Gravidute&Mamici de IASI (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de cafea

in legatura cu programul lui Darius... eu am un program pt el... dar de fiecare data cand e sarbatoare... trebuie sa se trezeasca cineva sa il schimbe... asera a fost mult mai bine... de am stat doar noi doi in casa...a papat la 9.30 si la 10.15 facea nani... pina la 5 dimineata sa trezit pe la 2 si a baut o curita de apa.. si apoi nani.... la 5 sa rezit... si sa dus sotul si ia facut lapticul.. a papat si a mai dormit pina la 7.. a fost tare matinal azi.

am vazut ca vb de Karate... eu am facut Handball... si imi e tare dor sa fac un antrenament.. dar de acum sunt...batrana... si nu ma mai primeste nimeni...

azi e zi de curatenie... sa vad daca pot sa fac ceva... ca am niste dureri de burta si o stare de moleseala de mor... 3 pastile am luat pina acum... problemele lunare... cu intarziere 10 zile

va doresc o zi buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumim de cafea Lacra! Deci avea dreptata fina mea cu aerosolii! Inclinam sa nu o cred ca ea are parte de tot felul de medici "ciudati"! Sanatate fetei! Cred ca sunt la "moda" virozele acum!
Ani spor la treaba si sa-ti vina, sa nu te mai doara burta! Handbalista deci?! Darius ce va face?! Noi ne gandim la inot pt David sau un alt sport neaparat! E foarte "elastic"!
Eu am treziri matinale! Si parte de smiorcaieli la prima ora! Si al meu tuseste si e putin mucos! Aerosoli si sumetrolin! E asa de "placut" sa te trezesti cu "cantec"! Uneori imi vine sa-l i-au de o aripa pe sus- dar ma abtin!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Pofte:
Aseara in Kaufland mancam inghetata cu vanilie! Cand am iesit din supermarket, la 22, cred ca inghetata avea tot cam atatea grade cate erau afara!
Ma duc sa fac mamaliga cu branza de burduf, ca nu mai rezist! Eram in stare sa-mi fac azi noapte la 11, dar m-am abtinut- cam tarziu totusi!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

aly pofta mare
ne gandim si noi la un sport... ca cata energie are...... si la mine e cu smiorcaieli... am inceput cu chiu cu vai curatenia la Darius in camera... acum iau pauza ca ii e somnic si cu ocaziaasta iau si eu o pauza

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lacra- multumim de cafeluta!
Multa sanatate lui Stefy!

Domi e bine, multumim frumos face obraznicii, incearca sa vb mai mult, sa explice, dar nu se intelege nimic, ca e doar pe limba lui....

Alynta - deci asa cu poftele E bine ca te poti abtine, eu uneori il mai iau de o aripa

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hellooooo,la noi se pare ca scapam de raceala tuseste doar dimineata la trezire un pic si suflam nasul si trece
Vorbiti de sporturi ,noi suntem foarte hotarati sa-l dam la tenis si innot acum trebuie sa ne interesam unde il putem inscrie in Iasi.La mot i-am pus mingea de tenis pe masuta si a ales-o a doua oaraNe place foarte mult tenis-ul deja are o paleta micuta si pare sa fie incantat de ea.Bine el oricum alearga si cu mingea de fotbal si cu cea de rugby asa ca nu mai stiu ce sa cred

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Mi se pare ca s-a mai cumintit ne intelegem acum cat de cat a inceput si el sa vorbeasca din ce in ce mai bine se alinta si ne prinde cu manutele de gat si spune mamiiiii si tatiiii
I-am cumparat o camila de plus din Dubai si e incantat se joaca non-stop cu ea

Mergi la inceput

Alynta sper ca ti-ai facut poftele ,parca as vrea si eu o mamaliguta cu branza dar azi am in program ardei umpluti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, multa sanatate.

Alina, multumesc.

Michelle, multumim. Ma bucur ca e bine Domi....

Teo, ma bucur ca e mai bine Vlad.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Mi se pare ca s-a mai cumintit ne intelegem acum cat de cat a inceput si el sa vorbeasca din ce in ce mai bine se alinta si ne prinde cu manutele de gat si spune mamiiiii si tatiiii
I-am cumparat o camila de plus din Dubai si e incantat se joaca non-stop cu ea

Bravo! Sa nu se deoache! Trebuie sa vorbesc cu Vladut sa-i mai d-ea cateva lectii si lui David, ca in perioada asta ma scoate la pensie!
AMR 2 canini! Doamne ajuta!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput