Fetele din Austria (28)
Raspunsuri - Pagina 11
A_Iulia spune:
Multumesc frumos, i-am gasit ieri costum de Jasmine la un magazin aproape de Pache Protopopescu. Pe site-ul lor pe net nu erau expuse toate, noroc ca m-am dus si l-am gasit. Am rezolvat problema.
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele,multumim pt urarile de Sf Constantin. Si noi va dorim multa sanatate si intelepciune!
Noi o sa mergem aici maine pe la ora 11-11:30
http://www.wienxtra.at/detail.asp?er=4&ev=33948
daca vreti sa veniti ne vedem acolo.
P.S. nu pot sta mai mult de ora 14
va pup si sa aveti o saptamana binecuvantata!
Violeta Nicolae spune:
Asta ar mai fio interesant dar din pacare este pt copiii incepand cu 6 ani http://www.wienxtra.at/detail.asp?er=4&ev=33949
va pup iarasi
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
La noi a fost aseara o furtuna, vant puternic, tunete, fulgere - brrr, copacii cazuti peste masini, geamuri sparte, strazi inundate - nu mai zic de rufele mele de pe balcon rasturnate cu fundul in sus in moloz si apa - le-am spalat de pomana
La mare a fost frumos, a meritat excursia - e adevarat ca apa marii a fost rece, si nu au fost calduri mari - doar duminica era plaja plina plina si afara soare si cald, insa sambata si luni mai vantulet si un picut de nori.
fetele au fost super fericite sa se joace in nisip, sa caute scoici si sa se balaceasca un pic cu piciorusele in apa, - a fost bine.
La hot. Splendid din Eforie Sud era pustiu si hot. departe de apelativul "splendid" - asa ca dupa o noapte am plecat in Mamaia, la pensiunea unor cunostinte in Mamaia Nord unde am fost tratati regeste.
Acum "ca am invatat drumul" vom mai merge, sa profitam ca avem marea asa aproape.
o zi frumoasa
Adriana
Sybille spune:
Buna ziua fetele! ma adresez acum fetelor vorbitoare de limba germana in special, pentru ca am mare nevoie sa aflu cum se traduce in germana``endocrinlogie sau doctor endocrinolog``. Nu gasesc practic in dictionar acest cuvant si as vrea sa cer aici o trimitere la un endocrinolog dar cum sa le zic? Poate ma ajuta cineva aici pe forum. Va multumesc anticipat.
carolada spune:
Buna seara fetele,
Sybille,
endocrinologia se cheama tot "Endokrinologie" pe germana,glanda tiroida se cheama "Schilddrüse"daca pt.asta vrei sa te duci. Pt.glanda tiroida,trebuie sa mergi la "Nuklearmedizin". Sper ca asta ai vrut sa stii.
Succes si sanatate,
Adriana
www.camping-kasern-salzburg.com
Sybille spune:
Mersi mult Carolada,ma gandeam si eu ca endokrinologie se numeste,glanda tiroida stiam ca se numeste asa,eu vreau sa ii zic medicului ginecolog ca problema mea medicala ar putea fi cauza unor dergelari hormonale si drept uramare sa ma duc la un endocrinolog si nu stiam cum sa-i spun acest cuvant neexistand in dictionar.Sper sa ma inteleaga.
danat spune:
Buna fetelor!
Ce faceti? Chiar ca e cam liniste pe aici la subiect.
Noi am fost intr-o plimbare fugitiva ieri la Salzburg, unde am avut noroc e jumate de zi insorita, apoi am trecut si prin hallstatt in drumul de intoarcere spre Viena. A fost frumos si i-am oferit o bucurie tatalui meu care e in vizita la noi. De fapt, de asta am si batut atita drum, ca noi mai vazutsem si anul trecut zona. Insa as merge oricum, de mai multe ori pe an acolo, chiar fara motive
Ce mai ziceti, ce ati mai gatit?
Pupici si o sapamana cu spor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=1zpTQCQEFhg" target="_blank">Melodia mea de azi :-)
Flaflo spune:
Buna fetele, noi nu am facut nimic special, ieri am fost la un spectacol de dansuri la o prietena a Biancai, apoi la pizza iar dupamasa la un Kinderfest. Azi au facut ai mei gril si am lenevit in curte toata ziua.
Dana, si eu am fost de multe ori la Salzburg si inca as mai merge....
Silvia, tare dulci au fost copilasii tai, poate vi cu poze sa-i vedem si noi!
Carolada, ce mai faci, pe unde ai mai umblat?
Adriana, si noi am avut o experienta neplacuta cu litoralul romanesc, de atunci am ramas cu un gust amar si prefer sa ma duc altundeva.... Ce fac fetele?
Va pup si va doresc o saptamina frumoasa!