Gravidute&Mamici de IASI (87)
Raspunsuri - Pagina 6
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de cafea
in legatura cu programul lui Darius... eu am un program pt el... dar de fiecare data cand e sarbatoare... trebuie sa se trezeasca cineva sa il schimbe
... asera a fost mult mai bine
... de am stat doar noi doi in casa...a papat la 9.30 si la 10.15 facea nani
... pina la 5 dimineata sa trezit pe la 2 si a baut o curita de apa.. si apoi nani.... la 5 sa rezit... si sa dus sotul si ia facut lapticul.. a papat si a mai dormit pina la 7.. a fost tare matinal azi.
am vazut ca vb de Karate... eu am facut Handball... si imi e tare dor sa fac un antrenament.. dar de acum sunt...batrana... si nu ma mai primeste nimeni
...
azi e zi de curatenie... sa vad daca pot sa fac ceva... ca am niste dureri de burta si o stare de moleseala de mor... 3 pastile am luat pina acum... problemele lunare... cu intarziere 10 zile

va doresc o zi buna

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Multumim de cafea Lacra! Deci avea dreptata fina mea cu aerosolii! Inclinam sa nu o cred ca ea are parte de tot felul de medici "ciudati"!
Sanatate fetei! Cred ca sunt la "moda" virozele acum!
Ani spor la treaba si sa-ti vina, sa nu te mai doara burta! Handbalista deci?!
Darius ce va face?! Noi ne gandim la inot pt David sau un alt sport neaparat! E foarte "elastic"!
Eu am treziri matinale! Si parte de smiorcaieli la prima ora!
Si al meu tuseste si e putin mucos! Aerosoli si sumetrolin! E asa de "placut" sa te trezesti cu "cantec"!
Uneori imi vine sa-l i-au de o aripa pe sus- dar ma abtin!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Pofte:
Aseara in Kaufland mancam inghetata cu vanilie! Cand am iesit din supermarket, la 22, cred ca inghetata avea tot cam atatea grade cate erau afara!![]()
Ma duc sa fac mamaliga cu branza de burduf, ca nu mai rezist! Eram in stare sa-mi fac azi noapte la 11, dar m-am abtinut- cam tarziu totusi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
aly pofta mare
ne gandim si noi la un sport... ca cata energie are...
... si la mine e cu smiorcaieli

... am inceput cu chiu cu vai curatenia la Darius in camera... acum iau pauza ca ii e somnic
si cu ocaziaasta iau si eu o pauza![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihamora spune:
Lacra- multumim de cafeluta!
Multa sanatate lui Stefy!
Domi e bine, multumim frumos
face obraznicii, incearca sa vb mai mult, sa explice, dar nu se intelege nimic, ca e doar pe limba lui....
Alynta - deci asa cu poftele
E bine ca te poti abtine, eu uneori il mai iau de o aripa 
Michelle si DOMINIC
moldoveanca spune:
Hellooooo,la noi se pare ca scapam de raceala tuseste doar dimineata la trezire un pic si suflam nasul si trece![]()
Vorbiti de sporturi ,noi suntem foarte hotarati sa-l dam la tenis si innot acum trebuie sa ne interesam unde il putem inscrie in Iasi.La mot i-am pus mingea de tenis pe masuta si a ales-o a doua oara
Ne place foarte mult tenis-ul deja are o paleta micuta si pare sa fie incantat de ea.Bine el oricum alearga si cu mingea de fotbal si cu cea de rugby asa ca nu mai stiu ce sa cred![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Mi se pare ca s-a mai cumintit ne intelegem acum cat de cat a inceput si el sa vorbeasca din ce in ce mai bine se alinta si ne prinde cu manutele de gat si spune mamiiiii si tatiiii 
I-am cumparat o camila de plus din Dubai si e incantat se joaca non-stop cu ea
moldoveanca spune:
Alynta sper ca ti-ai facut poftele ,parca as vrea si eu o mamaliguta cu branza dar azi am in program ardei umpluti.
iulia-stefy spune:
Ani, multa sanatate.
Alina, multumesc.
Michelle, multumim. Ma bucur ca e bine Domi....
Teo, ma bucur ca e mai bine Vlad.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Mi se pare ca s-a mai cumintit ne intelegem acum cat de cat a inceput si el sa vorbeasca din ce in ce mai bine se alinta si ne prinde cu manutele de gat si spune mamiiiii si tatiiii ![]() I-am cumparat o camila de plus din Dubai si e incantat se joaca non-stop cu ea mami fericita de Vladut Dominic |
Bravo! Sa nu se deoache!
AMR 2 canini! Doamne ajuta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!