Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

xeloxel:sper k am scris bn...bun venit,felicitari pt bb

dana.mi:nu maidegeaba,,pana nu o sa vezi cu ochii tai bblina nu ai de unde sti cat de mik este...mai are tp sa creasca..nu uita k se dezvolta pana la 18anisanatoasa sa fi sa o poti masura in fiecare an

maria:se pare k ai avut o zi plina..bn macar k te-ai odihnit...

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ely...stop..ne-am mutat de mult la alt capitol...

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

laura.o:imi pare rau k nu ai dormit bn...nush ce ar putea fi pe partea stanga care sa-ti dea senzatii de arsuri...probabil le simti pt k iti impinge stomacelul...sunt in ceata ...sa treaca!

oana:sper ti.ai facut pofta!e tare rau cand nu poti gati...

nush ce se intampla cu neuronul meu,nu reusesc sa-mi amintesc tot ce citesc..ufffprobabil oboseala isi spune cuvantul,toata saptamana m-am trezit devreme!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

Buna dimineata burtici...
Of...sa tot fie vreo luna si jumatate de cand nu am mai scris absolut nimic...insa problemele mele deja incep sa ma depaseasca si nu stiu cum sa ma mai descurc,asa ca m-am hotarat sa va scriu ...poate asa ma voi putea usura de povara ce o port in suflet.
In urma unor analize de rutina ale sotului la medicul de familie am aflat cu stupoare ca are inceput de diabet,si hepatita cronica datorata consumului de alcool. Nu am avut niciodata probleme in acest sens sau mai bine zis nu am dat importanta,deoarece mediul in care lucreaza favoriza si acest fapt.Este barman si probabil ca va dati si voi seama. Vine tarziu acasa deoarece restaurantulse inchide la ultimul client,si cumse intampla si in noaptea asta ..este ora 5 cred si "domnul" nu-i!L-am sunat si din cauza meciului cu serbia dupa program imppruna cu colegii s-au dus sa-si inece amarul intr-o sticla cu vin.Nu mai stiu ce sa fac...cand mi-a zis la tel unde este,asta dupa ce dr. acum 2 zile i-a spus ca daca continua asa...da in ciroza...Am contractii nedureroase inca din ziua cu pricina...iar acum cand am aflat unde e sunt din ce in ce mai dese...simt ca sunt instabila emotional imi vine sa plang...insa ma calmez caci nu vreau sa iii fac rau lui bebe...Ma gandesc numai la necazuri si la faptul ca nu ma pot baza pe sotul meu exact in perioada cea mai de pret din viata mea...primul copil.Dk nici primul copil nu ii poate schimba stilulde viata si faptul ca imi face rau...ma intreb oare ce l-ar putea determina sa renunte!Burtici imi pare rau ca trebuie sa va povestesc povestea nefericita prin care trec,insa simt ca explodez ....nu stiu incotro sa ma indrept si ce sa fac!
AJUTATI-MA...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

tzutzu imi pare foarte rau pt tine si chiar nu stiu ce as putea sa spun ca sa te linistesc iti trimit o imbratisare si te pup

sa cauti capitolul 57 pt ca acesta este din urma si eu m-am uitat aici din intamplare dai un copy in noul capitol sa te incurajeze si fetele

poate dumnezeu va va ajuta sa treceti si peste perioada asta grea ce vreau sa iti spun este ca daca nu e o problema ca asta atunci e alta fiecare isi duce crucea eu te pup si te astept in noul capitol da?

si gandeste-te ca poate cand va vedea minunea micuta care a luat fiinta si din el poate isi va dori sa isi pastreze sanatatea ca sa o vada crescand

te pup si hai la noul capitol 57 si nu iti pierde speranta pentru ca fara ea nu o sa mai ai putere sa lupti

29 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
31 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput