FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 3
pishko spune:
Uau Pisix! Felicitari!
Numai vesti bune! Hai cu Beta mare mare la odisee si sa le tragi si pe fete dupa tine!
toate viitoarele gravidute sa se ia sa veniti mai repede la odisee
pishko 7+
oanademunck spune:
Eu am dormit si cand mi-am deschis telefonul, vesti zuuuper de la Pisix!Felicitari pentru cele doua pralinutze belgiene!
De data asta va fi bine pana la capat, trebuie sa fie bine si nu se poate intr-alt fel!
antosit spune:
Luca bafta maine!
Pisix felicitari pt. asa rezultat, trebuie sa se lase cu II !
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mihaele spune:
Luca am venit iubita bafta maine si ma sa fie totul bine
Beatriz
Pisix felicitari
Va doresc la toate numai reiste sa va ajute Dumnezeu sa traiti clipe fericite ale unei sarcinii si clipe fericite cand va tineti bebei in brate. Domane ajuta!
elenada spune:
Pisix felicitari. Sper din suflet sa iti port noroc si in acest capitol sa ne anunti ca esti graviduta.
Luca bafta maine la histeroscopie. Te astept cu vesti bune.
Bafta multa tuturor fetelor. Ma rog sa reusiti toate sa va strangeti puiutul in brate.
Pupici
elena +21
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lilianaFi spune:
Pisix ... ma bucur din tot sufletul ca pina acum totul a fost super ok...cred ca si in continuare va fii ...aveam asa emotii pt tine draga mea ...sa auzim numai de bine..te asteptam cu beta mare mare!!!
LucaLuca multa bafta miine la hsc...sper din suflet sa fie bine...te astept cu vesti bune...si eu ca si tine ma lupt cu aceasta problema locala..eu cu sinechii uterine...
tuturor si numai bine
cristal1995 spune:
Pisix: tin pumnii sa fie cu ochisori de data asta!
Luca: bafta multa, iubita. Ma rog pentru tine sa fie totul bine.
Va pupic pe toate
Aly
hepilica spune:
Pisix, felicitari! Chiar zilele astea mi-am adus aminte de perioada sarbatorilor de iarna de anul trecut, cand amandoua spuneam "a mai trecut un an"...si nu aveam chef de sarbatori, de cumparaturi, de brad... Iti amintesti cata tristete a fost aici pe forum in acea perioada? Ei bine, draga PISIX, pentru amandoua sarbatorile de iarna din 2008 au fost ultimele fara BB. Ai sa vezi! Mai mult decat atat: va fi cel mai fericit Paste din viata ta.
Eu asta iti doresc din tot sufletul.
Luca, iti tin pumnii si te asteptam sa vii cu vesti bune.
Beatriz, draga mea, ma bucur atat de mult sa citesc vesti despre tine. Te rog, indiferent de ce spun medicii tu sa ma ai pe mine exemplul tau pt ca am trecut exact prin ce treci tu acum si avem si varste apropiate. Eu anul trecut pe vremea asta am avut SEU, iar acum...iata voi fi mamica. Deci nu-ti pierde speranta. Asa mi-au spus si mie ca sunt sanse uriase ca urmatoarea sarcina, daca ea va mai exista, sa fie tot SEU. Eram atat de speriata incat imi era si frica sa .
Tu esti optimista. Asa sa ramai.
Pup toate fetele dragutele de pe acest forum.
h.
14+
multumesc lui DD