Gasca de Constanta 105

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna fetelor! Mai aveti cafea?Eu am terminat-o pe a doua si ma opresc aici ca sa nu o iau razna de tot.
Adina o duc doar pe Nicoleta la inot, cu Andrei am renuntat. Mergem la Palm Beach miercuri seara dupa gradi si sambata/duminica in functie de programul instructoarei care mai lucreaza si la Iaki. Vestea buna e ca aseara printesa mea a inotat pe spate fara pluta in piscina mare. Sunt super incantata si uite acum realizez ca am uitat sa ii dau soparla gumata promisa pt. ca a fost cooperanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Mihaela felicitari pentru progres! Incet dar sigur se vor vedea rezultatele.
Aura felicitari si inotatoarei! Eu nu am baut cafeaua inca, de fapt nici nu mi-am facut-o, dar la somnul pe care il am acum, cred ca trimit mesajul si merg direct la bucatarie.
Adina vita se taie la 1-2 ochi (un ochi este locul -cicatricea unde a fost frunza in anul trecut). Taietura o faci dupa cicatrice. Ai inteles ceva sau vb la telefon?

Noi am dormit din 2 in 2 ore, iar a facut Teo febra si am tinut-o pe homeopate la 2 ore . Acum fata doarme dupa o repriza zdravana de plans fara motiv anume.

Spor la treaba si o zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Camelia insanatosire grabnica puiutzei tale.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
[brSa revii cu vesti bune, sunt si eu prg dupa Paste!

si eu tot dupa paste! pe 29. pana atunci maresc suspansul ca nu stim ce este.
cat despre miscat bebe....habar nu am.pe bune.parca ar misca...parca nu.efectiv nu imi dau seama.
dar cert e ca se vede burticuta.
si ieri mi-am luat o bluzita care are marginile de jos in colturi.si e moderna:cu mov verde galben si se leaga dupa gat...
in viata mea nu am fost ca acum...moderna...

dar probabil m-am tacanit la creier:ascult in masina:clejanii si muzica lautareasca saltareata care la prima ora ma binedispune.
ciudat nu-i asha?

pupici

jo , si alexandra
noutati.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Cami azi noapte a fost mai bine? Multa sanatate.
Am intrat sa va urez un wk frumos. Eu maine lucrez. Ata ete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineata!

aici e gata cafeluta (de fapt e ceai cu lamaie si portocala) dar ma amagesc si eu, cu toate ca mai tarziu sigur bag si doza dde e-uri numita 3in1.

pupici.

jo , si alexandra
noutati.,

Mergi la inceput

salutare!
Multumim pentru gandurile bune!
Teo nu a mai facut febra de ieri dimineata, aseara nu voia sa doarma, se juca cu sora-sa de parca voia sa recupereze seara pierduta din motive de febra. Despre febra stiam ca nu va mai avea in a 2a noapte, este efectul homeopatelor primite, acelasi efect il au si la Alex.
jo esti o adevarata , pacat ca nu este sotul acasa sa se bucure de aceasta perioada a sarcinii, perioada cocheta. Este sigur ca bb va fi foarte cochet , si nu este rau de loc.
Aura dacatot trebuie sa mergi maine la serviciu, iit doresc sa nu ai stress prea mare.

We placut si insorit!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

salutare! Bate vantul...frnzele... si pe aici la fel.

LA MULTI ANI FLORICELELOR! Sa fiti sanatoase/si, frumoase/si si baftoase/si.

Distractie placuta sarbatoritilor si nu numai!

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

desi,au venit si au facut un reportaj cu noi anul trecut pe 5 decembrie,cei de la kanal d,de abia saptamana trecuta pe 4 aprilie l-au dat pe post..nici macar nu am stiut,l-am gasit fara sa vreau in arhiva lor de stiri

www.kanald.ro/dstiri/social/2009-04/2009-04-04-Condamnati-la-izolare.html" target="_blank">Reportaj Mihaitza

si la multi ani,tuturor,celor care-si sarabatoresc onomastica!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume. multa sanatate si numai bucurii.

Mergi la inceput