Nou stil de viata (264)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxa, te pup si eu tare, mi-e drag de tne rau de tot.

Deli, ce materii misto mai faci semestrul asta?

Gabi, cum a fost party? Cred ca ti s-a rupt inimioara

Marilena, ia pune tu pe hartie toate problpemele. Sau aici la subiect. Recunosc, eu nu am inteles care e faza concret, citesc mai pe sarite ca-s bizi rau cu doctoratu.
Deci, eu vreau din toata inima sa-ti pot da un sfat, mi se rupe sufletu pt tine, esti tanara si frumoasa, ai un copil cum ar ucide multi sa aiba, si totusi esti nefericita.
Fericirea nu e in conjunctura, e in om!
Hai sa vedem ce putem face.
Fa o lista cu toate problemele, ceva de genu:
Ma nemultumeste ca:
1.2. 3.

Ruxi, si eu spun ca esti f tanara si frumoasa si ai toata viata inainte.
Nu e vorba ca arunci anii din viata, ci ca te gandesti la viitor si la tine.
Nu stiu cum stai tu cu religiile etc, eu tgotusi cand am o framantare majora merg la biserica, nu neaparat cand e slujba, ci pur si simplu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimi.

Lou, merci de ceai.

Delia, Anda 'neatza.

Tzuni, Ruxi, azi livrez cate doua, dupa cum vedeti, .

ce soare a afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Am o stare...cam asa ceva. Asa ca va pup pe toate si va doresc un weekend minunat

Lou, multumim ptr. tratatie

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Sa aveti o zi minunata si un weekend pe masura!

Dordia, si eu ma gandeam sa-mi iau aparat de aerosoli; sunt in stare sa iau orice, numai sa se faca iubita mea bine odata... Nu sunt convinsa ca ar sta. Insa am intrebat-o pe doctorita de la Grigore Alexandrescu si mi-a zis ca nu are neaparat nevoie de aerosoli. Ma mai gandesc. Succes cu tratamentul.

Tzuni, cum mai sunteti? M-am tot gandit ce sfat sa-ti dau cu buzita lui Meri, dar nu prea stiu. Reactioneaza la recompense? (da, stiu, sistemul recompenselor este mult comentat caci inseamna conditionare... dar altceva nu imi trece prin cap)

Vik, te invidiez pentru sportul de aseara! Si mie imi plac la nebunie orele de coregrafie, unde toata lumea danseaza la fel... arata super. Iar de simtit, nu mai zic cum te simti!!

Sabina, la party a fost OK, dar tristut... Colega mea a fost foarte surprinsa de tot, a plans mult, noi pe langa ea... Restaurantul de exceptie, mancarea senzationala. Dar ocazia nu tocmai cea mai de dorit. I-am facut un Memory Book si am adunat scrisorele de la oameni din toata lumea, cu care a lucrat. Asta a impresionat-o cel mai tare, nici n-a putut sa citeasca.

Ruxi, ma bucur ca esti mai bine!

Gusta, eu zic asa (si stiu ca e usor sa dai sfaturi..); sa faci o lista cu ce e important in viata. Sa fie copilul sanatos. Sa fii tu sanatoasa si intreaga, pentru ca ai un copil de crescut. De aici incolo iti dau mana libera ... Daca aceste doua conditii sunt acolo, restul vine de la sine. Cu simtul umorului (ca fara el suntem morti), usurel, ca nu stau si n-ar trebui sa stea toate problemele pamantului pe umerii tai. Ce se poate face, OK, facem, ce nu... asta e, n-are rost sa ne chinuim, sa incercam sa schimbam oamenii care nu pot fi schimbati sau situatii pe care iar, nu le putem schimba.

Criss, s-a intamplat ceva?

Lou, Carmen, Mik,

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Vikingo, esti mortala! Si cum m-ai nimerit tu in clipul al treilea! Io-s aia care face spagatul la urma

Gabrielama, la ora aia matinala, cand o pierd eu din ochi nu stiu daca functioneaza recompensele! Dar cred ca dupa ce trece raceala mergem la o clinica undeva pt aranjarea buzei pe cale chirurgicala. Stii sa-mi recomanzi o astfel de clinica? Ma gandeam sa merg la Mihaela Leventer la clinica.

Sabino, macar psihologic te ajuta slabitul asta. Poate de aici si euforia ta, ca vezi ca se misca acul cantarului!

Gusta, sa stii ca noi, gemenii, avem probleme cu sistemul nervos. Mari. Si se accentueaza odata cu trecerea anilor. Asta este si provocarea vietii mele: sa reusesc sa-mi tin nervii in frau, sa caut mereu motive sa-mi constientizez starea de bine / fericirea si, mai ales sa fiu constanta. Sa nu oscilez in stari. Stiu ca e greu. E foarte greu, dar nu avem ce face. Cel mai bun exemplu al zodiei stii ca e Marilin Monroe... Sa ii constienta de problema si s-o tii sub control. Magneziul face FOARTE bine si ceaiul de sunatoare. Nu glumesc. Poate cele care nu credeti in zodii va amuzati. Eu nu ma amuz, ca daca intru pe DC la "gemanutze" ceea ce spun se verifica. Toate-s nevricoase si oscilante in stari.

Revin

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gusta, un sfat: fa-ti un playlist cu melodiile tale preferate, vesele si tonice. Cand te trezesti si ori de cate ori te iau starile proaste, asculta-ti muzica. Si poate si dansezi.

_

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Va dau un brat mare de veselie si soare ca sa aveti o zi cat mai frumoasa. La noi a venit in sfarsit primavara - e caldut, soarele te orbeste.
Carmen: buna dimineata si tie!
Vic: ce chef de zbenguiala mi-ai dat!!!
Sabina: f faina ideea ce i-ai dat-o Marilenei.
Marilena: buna dimineata si o zi frumoasa!
Criss: s-a intamplat ceva?
Lou: multumim de tratatie. De ce esti asa scurta?
Meniul de azi:
2 miniempanadas umplute cu pui (si ou fiert, cartod, ardei, ciuperci si ceapa verde), o bucatica de praji cu visine
"chec" de pui cu gnocchi cu sos de rosii
quiche cu pui si legume (am musafiri)
Va pup si revin

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua,

Vad ca a fost party si am ratat...data viitoare .

Vik, misto rau melodiile. Distractie placuta in Hamburg.

Mik, am vazut pozele...superbe! Alea de la Acapulco m-au omorat.Tu esti tanara, slaba si frumoasa !

Anda, ce iti cumperi? Bravo!

Gabriela, am avut si eu o prietena buna aici care a plecat...asta e viata.

Aici nu e deloc soare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Gusta, un sfat: fa-ti un playlist cu melodiile tale preferate, vesele si tonice. Cand te trezesti si ori de cate ori te iau starile proaste, asculta-ti muzica. Si poate si dansezi.

_

si....

Aici m-ai descris pe mine. E una din terapiile mele. Si merge Gusta.

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput