Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Am trecut-o pe lista si pe momMinodora. Cu ocazia asta am constatat inca o data cate mamici au trecut pe aici la un moment dat si nu au mai trecut dupa aceea. Dupa ce fac toti M&M un anisor, o sa facem o restructurare a listei. O sa scoatem greutati la nastere si alte detalii din acestea, care nu o sa mai fie relevante. Si o sa trecem pe lista doar mamicutele care mai trec pe aici, macar la cateva luni o data.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Aoleooooo, te rog io, pe noi sa nu ne lasati pe afaraaaa

In alta ordine de idei... Suntem in Crangasi, cu febre de la rosu in gat Suntem de ieri pe Nurofen, Panadol si Oscilococcinum si supraveghem permanent temperaturica. Muci bineinteles la greu, dar ii scoatem. Ma bucur insa ca e activa, se joaca, papa bine. Ieri cand am fost la doctor ne-a si cantarit, are 10.700 kg!

Fetelor imi este tare greu sa mai intru sa postez cum o faceam inainte. Laptopul de servici e la birou ca si joi am stat acasa, miercuri spre joi mi-a facut peste 39 temp... E prima data cand face temperatura asa mare. Atunci era moale ca o carpa saracutza... Bine ca si-a mai revenit. Am incercat sa incarc poze dar mi s-a blocat zappul si din retea nu pot incarca poze. La servici e naspa reu. Nu prea e de munca, se tot vorbeste de restructurari, mai erau 2 fete care au nascut, li s-a transmis sa ramana in CIC pana fac bebeii 2 ani, ca nu-i a buna daca se intorc si pe una din femeile de servici o pensioneaza, ca sa figuram si noi la "imparatie" cu un minus de 3 persoane. Of of... activitate zero, nu stiu incotro ne indreptam. Dar pana merge ma duc la servici. Cand n-o mai merge vedem noi atunci.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

multumesc pentru add, gabitzam ..acum ca v-am descoperit nu mai scapati de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci am vrut sa va raspund punctual, dar cand mi-am cetit meilu urlator am uitat tot si vreau sa va radeti si voi:

TOP 10 CERERI IN CASATORIE IN FUNCTIE DE MUZICA PREFERATA

1. ROCKERUL : “Vrei sa ne despaduchem impreuna pana la adanci batraneti?”

2. HOUSERUL : “Vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei ,vrei sa, sa,sa, sa, sa, sa, sa…”

3. MANELISTUL : “Sa moara tata de nu te iubesc din iubire si simt iubire de tine. Hai sa te fac femeia mea trai-ti-ar! Ma jur pe mormantu’ lu’ aia batrana ca ti-l aduc pe Sorinel sa cante la nunta!”

4. IUBITORUL DE OPERA : “Vreeeeiii sa fiiiii sotiaaaa meaaaaa?! Stiiiu ca vreeeei!!!” “Ba nuuuu!” “Ba daaaaaa!” “Ba nuuuuu!” “Ba daaaaaa!” “Ba nuuuuuu!” “Ba daaaaaaa!” “BINEEEEEE! HOOOOO!”

5. HIP-HOPER-UL : “Imi spun baietii ca tu esti cea mai bengoasa / De parca ti-au dat m..e sa stie ca ai gura frumoasa / Dar imi place curu’ tau si vreau sa-l am mereu / De aceea omu’ tau pe viata o sa fiu doar eu!”

6. EMOISTUL : “Nu-i asa ca NU vrei sa ne casatorim?”

7. FOLCLORISTUL : “Vrei ca tot restul vietii sa muncesti in casa, curte, gradina si la camp ca o sclava, sa cresti copiii, sa ma astepti cand vin de la carciuma si sa mananci bataie pana cand moartea ne va desparti?”

8. FANUL LUI BEETHOVEN : “Vrei, vrei, vrei vreeeeeeeei!” “Nu nu nu nuuuuuuuuu!”

9. PUNKER - UL : “Daca nu vrei sa-ti devastez casa, sa-ti ard familia, sa te tai, sa torn acid pe tine, accepta sa te mariti cu mine!”

10. MIHAI TRAISTARIU : ” Vrei sa fiu sotia ta?…”

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
10. MIHAI TRAISTARIU : ” Vrei sa fiu sotia ta?…”

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumim de urari!!!!Ce a trecut timpul, in doua saptamani ma duc la serviciu!!!!

Momminodora bine ai venit!!!
Simonacip chiar ca ciudat cu vecinii tai. Bine ca nu ii scoala pe cei mici din somn noaptea cu galagia. Poate reusesti sa ii prinzi afara pe batranei singuri si sa ii intrebi. Ufff mi se rupe sufletul cand aud asa ceva.

Anuta maria cred ca e asa scump cum danseaza! Vrem poze sa vedem sau filmulet ceva!Eu cand eram la gradinita adoram cantecul asta”daca vesel se traieste!” am sa il caut si eu pe net.

Simonix insanatosire grabnica!

Reallaura ma bucur sa aud ca sunteti bine, jucausi si papati bine! Tineti-o tot asa!!!

Micaela abia astept sa iesim in parc sa o vad pe Daria cum merge. Bravooooooooooo!!!

Gabitzam nu vreau sa te superi pe mine dar eu as zice sa lasam lista asa cum e. Chestia asta cu scosul mamicilor care nu au mai intrat nu cred ca trebuie facuta. Exact lucru asta s-a intamplat la alt grup de mamici unde o prietena de a mea a fost stearsa si stiu cat s-a suparat ea pt ca, de ce nu, pt fiecare mamica e o amintire frumoasa momentul cand a anuntat pe forum ca a devenit mamica.Chiar imi aduc aminte cum a zis:" cu ce deranja daca apaream si eu acolo in lista cu puiutul meu!" Mie mi-ar placea peste cativa ani sa ii arat lui Tiberiu lista de inceput unde aparem si noi. Poate cand voi incepe serviciul si ne vom muta voi avea si eu o perioada in care nu voi mai avea timp de scris!

Ylari ufff imi pare ca sunteti bolnaviori! Bafta multa cu serviciul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Sarut mana pt raspunsuri,niste duuulci,ca de obicei,ce m-as face fara voi???!!!M-am obisnuit sa va gasesc aici,chiar daca intru mai rar,asa ca sa va tina Dumnezeu sanatoase si cu sufletul asta mare mereu.

I-am dat deja Oscillo aseara,suuuper bun,l-am luat diluat in putina apa,ca nici prea dulce nu-i place,insa a meeers si parca s-au mai dus si mucisorii sau poate si Humexul si-a facut treaba,desi de scos din nas nu e chip!!!

Sa incerc sa raspund si eu 2 randuri la fete,atat cat am apucat sa citesc si mai revin,daca dormim...

Simona,sa ne treaca mucisorii,la fel sunt si la noi,vascosi si intr-adevar trebuie scosi cumva,ca pot da otite si alte tampenii...dar parca ii tine in gat,frate,nu in nas.Cu batraneii de deasupra,eu zic sa urmaresti cand pleaca "mosafirii"si sa te duci pana la ei,cu ceva eventual,ca sa-ti faci drum,sa intrebi daca sunt bine?!Ori e grav bolnav,ori varianta ta nu e imposibila,ca s-au mai vazut din astia...in cazul asta exista politie.Noi azi noapte la 12 am chemat politia,ca avem un bar vis a vis si tineau concert hip-hop,in sensul ca pe orice tip de muzica urla unu':ieee,jaaa,nu va aud,ahaaa,bineee rm.valcea,asta era concertul lui.I-am lasat vreo 4 ore sa-si faca de cap si apoi am apelat 112 ca nu se mai putea...in 5 min au venit 2 dube si s-au potolit rapid.Doamne ajuta sa nu fie cazul de politie,dar si daca e bolnav,e mai greeeu.

Piggy,noi se pare ca am avut Roseola,ca ganglionii occipitali nu se palpau,in schimb am gasit pe gat niste margelute.Deci,febra 3 zile la greu,39 si chiar peste,care nu scadea cu nimic sub 38(nici paracetamol,nici nurofen,nici algocalmin picaturi),apoi a scazut din senin si la o zi,eruptie usoara,pe burtica,fata,gat,mai putin maini,picioare.Totul e sa tii sub control febra:noi am ajuns la impachetari cu prosoape ude la 37 de grade si novocalmin supozitor,unul intreg a avut efect,ca sarise de 39 si crestea galopant.In maxim 2 zile dispare eruptia si gata,ati scapat.Aaaaa si hidratare la greu,chiar daca nu papa prea mult!!!

Bun venit Minodora ,te vei simti excelent printre mamicile de mladite si mugurasi,sunt deosebite,fara lauda!!!Si eu am venit mai tarziu,desi le-am urmarit "din umbra"de cand eram cu burtici si dupa cum vezi,e locul nostru de incarcare a bateriilor.

pt toate fetele mele dragi si toti bebeii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

La multe lunite Tiberiu!

Simonix, sanatate multa! eu te inteleg, tu esti activa de felul tau, independenta de bebe – o sa treaca si racelile astea, o sa vina altele – asa e cu copil.
Annika nu s-a uitat niciodata la TV – nu o las, eu consider ca televizor e nociv pt. ochi, mai ales pt. ochi de copilasi asa mici – insa am vazut ca in Ro. e moda sa mearga TV non-stop.
Eu o las pe cea mare (din comoditate)– insa nu mai mult de 2 ore pe zi.
Uitati ce-am gasit, puteti cauta si voi, sunt destule articol despre copil si TV
În anii de început, când creierul copilului se dezvolt#259; rapid, stimularea rapid#259; oferit#259; de televizor - chiar si la emisiunile educationale - fac creierul copiilor s#259; estimeze c#259; viata se desf#259;soar#259; mai repede decât în realitate. P#259;rintii ar trebui s#259; limiteze num#259;rul de ore petrecute de copiii mici în fata televizorului. Asa cum ar#259;ta dr. Christakis, oamenii preg#259;tesc cina de mii de ani, f#259;r#259; s#259; aib#259; nevoie de televizor. -http://www.odaiadesus.ro/copilteve.html
Cu cat copilul este mai mic, cu atat repercusiunile excesului de vizionare sunt mai grave.
Efecte fiziopatologice...
In toata perioada de maturare a sistemului nervos central, diferite faze ale dezvoltarii se caracterizeaza printr-o sensibilitate deosebita a neuronilor fata de mediu, asa-numita "plasticitate electiva"ť.
"˘ Consecintele asupra activitatii corticale si asupra vietii afective sunt de temut: tehnologia audio-video are multiple efecte negative asupra dezvoltarii si functionarii mintii umane. In fata ecranului, activitatea corticala este complet diferita de cea obisnuita. In cazul copiilor, mai ales al celor mici, influenta poate fi definitiva din punct de vedere al raspunsului creierului la provocarile lumii reale; se modifica modalitatea de procesare a informatiei. In timpul privirii ecranului, activitatea emisferei cerebrale stangi se reduce mult, legatura dintre emisfere prin corpul calos este aproape antrerupta, dezvoltarea si functionarea cortexului prefrontal este afectata.http://medic.pulsmedia.ro/article--x-Copilul_-_o_persoan%C4%83-Televizorul,_calculatorul_si_copilul--3894.html

Micaela, mama ce copil precoce (parca si Sabina- de Cami, cealalta mladita tot asa repede a mers). Bravo Dariutei plimbarete!
Sanatate multa tie!

Simonacip, nasol cu vecinii aia – lor cine la face cumparaturile, daca nu ies din casa? ca ziceai ca fata si ginerele au venit de curand din germ?

Ylari, sanatate multa Evei!

Socrate, te inteleg perfect! Imp. e sa iesi cat mai mult cu alte mamici, chiar daca cu Sebi, insa mai schimbi o vorba.
Ideal era sa poti face schimb cu cineva - de ex. lasai copilul la pers. X cateva ore azi, sapt. viitoare lasa pers. X copilul la tine -- poate se combina Cleo (Cleo nu da cu rosii)
daca te avantajeaza zona - mergi la cump. in Baneasa Mall - lasa-l pe Sebi la noi, pt. ca pe mine ma ajuta mama si mi-e mai usor

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Fetelor, cum reusiti sa stati voi toata ziua cu bebe ??? Robert e un copil plin de energie, dar totusi cuminte, nu mai fac crize, se joaca singur etc ... si totusi eu ma plictisesc de MOR !!! Ma joc ce ma joc dar la un moment dat ... simt ca mi-au murit toti neuronii si ma uit pe geam de parca as fi un detzinut... dupa gratii In fine, sunt terminata, deprimata ... mi-am luat gandul de la bb2, am zis ca imi ajunge, totusi ... (Bobo rade de mine hihi) Dar io nu ma vad stand cu 2 copii bolnavi acasa, de ex... M-m hotarat: nu o sa ma fac bona niciodata :D I-am zis sotzului ca nu ma intereseaza ce se intampla, io luni ma duc la serviciu, poate sa fie cine o vrea bolnav, io plec in lume

IN rest, am remarcat ca Robert se uita cam mult la TV - de plictiseala, ii dau drumul iar piticul din cand in cand ramane cu ochii lipiti de TV. Si ai vostri fac la fel ?

Hmmm ... v-am mai citit dar din pacate nu am timp mai de nimic, doar stat dupa fundul lui Robertzel... chiar nu inteleg cum puteti scrie atata... eu in general mai scriu de la serviciu, dar acasa, intre bebe, curat, baie, mancare .... chiar nu vad cum as putea sa scriu

Simona, eu te intzeleg perfect. cand vad cum scriu fetele care stau acasa, eu ma gandesc ca habar nu am sa imi folosesc timpul. cand vine ziua de miercuri, ziua in care stau acasa cu copii, sunt tare bucuroasa. dar seara sunt ca dupa o zi de sapa. si evident ca miercurea nu apuc sa intru pe forum absolut deloc. noroc cu serviciul asta.

insanatoshire grabnica intregii familii!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

buna dimineta!

hop si noi! daca am vazut ca se restrange lista, trecem si noi sa semnam condica :))

fetelor, va urmaresc aproape zilnic, da nu stiu cum se face ca pe cand asi scrie ceva vine Rares si ma trage de pantaloni sau incepe sa urle....sau cine mai stie ce..

despre noi ....ce sa va zic....am renuntat la titi pe la 9 luni....surprinzator de usor(eu care credeam ca si pe cand sa va insura va mai suge) a inceput sa ma muste si mai mult se juca cu ea....si nu i-am mai dat...la inceput seara iar apoi deloc....laptele la acceptat din prima (milumil sau bebelac). Mai completam cu ceai...250 ml pe zi si un pic de apica dupa mese.

mergem de-a busilea.....de fapt alergam de-a busilea, mergem si in picioare dar numai tinuti de manute.....cred ca ii e frica sa se lase....nu fortam....cand simte el..atunci sa fie.Ma distreaza uneori ca se ridica in piciorute numai ca sa aiba de ce sa se puna jos :))

papam binisor.....avem si preferinte (mango) si ne incadram perfect in graficul dat ....cred....de missparker....cel cu puseurile cerebrale.....deja cand ne apropriem de perioada neagra....mi se face mic stomacul.

de dormit...dormim cu 2 pauze de ceai...la 2 si la 5

Rares e mai micut...adica are numai 8400 gr la 10 luni si 72 cm....doctorita a zis ca e ok si ca pana la un an ar trebui sa isi tripleze greutatea de la nastere....nu ma mai stresez.....ca vedeam cat de mari sunt bb vostrii si eram asa de stresata.....dar cum ziceati si voi fiecare bb este unic.

am fost si noi bolnaviori, aproape doua saptamani raciti, cu muci si sechestrati in casa.....am crezut ca imi iau campii....a trecut...

ok.....acum va pupam pe toate si pe mladite si pe mugurasi....

a.....si sa nu uit.....asa o bucurie imi faceati de ziua lui Rares....cand ii spuneati lma....imi dadeau lacrimile ca nu ne-ati uitat.

o sa incerc sa intru mai des...o sa ma straduiesc....
inca o data .....pupici

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.com/emycor/RARES2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Acum ca na, tot mi-am filmat copilu mergand sa-l pun si pe net.
Daria la 9 luni si 3 zile

Micaela, ce dulce este Daria!!!

Poze

Mergi la inceput