Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
emycor spune:
lorich cred ca acum o sa mearga....
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
gabitzam spune:
Vaaai, sunt lesinata dupa poza asta, Emycor 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
momMinodora spune:
gabitzam, sa-ti traiasca cei doi cavaleri!...sunt adorabili!
...tocmai am vazut cateva poze...felicitari pentru frumoasa familie!!!...

YLARI spune:
MsBB, un pupic ptr tine si Andra, va imbratisam si ne rugam sa fie bine scumpetea!
Fetelor va multumim pentru incurajari.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Micaela06 spune:
socrate
te inteleg perfect. Si eu uneori ma simt prizioniera, tot asa 7 zile din 7... chiar ma gandeam ca macar la serv aveam we liber, asa parca sunt sclav, nimic, nici cand sunt bolnava nu am dreptul la repaus... in plus e frustrant sa mamanc cand am timp, nu cand imi e foame, sa merg la baie la fel, nu cand am nevoie... Dar, sa tii ca nici pt toti banii din lume nu as vrea sa pierd anumite momente din viata dariei, adica ma gandesc ca in astia 2 ani au loc cele mai spectaculoase transformarii si trebuie sa fiu alaturi de fata mea.
gabitzam cred ca mai are totusi pana o alerga prin casa. Sau nu?
Reallaura
chiar asa ce mai face Mircea? nu prea ne-ai mai povestit.
Lorich
sa stii ca atunci cand am scris asa era, nu ca acum ar fi prea mare diferenta.
Andrada79 nu imi spune de parc
ca m-am saturat de stat in casa.
Adriana_78
... eu ma cam simt cu musca pe caciula, ca la mine tot timpu e dat drumu la tv, chiar daca nu stam in camera, el merge acolo... uneori si eu ma trezesc uitandu-ma la tot felu de emisiuni tampite, o sa incerc sa il mai opresc.
DanaH
si legat de ziua de miercuri, poate la tine e mai greu ca ai 2 copii, eu uneori ma uit la voi cele cu 2 copii si nu pot sa inteleg de unde aveti atata putere, pai eu imi plang de mila ceva de groaza parca as avea 7.
MsBBmulta sanatate, stii ce as face eu as repeta analizele si la alt laborator, as mai merge si la alt medic. desi... sa ii ia iar sange... uf.. pupam fata.
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 adriana, nu dau cu rosii, opresc asha baiat frumos cu mare drag!! si pisica mea o sa il iubeasca! sau el o sa iubeasca pisica... uite cum mai ies fetele la prezenta... la emycor si puiul ei!o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
The cat is toast. Al nostru nu mai iese cand copilul e in zona. Ma intreb daca a fost trasul de blana de urechi sau astenia de primavara.
gabitzam spune:
Minodora, multumesc ![]()
Mihaela, daca a descoperit libertatea asta, eu zic ca nu mai e mult pina cand o sa o alergi prin casa. Sau ea pe tine ![]()
Eu sunt varza, dupa cateva zile cu amandoi acasa, as cam fugi o tura prin lume. Sau macar sa ma lase si pe mine cineva sa dorm o ora, singura in pat!! Ieri dupamiaza m-am intins si venea Andrei la fiecare 5 minute, imi baga degetul in ochi sa mi-i deschida "mami, dormi?!". Sau sa ma pupe. Nu stiam daca sa rad sau sa plang.
Si o sa mai fie si luni tot asa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
socrate spune:
MsBB sa dea Domnul sa fie bine. Eu stiu ca nu poti sta in "intuneric" dar nu tot ce e pe net e adevarat.Sa va faceti repede bine. Uite acu mi se pare penibil tot ce am postat. Sa fie zgubi astia mici bine ca stau si intr-un picior. Va
si ne gandim la voi sa fie totul bine.
leeloo2004 spune:
Buna fetele! Uite ca azi e vineri si e mai aerisit pe la birou asa ca am putut intra aici, am si citit ceva-ceva din urma...
Noi suntem bine, ariciul creste de la zi la zi - are acum aproape 9,5 kg si cred ca vreo 73-74 cm. E un hazliu si jumatate, a invatat sa bata din palme si sa faca "pa", sta numai in picioare, dar inca nu indrazneste sa se avante singur daca nu se sprijina de ceva. "Alearga" de-a-busilea (cum bine zicea cineva aici), a invatat sa tina in mana alimente solide si sa muste din ele (eu am fost foarte mirata cind am vazut asta!), mananca surprinzator de bine pasatura de legume cu carne/ficat/ou/peste si mai putin bine fructele...
Cam asta ar fi pe scurt - ca pe lung nu mi-ar ajunge ziua sa va povestesc de el si de frate-sau...![]()
Pup toate mamicile si puiutii si le urez multa sanatate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
Socrate, Minodora, intr-adevar nu zic ca nu sunt si momente plictisitoare acasa...dar ma gindesc si altfel, ma inchipui la serviciu cu nebunia de acum, muncit ca nebunii, fara prime si alte sporuri (deci salariu aproape de nimic), ma gindesc cum se poate imbolnavi copilul si nu reusesc sa-mi iau libere si ma doare sufletul de bb si tot asa. Lasa ca vine vara, copilasii mai mari, concediu, o rochitza noua, tot e altceva decit seriviciul..
Ylari, sanatate Evei! Nasol cu serviciul...Exact ce ziceam mai sus
Andrada..gata alta mamica care incepe serviciul, macar tu stii ca baiatul tau e pe miini bune.
Virginia, uite ca i-am luat si eu oscilloccocinum. Sa vedem dc isi face treaba! ma bucur ca sunteti mai bine Doamne AJuta! Cu batrinii cum zice si Socrate eu m-am gindit ca ei au venit fie din cauza crizei fie ca este el bolnav. EL nu iese deloc din casa si ea foarte putin, aproape deloc, dar nici pe fie-sa n-am vazut-o Nu stiu de unde maninca. Eu ii cunosc din cauza a doua inundatii cind a trebuit sa merg la ei sa-i anunt ca e peretele ud. Da, ce sa zic, n-as vrea sa stau cu minile in san dc e ceva. Am sa pindesc poate o vad pe batrina ca ea mai coboara jos la cutia postala si am s-o intreb.Daca ma credeti chiar si in acest moment se aud glasurile lor, batrinul se aoleste ca de obicei. Poate e doar bolnav..O sa mai vedem, ma rog seara la Dumnezeu pentru el sa-i usureze viata ca asa stau cu inima cit un purice cind la mine e liniste si el striga si plinge..simt cum imi creste pulsul dintr-o data.Oof
Adriana, asa e cu TVul, sunt total de acord cu tine. Si eu incerc sa-l restrictionez pe David. Cu Mati nu prea am probleme ca nu e deloc interesat. David in schimb a fost interesat de mic, pe la 10 luni i-am mai permis sa se uite la TV...
Emycor ce muguras vesel ai tu acolo, ne bucuram ca ne-ai mai dat un semn!
Socrate, stai cuminte si povesteste,nu ne indispui deloc aceeasi problema o am si eu ca tb sa merg la Papanicolau si nu am cu cine sa-l las. sa stii ca si eu ma gindesc la fel, ca sa nu mai vb cind am fost racita (ca Micaela) si trebuia sa stau cu el in bratze ca deh..Poate le vom bifa si pe astea in vara asta
Ca trebuie.
MsBB, oof, sanatate multa, te inteleg perfect...SI pt ca sunt ipohondra mi-am dat seama acum ca tb sa fac si eu la copii niste analize, cel putin lui David ca are 4 ani jumate aproape..Sa ne spui ca mai afli pe la dr. SI eu am fost cu Mati la cardiologie ca avea eritemul acela alergic si cum eu avusesem streptococ B mi-a fost teama. Dar a fost totul ok. SPer si la voi sa fie la fel.
DanaH, sanatate lui Alex. Mai nu cumva are alergii ceva de raceste asa des?? Ca parca el e mai vechi in comunitate nu??
leeloo, bun venit, felicitari pentru progresele flacaului!
Lorich, Gabitzam
vecinele.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"