de numa...se uita saracul la mine...eu ca o proasta. pe urma l-am luat si l-am pupat si i-am explicat frumos. s-a urcat in carucior, nu a mai vrut pe jos. Niciodata nu a plecat asa departe, cate un raion mai disparea, dar ma striga sau venea la noi.
E tare sod cum povesteste. I-a zis lui tat-su' ca el a plecat sa ia apa, mami l-a strigat, dupa un timp l-a gasit, l-a certat si pe urma mami a plans. of...of...
trimit si revin.....

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca super desene. e talentata Sandra.
of saracul om....ce naiba, a luat o bluza si uite...doamne fereste.
Ralu aoleu!!! Insanatosire grabnica piticilor, ce zile groaznice ati avut. aveti grija de voi, multa sanatate!
Silvia constr. case din lemn, doar ca eu nu sunt pasionata de masini, nu am chef sa ma joc cu el pe pista, pe drum, sa ne busim, sa ne rasturnam...mai fain era sa ma joc cu barbie.
BB3.....stai sa vina 2 si mai vorbim.
Cristina nu am stiut ca aveti probl. cu mancarea. baiatyul inteligent.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput