FIV in Europa (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Beatriz spune:
Pisix - FELICITAAAARI! ce emotionant! e mi-nu-nat!
iti doresc sarcina usoara cu sanatate si la termen!
sa iti completezi frumos semnatura cea verde ![]()
lilianaFi spune:
Pisix iubita ma bucur din tot sufletul...mai ales ca simt ca am contribuit si eu cu ceva...
...
..sarcina frumoasa... si cum iti spuneam vreau sa vad poze cu burtica...bebelusul(ii)...multu...![]()
tuturor si sa auzim numai vesti bune!!!

LucaLuca spune:
Pisix: o, Doamne! Ati invins azoospermia! Cat de tare!
Plutesti, huh?
Si nu uita: nimic altceva nu mai conteaza! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
pisix spune:
Fetelor, deci e adevarat, nu ?...
aseara nu am putut adormi pana pe la 3 si azi la 6 eram up
deci va dati seama ca sunt asa obosita ...dar asa fericita ...
Stiu cum e fetelor, si eu plang cand citesc de reusite ...si noi suntem ... haos
Cand am vazut valoarea m-am speriat, am crezut ca nu e ok insa am sunat o prietenena care mi-a dat ok-ul si ... asa am mai plans... amandoi, in masina in fata la Bios.
Acum mi-am amintit si de datile cand tot acolo am plans de durere ...dar simt ca voi uita repede asta![]()
Mai nasol e ca inca mi-a fost frica sa anunt oficial asa ca nici nu vreau sa o sun pe mama pt ca mi-e greu sa vorbesc cu ea si sa nu-i spun ...
Abia astept sa pot sa urlu in gura mare ...
Asa ca deocamdata va am pe voi sa va spun ce bucurie imensa imi inunda sufletul
M-am plimbat prin parc si azi carucioarele si bebelusii si mamicile le-am vazut altfel. Of e grozav ...
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
Fragutza spune:
Felicitari Pisix, dau buzna, sorry, am citit mesajele tale si mi-au dat lacrimile...mi-am amintit cum eram noi doi cand am vazut testul pozitiv.
Felicitari pentru perseverenta si sarcina usoara!
Raluca
pisix spune:
Elenada- am calculat si in ziua 15 de la Et (cum erai tu cand ai facut beta) ar trebui sa am 320 …
Mihaele – ma bucur din suflet ca acum speri si tu … macar atata fac si eu pt fetele mele dragi de pe forum …
Kora – sper ca e de bine … inca nu sunt 100% convinsa dar ced ca toata lumea trece prin asta
OneFineDay – he-he, imi amintesti de desele ocazii cand, la un pahar de vin, plangeam si noi de emotie imaginandu-ne bucuria unui cuplu pe care nu il cunosteam … Vine randul fiecareia, asta e clar !
Magduta – sotul tau nu ia si Maca ? sincer eu cred ca astea doua impreuna fac minuni
Beatriz – vaaai, parka nu-mi vine sa cred ca cineva imi ureaza mie sarcina usoara …. 
Liliana – tu iti dai seama ca datorita tie am ajuns eu la Platou ?
Luca – chiar asa simt, ca am invins-o … Plutesc, daaaaaa …
Ralucapaun – multumesc, tu ce bhcg ai avut ?
Blanche – iti dai seama ce e pe capul meu …
Ioanatugs- hei, multumeeesc. Nu stiu daca a fost pe masura, dar …e in crestere
Fireyes- ei uite ca a iesit si beta … doamne doamne ce zi
Luck – pana la urma am stricat sip e barbata-miu un test ca sa fiu sigura ca nu e o liniuta care apare … by default
Bytzi – am sperat si s-a intamplat … 
Miki – tie iti vine sa crezi ca e vorba despre mine ???
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie
elenada spune:
Pisix se pare ca a fost cu noroc capitolul deschis de mine deci e foarte posibil ca sa imi copii si semnatura. Doamne ajuta. Ma bucur enorm. Iti doresc o sarcina usoara la termen si doi bebelusi sanatosi. Felicitari si tie si sotului ca ati luptat si ati invins un diagnostic dur.

elena
+22 

Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pishko spune:
Pisix Felicitari iubita pentru sarcina! Sa fiti sanatosi tu si bebelusii tai si sotul tau pe langa voi! Sa ai o sarcina usoara si o nastere usoara si la termen!

Bravo! Bravo! Bravo!
pishko
+9 
Moniland spune:
Pisix, ce veste bunaaaaaa!!!! 

Bravo fata draga!!!! Ai simtit pe piele ta testul pozitiv. 
Eu am avut in ziua 15 de la punctie hcg-ul 444.
Nu conteaza cati bebelusi s-au prins, important e ca s-a prins. Si mai ales ca mai ai puiuti ce te asteapta in Belgia
Ce faci cu ei daca acum sunt 2? ![]()
23+

felicia_ spune:
Pisule,
ce mult ma bucur! FELICITARI din toata inima!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra