Nou stil de viata (264)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana la cerere ai primit Bine ca nu mai sunt singura din lista cu "aratarea' ca parca prea ma simteam "oaia neagra a familiei" . Lectura placuta.

Roxa si eu am incercat sa te vad dar chiar ca nu stiu care esti. Aceeasi dilema ca si Vik am avut si eu. Da-ne mai multe indicii...la sfarsit tipele in negru " se despart" , adica una merge in drapta si cealalta in stanga, tu care esti?

Vik si zi asa ai partenera de "nocturna" . Cam devreme si parca vad ca maine doarme toata ziua.

Claudia felicitari pentru achizitie si ma bucur ca-ti place sa conduci. Conteaza sa-ti placa si sa te poti relaxa, in timp o sa fie la fel de usor ca si ... eu stiu ce, ce ti-e tie usor de facut.

Mik acum ca esti mai aproape si mai repede ti-arunc niste biscuiti ca nu-mi mai e teama ca se umezesc pe drum. Ce mai gatesti tu bun pe-acolo?

Tzuni eu n-am retinut ce-a patit Meri la buza? Si iar n-am inteles ce-ai votat si in ce context? Vik?

Vik mai stii ceva de Happy ?

O noapte linistita va doresc.

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimioneata gagiiici! Tocmai m-am delectat cu o cafeluta decofeinizata si cu ceva-care-nu-trebuie-nici-pomenit, neagra si buna...

Vik, Zuzi tks ca ati avut rabdare sa va uitati eu eram una din tipele cu tricouri negre adidas, dar coada mea era impletita, deci nu atarna iar cand se despart tipele eu plec in dreapta...nu ma vad asa de bine...acu' dansul ala, asa l-a facut Richmond, ca el a ales piesa aia, dar si noi dansam pe latino si mai rapid, la clasele corespunzatoare. Cat despre club, v-am zis, e cel mai nou, e cu fitze, si mie imi place ca e imens si cu toate astea e ticsit si incet incet lasa din calitate, fiindca nu reusesc sa il intretina calumea...

Fetelor, e un soare aici la mine, super, de dimineata de la prima ora! Azi totusi mi-am programat o tzara de munca de jos si iesitul e doar pe la 5-6 seara...

mai viu

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Mihaela, pui de Yubi!
Sanatate si sa ai o zi minunata, plina de iubire.

Roxa, bravo voua!
Mi-am inceput si eu ziua cu o feliuta de tort ciocolatos, si o cafea micuta.

Clau, s-o conduci sanatoasa.

Lou, special pentru tine: ceai cu lamaie.

Delia, cu dedicatie: cereale si lapte. Ce program ai azi?

Anda, am o cafeluta si pentru tine. Lucrezi?

Gusta, te poftesc si pe tine la : o cana mare, neagra si tare, .

Tzuni, pentru tine un . Si o strambatura, .

Ruxi, Daniela, Gabriela, Lai, Tlaura,, treceti la semnat condica.

Tuturor fetelor, un weekend cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
Yubi, la multi ani, sa fii iubita si sa ai o zi asa cum iti doresti!
vik, Zuzi, Carmen multumesc frumos!
eu ma duc acum sa ma vopsesc ca iar au trecut 2 luni si e timpul!

vik pai e mica, golf, argintie, veche, dar a fost a unei babe si e in stare super, cu putini km! cat despre condus, eu nu am condus cred 100 km de cand am carnetul, asa ca sunt in perioada de invatare, de aia am si vrut veche ca sa nu-mi para rau daca o mai lovesc! insa sper sa ma tina mult ca tare draga mi-e!
ne uitam aseara la focus si era un reportaj despre masinile noi cu abwrackprämien si zicea unul din domnii unde se duc masinile la schrott ca ft multe masini bune (golf 3, nu stiu care opel, smart de prin 2000 parca am vazut) in stare ft buna sunt aduse acum cu campania asta si e mare pacat ca se scot din uz fiindca sunt in stare ft buna!!!

L-am intrebat ieri pe Luca cand s-a trezit daca vrea sa mergem afara si mi-a zis ca nu, vrea sa mergem la condus!

Nu stiu cum e la voi, da eu nu mai rezist, aici numai ploua si frig, sau vant e! si nici urma de primavara!

sa aveti o sambata placuta! (nu stiu ce gatesc azi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Yubi la multi ani!!

Carmen multam de ceai.. Ce bine e cand altii se gandesc si la bautorii de ceai nu numai de cafea
Un weekend fain si tie

Claudia s-o stapanesti sanatoasa si fara accidente!!

Lai da chiar unde ai disparut? In frigider? Scoate capul de acolo si vino sa ne dai binete

Roxa io nu prea m-am prins care esti tu, da ca si Vik v-am admirat sala si activitatile. Se pare ca si astea de pe aici sunt cam de pe la tara (vorba lu Vik) in comparatie cu cele din Ro

V-am pupat in grup.. Ma duc la cumparaturi si apoi la coafor la tuns si vopsit sa fiu mamoasa pt deseara, iar apoi sa ma pregatesc ca mi se umple casa - am vre-o 15 cupluri la un drink la noi inainte sa plecam la petrecere

Un weekend linistit tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! E o vreme super afara...cred ca azi nu stam deloc in casa

Clau, felicitari pentru masina Si eu visez la o masinuta doar a mea...vise, deocamdata. Aseara faceam cu sotul planuri de reamenajare apartament, asa ca...poate la anul.

Am plecat...trag baietii de mine sa ne imbracam Ce v-am zis? Azi fac si poze...revin mai pe seara sa va arat cum arat la 75 kg

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Yubi, la multi ani! Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Yubi, sa fii sanatoasa si fericita!

Cu intarziere: La multi ani, Guilhem! Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de multa fericire!

Fetelor, eu is pe fuga rau de tot, saptamana asta s-a operat sora mea de hernie de disc si am avut programul fff plin. Acum se simte bine, deja se da jos din pat si se plimba putin, asteptam sa o externeze saptamana viitoare.

Azi am de lucru pentru birou, trebuie sa ma duc la spital, la piata sa fac cumparaturi, sa fac mancare si sa ajung pe la ai mei sa iau un bagaj. Nu'sh cand le fac pe toate...

Cu greutatea stau la fel de prost, scad cateva zile si apoi o iau inapoi. Azi eram iar la 60.5 .

Va pup pe toate, v-am citit din urma, dar nu va pot scrie fiecareia, ca is pe picior de plecare. Mi-e dor sa stau la povesti cu voi, dar sper sa-mi revin curand si sa nu mai am programul asa de incarcat. Sa aveti un week-end cu vreme frumoasa si cu rasfaturi! Va pup!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mihaela pui de Yubi la multi ani sa ai parte numai de lucruri bune si tot ce iti doresti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata ( la pranz),

Raportez ca m-am trezit la 10.30...sa-mi fie rusine . Cred ca m-a ajuns oboseala...

Rvin...

Mergi la inceput