Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui momMinodora anuta, noua ne place gummy bear...o amuza foarte tare... |
Minodora - si noua ne place gummy bear...danseaza si este foarte atent. Am fost bucuroasa cand am gasit varianta de 2 min si jum, ca initial era doar 30 de secunde....
Bine ai venit
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
inais spune:
momMinodora bine ai venit! 
Simona imi pare rau de muculetii aia...of si iar of...vine primavara aia?! Sau mai bine...vara????????
Virginia si voua va dorim sanatate multa. Eu Oscillo am dat cate un tub/zi.
Am uitat ce am mai citit...off! Merg sa pregatesc si eu ultimul biberon si sa adorm copilul!
Va dorim o seara linistita!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Micaela06 spune:
Acum ca na, tot mi-am filmat copilu mergand sa-l pun si pe net.
Daria la 9 luni si 3 zile
momMinodora spune:
Nicole, si noi tot varianta long o ascultam...numai ca si asta mi se pare scurta uneori...cand am eu treaba si sper s-o tina gummy busy![]()
momMinodora spune:
Micaela, am vazut filmuletul cu Daria mergand...bravo...sunteti mari deja..Daria mea merge cu premergatorul inca si sta in picioare in patut...si pasi face doar ajutata dar nu stie sa tina greutatea corpului...
Simonix spune:
Buna seara de la noi :) O familie de bolnavi
Mda ... sunt consemnata acasa, iau si eu antibiotice si nici macar nu ma simt mai bine ... 

Bogdan a reinceput munca, fericitul ... iar io sunt iar pedepsita si zac prin casa. Numar orele pana luni dimineata
Piticul meu e ok, dar a reinceput iar sa faca mucishori, plus ca tuseste ca un magar, mai vomita uneori ... in fine, azi iar avea o stare sub-febrila, sper sa nu reinceapa
Mi se pare ca suntem bolnavi de secole si nu vad deloc luminitza aia ... stiti voi
Oricum, nici nu e de mirare ca Robert a fost asa de bolnav, daca nici noi astia mari nu ne revenim de atata timp... Oricum, mai nou vad ca e un lux sa fii bolnav
Cu animalutzul care e treaz de la 7 si zburda vesel prin casa ... ce sa zaci si tu linistit ![]()
Fetelor, cum reusiti sa stati voi toata ziua cu bebe ???
Robert e un copil plin de energie, dar totusi cuminte, nu mai fac crize, se joaca singur etc ... si totusi eu ma plictisesc de MOR !!! Ma joc ce ma joc dar la un moment dat ... simt ca mi-au murit toti neuronii si ma uit pe geam de parca as fi un detzinut... dupa gratii
In fine, sunt terminata, deprimata ... mi-am luat gandul de la bb2, am zis ca imi ajunge, totusi ...
(Bobo rade de mine hihi) Dar io nu ma vad stand cu 2 copii bolnavi acasa, de ex... M-m hotarat: nu o sa ma fac bona niciodata :D I-am zis sotzului ca nu ma intereseaza ce se intampla, io luni ma duc la serviciu, poate sa fie cine o vrea bolnav, io plec in lume ![]()
IN rest, am remarcat ca Robert se uita cam mult la TV - de plictiseala, ii dau drumul iar piticul din cand in cand ramane cu ochii lipiti de TV. Si ai vostri fac la fel ?
Hmmm ... v-am mai citit dar din pacate nu am timp mai de nimic, doar stat dupa fundul lui Robertzel... chiar nu inteleg cum puteti scrie atata... eu in general mai scriu de la serviciu, dar acasa, intre bebe, curat, baie, mancare .... chiar nu vad cum as putea sa scriu ![]()
Bun venit mamicii noi si felicitari la MISS si pupici tuturor 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
jady spune:
bun venit momMinodora !
fetele chiar cred ca aveti dreptate in legatura cu transpiratul...azi o sapt.decand iam facut analize si iau iesit perfect...in fine.
Simonix insanatosire grabnica intregi fam.si mai repede tie pt ca ai nevoie sa fi O.K.pt copil
in fine mai am o nedumerire aici in spania o mamica imi tot bate capul ca in RO.exista posibilitatea sa primesti de la statul roman 2 milioane pe luna pt copilul nou nascut timp de 2 ani ,si as vrea sa stiu daca este adevarat sa ma lamuresc odata si pentru totdeauna.
noapte bunicica.
Victoria_mami spune:
MomMinodora, bine ai venit.
Fetele, eu nu am mai scris de cateva zile, sunt tot la funduletul Victoriei, la propriu. E putin constipata si plange saracutza cand face cachitza de mi se rupe sufletul. Am incercat si cu prune si degeaba...
Ii dau sa pape, va tot citesc...
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
jady spune:
a stati un pic ca am uitat mam uitat cu tati nemiscati la DARIA pui de Micaela numi vine sa cred 

imi face pofta....
super tare felicitari.
Magnetism79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Miss mercic mult, vom merge si la Ikea. Ufff asa fac si eu de ceva timp, Tiberiu doarme si eu stau cu ochii pe peretii!!! Magnetism bravo cu casa! Noi acum incepem finisajele dar nu vom termina toate camerele ca nasii nostrii ne-au anuntat ca nu ne mai fac nici sapele nici aia nici ailalta. Avem noroc ca am gasit o echpa ok si preturi bune dar da ai dreptate costurile per total tot mari sunt. Oricum ne vom face doar doua camere la gata si 2 bai si bucataria. Restul le vom face pe parcurs ce ne vom muta acolo. Abia astept ziua in care sa ma mut acolo si sa il vad pe Tiberiu alergand prin curte. Voi unde va faceti casa? Cleo nici noi nu am primit cei 85%. Sper ca luna aprilie vor veni! Draga mea noi ne facem casuta in Militari la 2 statii de Cora si la 2 min de apart unde locuim acum.zona e f linistita nici nu realizezi ca esti in Bucuresti,iar casele de langa noi sunt super,cel putin cea a vecinului nostru care e pilot mamaaaaaaa e bestiala facuta dupa revista. |
Mami de Bogdanici Pogonici