Gasca de Constanta 105

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Constanta bine v-am regasit.
pentru urarile si gandurile bune.

Noi suntem acasa si multumim lui DD suntem bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata fetelor.1 Va doresc o sapt. super!
Dodo bine ai revenit acasica.Sa-mi fie rusinica pt. ca nu am ajuns pe la tine. Desi am fost in sp. si am ajuns si pe et. 6 si 7 am uitat cu desavarsireGraba bat-o vina.
jojo bine ai venit in gasca. Ai fetita nascuta pe 29.09 exact ca si mine.
Crixia sarcina usoara.
Wk a fost superb. Ca de obicei am fost deturnata de la treburile casnice si toata sapt. asta in fiec. seara tb. sa recuperez.
Am fost sambata la picnic cu 3 pizze la purtator la Gura Dobrogei. Superb, liniste, ciripit de pasarele, oi in zare...De acolo am fost direct la inot cu piticii. A fost primul curs de inot al lui Andu dar si ultimul pana in toamna. E prea mic. Apoi seara am fost cu viitorii fini sa vedem locatii de nunta( in iulie sunt nasica pt. prima data in viata mea). Si am ajuns acasa pe la 11. Ieri am fost la gratar, dupa-amiaza la inot cu Nik si am stat o ora pe plaje cu Andu si am ajuns acasa pe la 6 seara. Am reusit sa facem baie cu totii si azi toata lumea a plecat la serviciul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Gabi ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. Care a fost reactia lui Bogdan la vederea surioarei?
iuly iti urez spor la treaba, asta daca nu esti prea obosita seara cand ajungi acasa.
Angela am ramas datoare cu un raspuns, mergem la dr homeopat Sandor de vreo 3 ani, noi suntem multumiti de dansa.

Sa aveti o saptamana linistita!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelseby spune:

Buna fetelor!
Dodo,bine ai revenit acasa!Ma bucur ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Camelia,multumesc mult pentru raspuns.
Te rog,poate imi spui si unde are cabinet dr.Sandor

Mergi la inceput

Stie cineva sa-mi spuna unde gasesc bretele pentru pantaloni,am intrebat la noi la magazin de copii dar nu gasesc,nu au asa ceva,dar am vazut la baietei.

O saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelseby

Stie cineva sa-mi spuna unde gasesc bretele pentru pantaloni,am intrebat la noi la magazin de copii dar nu gasesc,nu au asa ceva,dar am vazut la baietei.

O saptamana frumoasa va doresc!

Angela mami de puiut scump Sebastian-Andrei (02.05.2007)

Mamica de ingeras:Eduard-Andrei (N:15.03.2006 - D:17.03.2006)

Eu am luat de la Doraly aum ceva vreme.
Cabinetul d.nei dr. este in zona Tomis III- City Mall, printre blocuri, daca vrei mai multe relatii iti trimit PM.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Multumesc,Camelia!
Da,as vrea mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Cami chiar daca sunt obosita trebuie sa fac treaba ca n-are cine sa ma ajute. Aseara de exemplu am ajuns acasa dupa ce am recoltat copii de la gradi, respectiv cresa le-am dat cate o banana si am iesit cu ei afara pana pe la 8 seara ( apropo, tare rece a fost aseara). Apoi m-am apucat de am facut o mancarica si pe la 10 am intrat cu totii la culcare. In seara asta este randul sotului sa iasa cu ei afara ca sa pot calca eu si sa fac o ciorbica.
Multa sanatate la gasca.

Mergi la inceput

Am scris un mesaj si cand sa-l trimit s-a blocat "rasnita" (calculatorul).

In ce stadiu sunteti cu cafeaua/ceaiul? Eu abia am terminat-o().
Aura si spor la treaba, te inteleg perfect.
Angela ti-am trimis e-mail, cu siguranta l-ai primit, nu stiu daca ai inteles ce voiam sa explic, legat de locatie.

Aloooooooooooooo, altcineva nu mai vrea sa semneze condica aici sau inca sunteti ocupate cu treburile prin gradina (in timpul liber).

Sa aveti o zi buna!

1 , 2, 3

Mergi la inceput