Sezatoarea canadiana (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Ok atunci Oana, daca nu-i tarziu te rog sa-mi trimiti si mie o adresa postala. Thx.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.15]

Ti-am trimis-o pe PM

Noi am fost si azi la ski (ultima data). A fost cald, soare, putina lume, zapada cam moale, dar in final am petrecut o zii superba in aer liber. De la mijlocul lui ianuarie cred ca am ratat doar un weekend . Acum trebuie sa scot bicicletele...Chiar linga noi s-a facut o pista ciclabila, asa ca va fii un pic mai usor de mers.
Cred ca a venit PRIMAVARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui myrrha

Iar am disparut, nu stiu cum faceti voi dar eu seara pic lata, ma mai trezesc noaptea cu gind sa scriu pe forum, citesc vreo ora apoi pic iar de somn, sau ma cheama bb

Apropo de dermatita atopica, si fata mea are, ei i s-a declansat mai tirziu, pe la 1 an jumatate, sub fund si in jurul genunchilor. Folosim rar crema cu cortizon, in rest si noi tot cremele Aveeno. Mi se pare ca dermatita se inrautateste iarna din cauza aerului uscat, si incercam sa facem umiditate in casa si baita zilnica.

Ma gindesc cu emotie la gravidutele care se apropie de termen

Noi poimiine mergem la Niagara sa trecem granita ca sa intram in Canada oficial, ca landed immigrants. O sa luam bineinteles si copiii cu noi, chiar daca ei sint deja cetateni. Sper sa gasim ceva interesant si pentru ei pe-acolo.

Un weekend insorit tuturor!

mami de agatha (21.08.2006) si iosif (30.09.2008)
Multumim frumos de gandurile bune, Myrrha. Bine ai revenit din baby break.
Sa aveti o excursie frumoasa!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Andy, dermatita atopica aici este f frecventa; eu ti-as recomanda sa vezi si un alergolog sis a-I faca niste teste bebelusului, noi am descoperit ca David e allergic la ou, si deoarece alaptam, am renuntat la orice produs cu ou din alimentatie. Aer umed in camera, multa hidratare, vaselina si ea buna, asa cum zicea Ritah, si nervi de otel. David are 2 ani si 4 luni sin u mai are aproape deloc probleme, asta zic dup ace pana la 1 an, a fost terorizat de boala ,saracul de el.

MQQM, vacanta ta altfel cum a fost, pe langa ploaie, spital si boala ? Ai reusit sa stai la soare sis a te relaxezi ?

Mickion, sorry de primul interviudar bafta maxima la al doilea ; daca nu se poate sa scapati de tuburi la urechiuse, asta este, macat stii ca asa Marc va fi mai sanatos.
Ica, si acum ce se intampla daca aveti diagnosticul, mai asteptati o luna pana la tratament ? Sper ca nu !!!

Ange, multa bafta la concurs Maiei !

Ritah, intr-adevar la Mattel gasesti multe jucarii, si noi am mers o data acolo…ATV urile alea si mie mi s-au parut pt copii mai mari.

Maru, si David a primit la 1 an o masinutza care merge singura, era vreo 60-70 cad, de la Canadian Tire ; din pacate s-a stricat ceva la ea sin u a mers prea mult .

La el, cea mai folosita jucarie ( scumpa) , e un cort in care se baga (noi ii zicem garsoniera lui David) apasa pe butoane, invarte ceva manete, aseaza masini…nu renunta usor la spatial lui locative.

Eu mai trag o raceala, asa cam a 3a in ultimele 2 luni, de m-am saturat de mdicamente. Ieir am mers la Toronot la o dubla aniversare, una din ele la Flight Master de la Muzeul aviatiei…copiii au fost tare incantati, avioane vechi, s-au urcat in simulator de zbor, au decolat-zburat-aterizat ori prabusit, dupa caz, darn e-am jucat si noi adultii. Merita sa trageti o fuga cu copiii mai mari, de la 6 ani macar in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Mona odineste-te cat mai poti , profita de zilele astea ultimele de liniste si odihna ca sa ai energie .
Si anunta-ne cand sa incepem galeria.

Ce zi frumoasa sambata, ce oribila azi....
Macar nu mai e zapada in parc. Am vorbit cu prietenii mei din Quebec ville, mai au jumatate de metru in curte. Si eu ii intrebam daca nu au iesit la barbeque

Laura merci. Sa fie...

La mine cea mai utilizata jucarie intre un an si doi ani a fost un tobogan de curte foarte stabil, ca un cub , pe care l-am pus in salon si l-a catarat toata iarna. ( din pacate era imprumutat de la gradinita lui si vara a trebuit sa-l dam inapoi).Si al meu era fan little people de la ficher price. Seturile sunt destul de scumpe insa. Dar casuta si ferma ar trebui sa le aiba orice copil. Eu mi le-a dorit cand eram mica pt. ca le vazusem intr-o revista nemteasca... Si au si Step 2 niste seturi asemanatoare. Asta ca idee de cadou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc mult pentru ideeile de cadou.
Noi la sf de luna ii luam din mot lui David Valer, si in afara de haine (care oricum o sa ii luam si de Paste) vroiam sa ii luam o jucarie de care sa se foloseasca mai mult, nu sa stea aruncata, stiti voi cum si in ce fel.
Ideea unui tobogan de curte e excelenta, si am sa ii urmaresc pe cei de la Zellers si pe toys'r us, sa vedem ce gasim

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'neata! Si o cafeluta tare ca pe vremea asta ploioasa e nevoie ca sa nu adormim la loc.

Ana vroiam sa te intreb mai demult si am tot uitat: ce ai facut cu universitatea din Liege? Ti-au raspuns? Mai ai planuri de dus la scoala acolo? Vii la intalnirea de vineri ca parca inca nu ai zis nimic?

De abia astept sa ne vedem, doamnelor!!!

Eu am o tona de facut pentru scoala, rapoarte, prezentari, study cases, etc. Sper ajung la liman pana la urma ca am senzatia ca nu-mi ajung 24 de ore intr-o zi. Noroc ca a venit mama sambata si mai preia ea din sarcinile casei.

O saptamana excelenta va doresc!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

pitilache spor la scoala, crede-ma ca te inteleg....Si eu ma intreb cand o sa termin. Tu esti la timp plin?

Mergi la inceput

Mikiion, multumesc Da, la timp plin, 5 cursuri... Succes si tie! Hai ca mai e putin, imi fac si eu curaj. singura..

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

a aparut de doua ori mesajul....... habar n-am de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Noi am revenit din vacanta simbata dupa amiaza, eu si cu Alex de ieri suntem cam raciti,sper sa treaca repede- a fost ok dar vremea nu extraordinar de calda cum ne obisnuisem- intrucat am avut destule de pus la punct(casa,spalat,gatit+patul lui A montat ieri de Dr- care a durat mai mult decat preconizam)-nu am apucat sa descarc poze, dar sper zilele astea sa le pun pe net. Copiii au avut fun la maxim si am capatat si culoare, restul conditiilor au fost f. bune, speram data viitoare sa incercam un Bahamas:)
Cand zic de vreme ma refer ca am ajuns pe ploaie si prima zi a plouat mult,apoi nu am avut pt 4 zile decat 21-22, adica dimi la 8.30 si la 5pm treb sa stai cu tricou pe tine la plaja dar ultimele 2 zile au fost f. ok.Eu oricum m-am ars putin pe umeri dn cauza de bad timming la dat cu sunscreen din cauza de "keep on eye la kids"-cae oricum pe avion s-au comportat exemplar, mai ales juniorul care adormit non-stop
Nu am citit decat ultimele 4-5 pagini, sa vad dc am retinut ceva:
Santatae la toata lumea care e bolnavioara si sa va treaca repede totul.
mQQm- imi pare rau de experienta avuta.
Oana-mersi de info,le-am scris si desi mi-au promis camera linga beach si cu crib, am obtinut doar cribul ,camera la mijl resortului, neau dat insa dupa 1h si ceva de asteptat, ca cica check in era la 3 si noi am ajuns la 12.40 si am dat 5 usd la receptionist- in rest la alte request au fost ok.
DanaP-- resortul e ok, cu de toate, insa sa stii ca au inceput sa mai taie din anumite"bunatatuir" l amincar,e doa rde aolo pot salva si ei ceva, dar exista varietate-noi la rest japonez ma nimerit un bucatar cam "ciudat' si nu a iesit cum trebuie, in rest nu am mai incercat nimic din a la carte- din cauza de kids si show-ul de la ora 8pm
Daiopri, "La multi ani" si multa sanatate la copilasi.
Andutu-si tie multa sanatate sa ii dea de cap la candida asta care il chinuie.
Miki si Roxana-bafta la invatzat.
Khristin-cum sunteti,da-mi un telefon cand poti
Maru- trey Canadian Tire- the bst pt leagna cu tobogan bune si rezonabile-vb din experienta,astept vesti bune
Laura si Katrinelu-cum va mai simtiti?
Pe restul va pup si va doresc o saptamina faina!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput