Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

pfuuai tecky, bine ca ai zis de impozit..ca musai sa ajung la finante si am uitat complet
ile baga poze cu pustiulica in casa cea noua
dma ce a crescut Maria!!!
vioAlexandra..bine ca nu e vreo raceala!
cristina da' poze cu mandru' tau cand mai vedem?

am rezultratul de la exudatul lui Raul..nex bacterii patogene...f probabil si la mine va fi la fel..oricum mi-au trecut mucii..iar rosu in gat..cred ca trece s-ala

kimmy sanatate si fericire! hai noroc

zicea cineva de dop de ceara la bb...cred ca si Raul are....cum se scoate? cu picaturi?..acasa/la dr?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Bai ce vremeee!!! Azi dimineata cand ne-am trezit prima data la 7 era soare si frumos, dar ne-am culcat la loc, iar cand ne-am trezit la 10 viscolea si ningea de numa-numa!
Ma bucur ca v-a placut fii'miu cu balonul, inchipuiti-va ca balonul ala a rezistat 4 zile in stilul asta al lui de a-si baga unghiile in el, nici eu nu ma asteptam sa-l filmez cand se sparge.
Biri, am lasat sampania sa ne-o dea sarbatorita! Si-n plus nu prea mergea cu pufuletii mei.
Cristina, da scriu mai mult in schimbul 3, ca atunci Nicholas are somnul mai adanc, nu se trezeste cand tastez, in schimb daca sunt la calculator cand doarme ziua, una-doua se trezeste daca ma aude tastand sau click-ind cu mouse-ul. Plus ca azi-noapte am stat si m-am uitat la patinaj.
Narci, si voi bebe2 anul asta? Si noi, si noi, din vara, dupa ce termin licenta, ne apucam de treaba. Daca actualele cuscre nu mai vor (la ele bebe3), poate ne incuscrim noi.
Flo, pup fata, sper sa recuperezi dupa-masa cu somnul. baietii tai dorm deodata dupa-masa?
Tecky . Cum te descurci fara sot?
Anna, nu stiu ce sfat sa-ti dau, si eu am buzele f crapate chiar si vara, dar inafara de strugurel alt remediu n-am, bine ca la Ioana probabil ca nu ar rezista prea mult pe buze daca zici ca da cu limbuta.
Iza, cu ce de-a bunatati ne rasfeti tu acolo!!!
Dana, pupam micuta printesa, sa-i treaca durerile de burtica! La multi ani mamei tale!
Dia, scuze daca ai mai zis, vroiam sa te intreb cat platesti pt. un abonament la inot? Si de cate ori mergi pe luna? Pup rockeritza!
Am vazut pozici cu: Andreea Maria de Dma jucandu-se in noul loc amenajat de mami , cu Julia si Sara in geamantan, in pat, la restaurant , cu Andreea Maria de ladymina la baita si jucandu-se cu fratiorul , cu Alex de Laremi in cutia cu jucarii si in cilindru, cu Filip de bujo cu nasucul rosu, la zapada, Anna Alicia de Sibylle are o noua coperta la album . Parca mai zicea cineva ca pune poze noi dar... n-am observat altele...
Greu merge netul asta, de vreo 3 ore scriu la mesajul asta.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

oana eu stiu ca dopul de ceara la bebei si la adulti se scoate de catre medicul Orelist

Fetelor bebei vostri incearca sa-si bage degetele in gura voastra sau in nasul vostru?
ca Daria incearca dar strang tare din buze cum face ea cand vreau sa ma uit daca ii mai da vreun dinte...sau ma trage de buze si de nas si mai nou incearca sa-mi bage si destele in ochi

_

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Dragelor, uitati ce am gasit

Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Invatamantului

Curs special pentru barbati
Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau.
Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:
Modulul 1: (curs obligatoriu)
1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)
3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport

Modulul 2: Viata in doi

1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore)
2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore)
3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore)
4. Sa inteleg ca pantalonii nu se duc nici o data singuri pana la dulap
(800 ore)
5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore)
6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez

Modulul 3: Timpul liber

1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua ore (exercitiu practic)

Modulul 4 : Curs de bucatarie
1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON deschis ; OFF inchis
2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara sa ard cratita
Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga pastele

CURS INTENSIV
Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.
Tema 1: Calcatul, acest proces misterios: de la masina de spalat pana la dulap
Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustinuta de diapozitive)
Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare)
Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica laborator).
Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea
Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste langa veceu. Expozitii cu tema "generatia spontana"
Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard)
Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri)
Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa.
Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala)
Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza?
Tema 12: Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana la chiuveta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Scriu in pauza de curatenie,m-am saturat sa sterg azi praful si maine sa fie la loc...
atb mi-e foarte dor de sotul meu dar am atata treaba ca abia seara ii simt lipsa cel mai mult.Multumesc de intrebare.
kamelya si Ralu isi baga degetelele peste tot,ma trage de nas,par,urechi si de spancene...Sunt foarte curiosi copiii astia....
Fug sa termin de facut curat si dau si o tura pana la supermarket sa-i iau pampersi domnisoarei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

la multi ani iza! sa cresteti mari, sanatoase, si tu si timi

multumesc pt urarile pt finuta

alexandra si-a dat azi drumul sa mearga de la canapea la masuta - cam 1 m, si cand sa ajunga la masuta a dat cu capul de ea...asa invatam sa mergem. da tre sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie. peste tot se catara si evident ca peste tot sunt potentiale pericole oricat ai incerca sa le minimalizezi. noi avem bucataria inaltata si culmea ca treapta stie sa o urce si sa o coboare are chiar o super tehnica

va pupa mami si incerc sa mai intru dupa ce o culc

aaa...alexandra se trezeste zilnic la 6.30-7 ca pleaca ma-sa la scoala da' si in wk la fel se trezeste dar ea se si culca la 7 zilnic

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

mai sunt bb-ii care se trag de par??? ar trebui sa-mi fac griji???

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

La multi ani Iza! Multa sanatate si numai bucurii!

Mi-au mai trecut nervii, azi sunt mai calma, in schimb sunt obosita ca azi noapte Lucian s-a tot trezit, a fost agitat, a plans si vad ca a inceput sa-i curga nasul...Maine ma duc cu el la dr, vad ca incepe iar ragusheala... Of, cum sa raceasca in casa, asta nu inteleg!

Violeta29, caisele deshidratate eu le fierb pana se inmoaie si scade apa si apoi le blenduiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

gabriela si a mea se trage de par

si dupa cum spuneam cu butelia...cred ca am clipit si in momentul ala a cazut. statea in fund pe parchet si se juca si cred ca a vrut sa se ridice in genunchi, ca se mai joaca in pozitia asta, si a alunecat cu genunchii pe parchet si a venit fix in gura...si avea si suzeta. asta e unul dintre momentele in care e ok ca nu are dinti...ca acu putea sa nu ii mai aiba... abia am linistit-o ca plangea cu lacrimi de crocodil...of, ca ma durea si pe mine...

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Gabriela eu am observat ca Daria se trage de par cand este obosita si vrea sa doarma

madina sanatate lui Lucian

maitreyi bine ca nu a patit Ale nimic

_

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput