Aspirante din GALATI (5)
Raspunsuri - Pagina 6
happymum spune:
bine ai venit zmeura
iti doresc sa ti se indeplineaca visul cat mai curand.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
ank24 spune:
Buna fetele!Am intrat si eu sa va mai dau vesti despre mine:bebele este bine, foarte activ la eco, doat ca eu am uterul contractat si nu prea ii face bine.Iau No-Spa si sper sa fie bine sa se relaxeze.Sunt tot la dr Pop si sunt multumita de dumneaei pana in prezent.Ma rog la DD sa ajungla 9 luni sii sa fie bine.
Zmeura bine ai venit si sa ne dai vesti bune cat mai curand.
Doris tu cum esti?Merge bine sarcina?
Happymum tu ce vesti ne mai dai?
Eu va sfatuiesc pe toate sa aveti incredre s\in Dumnezeu si sa va rugati la El si Maica Domnului si se va implini si visul vostru.Aveti incredere in Ei.Mult succes va dorescsi sa auzim numai vesti bune
http://bd.lilypie.com/z5zup2.png
ank 12+
happymum spune:
ank
eu? Z3...
se pare ca am banuit eu bine ca am pierdut ovulatia lna trecuta. dar nu-i bai... luna asta sigur sigur...
tu?
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
ank, eu cand am fost internata la maternitate, a zis o asistenta ca un diazepan e bun pe langa no-spa, pt ca relaxeaza uterul foarte bine. acolo, asa dau la gravidutele internate cu dureri de burtica.
Au nevoie de ajutor ACUM
chance2008 spune:
Pup toate galatencele...
Bine ai venit, zmeura.... Sfatul meu?? Daca iti permiti pleaca la Bucuresti, la Iasi.. incearca si cu inseminarile artificiale... Eu am luat-o din loc pentru ca ma saturasem de monitorizari la Galati si prestari lunare in care sansele erau relativ mici... macar la o inseminare sunt sanse de 10-15 %....
mimi_m, eu mi-am schimbat locul de munca pentru a scapa de stres.. iar rezultatul e o burtica de 7 luni!!
doris,ank prioritatea voastra e burtica... uitati de efort, de servici, luati-va medicale, odihniti-va.... va tin pumnii!!
happy_mum,.. esti o luptatoare... curaj si cu Dumnezeu inainte!!!
http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png
intram in a 7a luna!! (avem 26 saptamani!!)
provista spune:
bine ai venit zmeura, incearca si acupunctura undeva la un cabinet , nu stiu cum o cheama pe dr-ita , pe faleza superioara in spate la biserica
doris71 si ank24 multa sanatate in continuare si sa nu va fie frica, totul va fi bine, ganditi pozitiv, bb-ii vostri se vor dezvolta si creste in burtik la voi.
happymum cum adica sa pierzi ovulatia, prinde-o din urma nu mai sta
chance2008 cum vei naste? te-ai hotarat natural sau cezariana si mai ales unde?
va pe toate si sa va vad pe toate cu visele implinite.
http://b1.lilypie.com/6tgQp3.png
happymum spune:
mamicooooo . ce mai faceti? bebe mic si scump? sa ii dai un pupic mic de la mine, cand face nani nani.
luna sper sa nu mai pierd ocazia... si ca sa fiu sigura, voi incepe din timp . poate poate...
pupici tuturor si o duminica placuta.
Au nevoie de ajutor ACUM
provista spune:
happymum bb e bine, creste si e ... alintat de nu se mai poate. il pup mereu si o sa ii dau si un pupic de la tine
http://b1.lilypie.com/6tgQp3.png
chance2008 spune:
tocmai am iesit din spital pentru a putea avea concediu medical... o internare formala, dar in care mi-am intins antenele...
am fost la maternitate, pe chicus, si chiar mi s-a parut ok... asistentele grijulii, atente, doctorii de asemenea!!
am urmarit fluxul de gravide care veneau sa nasca... impresia mea e ca chiar se preocupa de fete,,,
provista, eu ma gandeam sa merg pe natural, dar sa vedem ce zice si dna dr, cat de mare o sa creasca bb, cum o sa se aseze... oricum, mai e pana in august!!! nu exclud deloc aceasta varianta! Cine stie?? poate fac ca o cunostinta de-a mea, care a zis natural, natural pana mai erau 10 zile inainte de nastere si pe ultima suta de metri s-a panicat si a cerut cezariana !!
http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png
intram in a 7a luna!! (avem 26 saptamani!!)
happymum spune:
CHANCE
Au nevoie de ajutor ACUM