Nou stil de viata (264)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni ...fusei si la vot! CARE NU VOTEZI? _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA si.... www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU |
Eu ...dar la asa bata nu rezist
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
Neata frumoasele mele
Tzuni toata lumea pe care o aud are muci,tuseste,il doare in gat cred ca asa se poarta in sezonul asta.
O zi buna si nu uitati ca la 12 ne rugam pentru Ema
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
CRISCOSTY spune:
Asa este Anca, sa ne rugam la ora 12 pentru draga Emma!
Tumpi, sper ca esti bine
Crys si Dany
gusta spune:
Neatza.
La multi ani pui de Mik.
Tzuni eu iau portie dubla de cafea .Se poate?Multa sanatate si sa scapati fara altceva.
Gabriela of ce rau,multa sanatate si sa ii treaca repede lui Maruta.
Cuscra imi mai trebuie un pic de timp si o sa imi treaca.
Zuzi sper sa nu te apuce raceala.
Anda vazut poza si arati super.
Delia vreau si eu oja roz si cred ca si lui Mara i-ar place.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Am trecut binisor peste noapte, a avut cateva accese de tuse dar a dormit cat de cat; de la 11 pana la la 7.30. Si-a luat medicamentul dimineata, m-a lasat sa-i dau cu spray in gat, si-a pus singura picaturi in nas. Iubita mea mica!
Multumim de urari si, si din partea mea pentru bolnaviori numai bine. Tzuni si Afrodita pupici pe nasurile mucioase, aveti grija sa nu imbolnaviti si pisica!
Io nu mai stiu de unde a luat Mara de data asta, caci ultimele doua saptamani a stat mai mult pe acasa; am fost duminica in parc, dar a fost cald... nu mai stiu ce sa mai zic.
Anda, esti tare frumusica. Iar prajitura cea noua arata DELICIOS!!
Vik, interesant ce zice doctorul respectiv. Mi-a placut ce a zis de creier si greutate; asa ca de azi dimineata am inceput sa transmit creierului meu mesaje ca s-ar simti mult mai bine la 60 de kg, decat la 63.5. O sa fiu foarte perseverenta cu mesajele astea, doar-doar se prinde!
Tumpi, am vazut mesajul tau. Cum esti?
Claudia, nu stiu cum o sa ma imbrac la intalnirea de la liceu; evident ca ma gandesc... o sa vad.
In Bucuresti ploua si e tare frig; e oribil!! La Ploiesti dimineata ningea. Trebuie sa facem un dans tematic sa chemam primavara, caci nu se mai poate asa!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
gusta spune:
Gabriela dansul trebuie sa fie din buric sau ca al indienilor ca sa stiu daca ma inscriu?
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Io ma bag doar la dansul ursoaicei!
Guillhem, la multi ani! Sa fii sanatos si fericit!
Dincolo de raceala, is tare necajita cu Meri-Gioconda pt buza aia care nu se mai vindeca... Asta pt ca in fiecare dimineata o gasesc cu mana acolo. Isi zgandare rana. Si in iecare zi o luam de la capat. Ce sa fac? Ca doar nu-i pot lega mainile la spate... Incerc sa stau cu ochii pe ea, s-o prind cand face miscarea, dar tot gaseste ea momentul in care n-o surprind
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
Sabina spune:
help.
am o stare ca nu pot manca efectiv, ieri nu stiu daca am atins 1000 de cal, cu tot cu cafeaua cu lapte, azi dimi aveam 67.2, nu prea e ok, o sa le pun triplu daca mai continui asa, ce sa fac? pur si simplu nu pot sa mananc, sigur imi revin cand scap de referat, dar...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Fetele, sanatte la mamici si la pitici! Nu mai suport nici eu vreme asta
Tzuni, cand se incalzeste crezi ca ai timp sa iesim la alergat?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
hcclara spune:
'neata!
Mik sa-ti traiasca puiul la multi ani, sa creasca mar, sanatos si sa aiba mult noroc in viata!
Crys pai stii cum e? ma scoate din minti! ii trebuie sa manace numai ce nu are voie, vrea parca sa imi faca mie in ciuda, vrea cacao, vrea la bazin, si acum baga in el iaurt de fructe si imi spune ca a mancat tot...degeaba ii explic ca nu sunt voie produsele lactate, n-am cu cine vorbi, cred ca ii face placere sa ma enerveze! da nu-i nimica, daca il apuca iar varsatul pun mana pe telefon, il fac pachet si il trimit direct la spital singur!
si eu sunt plina de muci, ma ustura nasul asta!
Gabi multa sanatate Marei, draga de ea!
Tzuni si Afrodita s ava faceti si voi bine, sanatate din belsug!
Tumpi esti bine? chiar ma gandeam la tine ieri...
vik nici eu nu sunt cu meditatia, bio energia, acupunctura! insa iti doresc toate cele bune orice te-ai hotari!
ma duc sa vad ce mai fac pe aici, sunt suparata pe Marc, si vremea asta ploioasa si friguroasa ma scoate din sarite!
Anda te-am vazut si pe tine, a avut dreptate una din fete cand ti-a zis ca esti Carina umpic mai mare! esti o scumpa!
si sa aveti o zi buna!