Fetele din Austria (28)
Raspunsuri - Pagina 2
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele,
ma "laud"cu o gripa care o am de lunea trecuta,am fost la doctor mi-a dat Parkemed dar nu scap de ea.Sotul si Stefan au dus-o pe piciore,fetele pana acum sunt bine,slava Domnului,numai David trage un pic de nasuc.
....in rest toate bine!
Si noi va uram o saptamna frumoasa!
va pupam!
danat spune:
Buna fetele!
Violeta sanatate multa sa te pui odata mai repede pe picioare!
Adriana intrebai de we, noi am tras duminica o fuga scurta la Semmering ca sa mai schieze sotul meu o ultima tura pina la zapada urmatoare. Eu cu Radu ne-am jucat cu zapada si a fost foarte frumos. In ciuda vremii (in Viena ploua cand am plecat de ne intrebam unde Dumnezeu mergem) acolo am prins doar niste ceata, dar lumea era putina, nu ma iera frig tare si astfel a fost foarte placut.
Voi ce ati facut in we? Ca am auzit ca la voi a fost soare. Ce mai fac fetele?
Flavia ati scapat de musafiri?
Noi vrem sa ne facem saptamana asta vaccinurile contra capuselor si ne gandeam sa va intrebam daca mai merge cineva, nu de alta dar ma gandesc ca Radu prinde mai mult curaj daca vede ca si altii copii fac asta. Anul trecut mi-a facut asa niste figuri cand cu vaccinarea ca imi venea s-o iau la fuga
Acum asteptam primavara cu maaare interes
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
iuliana spune:
Va rog mult, poate cineva sa imi recomande un avocat bun si nu scump specializat in probleme familiale (custodia copilului, pensie alimentara etc)? Sora mea are nevoie urgenta!
Multumesc
danat spune:
Iuliana nu sti usa te ajut, insa sunt sigura ca fetele, daca cunosc asa un avocat, sigur vor veni cu sfaturi
Fetelor, mai am si eu o rugaminte: daca stiti un medic dermatolog bun, ca am nevoie sa merg, am tot felul de cosuri, bubite care imi tot apar pe fata si nu trece unul, ca apar altele si a devenit foarte suparator, deja ma dor, nici nu mai stiu cu ce sa le dau
Astept raspunsul vostru, multumesc
Hobby
Adriana_78 spune:
Iuliana, Dana, nu cunosc nici avocat, nici dermatolog.
Eu am cautat dermatolog in pagini aurii si l-am ales pe cel care avea cab. aproape de mine - n-am fost insa multumita.
Weekendul asta avea planificata vizita la Piatra Neamt - n-am mai ajuns insa, ca nu stiam cum o sa fie fetele (cu tusea, mucii). Sambata am stat in casa cu Annika, ca dormise fff prost noaptea din cauza nasului infundat - am innebunit in casa, afara era asa frumos si cald si noi stateam la geam.
Duminica am fost in parcul Floreasca - sa se joace Lara, nimic ddeosebit.
Sanatate Violetei si fam!
Adriana
Violeta Nicolae spune:
Iuliana,eu iti pot recomanda un cabinet de avocatura,Dr Veronika Cortolezis,este mama unui coleg de scoala a lui Stefan,o persoana deosebita.O cunosc ca parinte insa nu ca avocat,aici http://www.cortolezis.co.at/kontakt.html
Dana,medic dermatolog stiu pt ca Maira a avut pielea uscat pana pe la 2 ani si era suspecta de neurodermitis si el ne-a tratat-o.Noi am fost multumiti de el,pt ca majoritatea cremelor sau mai bine zis cremele pe care ni-le dadea trebuiau preparate in farmacie.
Nordberg Joachim Dr
Dornbacher Str 21/1D/14
1170 Wien
Telefon +43 1 4840884
Fax +43 1 4840884
va pup si o zi faina
Flaflo spune:
Buna fetele, am scapat de soacra(ca socrul nu ma deranja deloc...)!!! Am probleme cu corzile vocale, de aproape doua saptamini abia pot sa vorbesc, imi pierd temporar vocea, azi am programare la HNO sa vad care e problema.
Dana, eu am fost la Dr. Decker in 13 si am fost foarte multumita (la fel si Gabi si Alina). Uite aici adresa:
Dr. Reinhard Decker
Dommayerg 8
1130 Wien
Telefon: 01/8772676
Fax: 01/8773701
Iuliana, o prietena a cistigat un proces complicat de custodie fiind reprezentata de acest avocat:
Dr. Mardetschläger Walter
1070 Wien, Westbahnstrasse 35 A
Telefon: 523 26 74
Violeta, multa sanatate!
danat spune:
Multumesc fetelor pt ponturile cu medicii dermato!
Flavia vezi ca asta cu vocea sa nu fie de la tiroida. Stiu ca asa pateam eu cand am fost gravida, nush ce influenta aveau hormonii aia ca aveam vocea ori groasa, ori ma lasa exact atunci cand as fi vrut sa strig dupa cineva Dar totul a trecut de la sine dupa perioada de alaptat...
Poate totusi la tine e legat de raceala pe care ai avut-o. Sanatate! (Mi-a placut comentariul cu soacra )
Va pupam! ...si...SA VINA ODATA PRIMAVARAAAA!!!!
Hobby
iuliana spune:
Violeta, multumesc mult....o sa ia legatura cu ea cind o sa primeasca hirtiile. Multumesc inca o data!