Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)
Raspunsuri - Pagina 21
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui joanna27
Gigilica am luat la cunostinta... Intentionez sa incep cu mersu...pana imi fac curaj cu uleiul de ricin.. Sper sa nu fac vreo prostie. ![]() 40+ ![]() |
Joanna, sa nu faci tampenii sa te am pe constiinta?
Te
de nu ai sa stii de tine, ai auzit? Rezuma-te la mers si apoi ai rabdare cu berbecutzul. Tre sa poarta ce i-am trimis si sa fie in forma maxima, sa ajunga fotbalist ca tati.

A venit tati. Logic, nu a fost la spital sa ia actele, dar...mergem impreuna, ca nu mai suport sa stau in casa.
Va pup.
Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 5 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
curea spune:
Gigelica poate este coada la doctor si a trebuit sa asepte...
Multumesc plici plici pentru detalii cu privire la nasterea lui Aris.
Joanna de mersul pe jos stiam si eu faza cu uleiul de ricin mi se pare un pic cam riscanta, eu zic sa vb si cu doctorul sa vezi ce iti zice.
joanna27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gigelica20
Joanna, sa nu faci tampenii sa te am pe constiinta? Te de nu ai sa stii de tine, ai auzit? Rezuma-te la mers si apoi ai rabdare cu berbecutzul. Tre sa poarta ce i-am trimis si sa fie in forma maxima, sa ajunga fotbalist ca tati. ![]() A venit tati. Logic, nu a fost la spital sa ia actele, dar...mergem impreuna, ca nu mai suport sa stau in casa. Va pup. Gigelica +38 Victor-AndreiAMR 5 zile http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Stai linistita...ma rezum la mers.Prin cate am trecut cu sarcina asta nu o sa ma prostesc chiar acum..oricum vineri ne internam si ne lasam pe mana la dr.
Pai iti dai seama ca tre sa poarte....mai ales la cat te-ai straduit pt noi...multumesc inca o data si milioane de pupici

Hai du-tela plimbarica si destindete un picut.
40+

olishka spune:
Gigelica si Joanna ce va mai place sa va bateti...aveti grija la vanatai ![]()
Olga
35+
David
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Gigelica si Joanna ce va mai place sa va bateti...aveti grija la vanatai Olga 35+ David |
Olga ce sa facem si noi cu 2 maini stii vorba aia...azi suntem un pic deraiate amandoua si avem tendinte sado-maso..

40+

Gaza22 spune:
Alexsi Ayla multumim pt paginuta. A creat ceva divergente in familie.
Pt ca taticul a crezut ca am schimbat eu backgroundul si eu am crezut ca el si ne ciondaneam unul pe altul.

![]()
36 + cu 
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa Hai sa va dau link-ul direct sa vedeti cam cum mi-a iesit mie pagina pe piczo pana acum: http://ghiocei2009.piczo.com/Petru?cr=1&linkvar=000044 Sper sa va placa. MONICA si ALEX inca o data va multumesc ![]() ![]() Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 37+ |
mi-e imi place e super eu inca n-am avut curaj sa ma apuc de pagina mandreiBlogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Sa stii ca si la mine lafel face deasupra buricului cu 3-4 degete mai sus apare o gogoasa,eu cred ca e funduletul 36+ cu Natalia MariaVine barza! ![]() |
La mine de ieri s-a lasat bine de tot in jos
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!

Teodor 01.03.2005