Aspirante din GALATI (5)
Raspunsuri - Pagina 4
inna30 spune:
provista
happymum in legatura cu dr botezatu , da, a venit de acasa pt a ma opera cu toate ca a fost in concediu medical toata perioada a venit si m-a operat, nu m-a lasat balta si apoi dupa op a plecat imediat, nu a mai ramas deloc in sp, are din cate stiu niste probleme de sanatate si se tot interneaza la bucuresti, el mi-a spus si in general cand promite ca vine la nastere vine, de obicei la cele naturale nu vine de acasa dar daca este cezariana vine si noaptea indiferent de ora, este un medic bun si il recomand cu caldura, iar op arata foarte bine.pup dulce
multumesc la toate fetele, sunteti niste scumpe si va tin pumnii sa va impliniti cat mai curand visul de a deveni mamici, eu sunt cam stresata ca bebe mic varsa, uneori destul de mult si ma ingrijoreaza...offf si ne luptam cu colicile cu tot sab simplex-ul si debridat degeaba..iar acum si varsaturile, sunt chioara de somn, va pup dulce si va multumesc tare mult ca ati fost alaturi de mine.
gepa spune:
buna fetelor. eu sutn in conc medical de 3 sapt. pe 28 martie am avut o usoara sangerare ceea ce m-a bagat in sperieti. evident am fost la spital, internata cu iminenta de avort . cica sa stau numai intins ain pat fara nici un fel de efort. placenta se fisurase si din cauza asta am sangerat, e drept putintel, dar cat sa ma sperie de moarte. intre timp de cand am venit acasa am facut analizele alea obligatorii plus cele ptr gravide: toxo, aviditate, listeria, cmv, si restul pe care le stiti si voi. sunt speriata acum de faptul ca la cmv mi-a iesit pozit o val incredibil de mare 419 fata de 15 cum e normal. stie cineva sa imi zica la ce sa ma astept cu acest rezultat . a , si uitasem sa va spun ca si rh negativ am. sapt asta ma duc la dr pop sa ii arat analizele dar stau in tensiune si acum precis imi da sa fac tripul test. sunt in sapt 13 de sarcina si nici vb sa dispara greturile si somnolenta. sunt exagerate si simt ca nu se mai termina. ma bucur sa aud ca unele au si nascut, ca cele mai multe perseverati si ca nu renuntati.va pup.
clodyac spune:
buna gepa eu sunt o viitoare mamica de la odiseea sarcinii mai-iunie si sunt pacienta doamnei doctor pop din judetean sunt in saptamana 32 de sarcina la fel ca tine am facut analizele speciale toxo cmv listeria si chlamydia ; te rog sa imi spui care valoare ti-a iesit mare igm sau igg ca sa iti pot explica ce a fost in cazul meu te rog sa scrii si iti voi scrie si cazul meu care la fel a iesit valoare la cmv te pup si nu intra prea mult in panica da?
31 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
33 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
happymum ce faci ? cum ai petrecut de Florii? te pupic si iti multumim pentru urarile tale
eu sunt bine numai ca razvan ma suteaza de ma inconvoi de durere stii ca doamna pop mi-a spus ca va avea dupa calculele ei cam 4 kg la nastere asa ca la revedere nastere naturala dar eu tot sper
acum am alti pitici pe creier ... vreau sa il vad sa ma conving ca e sanatos asa ce am intrat in panica ca daca nu e totul in regula dar dupa ma gandesc ca daca era ceva se vedea la eco nu?
offfffff happymum pana nu il tin in brate cred ca o sa fiu paranoica rau
te pup dulce la fel si pe toate fetele care sunt aici si va doresc multa sanatate si sa vi se indeplineasca dorintele
clodyac spune:
buna dimineata
gepa hai ca iti scriu situatia mea si cand mai intri poate te linistesti da?
mie mi-au iesit valorile :
IGG= 232.6 pozitiv
IGM= 0.450 (zona gri)
dupa analizele astea (la care am plans ca nebuna nu stiam de unde dumnezeu am luat virusul asta) desi ulterior am aflat ca se poate lua de la copii mici , de la persoane fara bun simt care iti tusesc in fata si au virusul asta doctorita mi-a dat sa fac din nou analiza la cmv dar se numeste test de aviditate care determina catde curand a fost virusul activ mie mi-a iesit aviditate mare ceea ce trebuia sa iasa adica virusul a fost activ mai mult de 3 luni in urma asa ca stai linistita daca a fost inainte de sarcina nu afecteaza bebe pt ca e critic sa fie activ in sarcina te pup si sper ca te-am mai linistit sa scrii sa ne spui ce ai facut da?
pupici
happymum spune:
inna multumesc pentru raspuns. ce faceti? va urez o viata superba impreuna si multa sanatate.
pup la
clody
si
si
de florii am fost la cumnatul si nepotelul meu de am stat la masa cu ei, apoi acasa. dimineata am petrecut-o la biserica. tu stii biserica sfantul atanasie patelarie? e langa o scoala dar am uitat ce numar...
auzi, am ajuns sa ma uit atenta la burticile pe care le vad pe strada si aduc un pic cu tine , ca ma gandesc ca poate poate te intalnesc .
stai linistita ca o sa fie bine totul. si atunci, cand bebicul va fi in bratelele tale si il vei strange cu dragoste nemasurata la pieptul tau, totul din urma ti se parea vis, si chiar vei zambi usor aducandu-ti aminte. te pup cu drag si sarbatori pascale frumoase si linistite.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
clodyac spune:
happymum mii de si din partea mea
am intrat sa iti urez tie si tuturor viitoarelor burtici din acest capitol PASTE FERICIT PLIN DE LINISTE SUFKETEASCA SI CAKDURA IN INIMI fie ca Dumnezeu sa va indeplineasca dorintele
poate o sa ne intalnim cine stie ce ne rezerva viitorul
sa ai grija de tine si daca ma vezi pe strada sa ma opresti
32 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
34 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
DORIS_71 spune:
PASTE FERICIT va urez si tot ce va doriti.
Eu nu prea am mai avut timp sa scriu, dar am citit din urma tot, eu am fost la eco la 6,6 saptamani, fasolica mea avea 5,8 mm, avea activitate cardiaca, il vedeam cum ii bate inimioara foarte repede, totul e normal, singura chestie e ca am 3 mioma intre 3-4 cm fiecare si nu stiu daca poate influenta in vreun fel sarcina. Saptamana asta vineri merg iar la eco si sper sa fie totul OK.
toate GALATECELE.
Doris 8+
sorinake spune:
Paste fericit, galatencele mele, si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
happymum spune:
Fie ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie universala. Farmecul lui sa ne aduca aminte ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire. Sa ne bucuram de frumoasele noastre traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea