Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 2
li_am spune:
Buna fetelor, micky, amr-ul tau e mai mare decat sarcina mea, incep sa am emotii pentru voi, fetelor care va apropiati de marea intalnire. In caz de gemeni stiu ca termenul e mai scurt cu cateva saptamani, nu mai stiu exact cate, dar voi sunteti cu siguranta pregatite, nu?

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
5+
pishko spune:
Lorelai felicitari pentru inimioara!
Eu si acum cand imi amintesc momentul imi vine sa plang de fericire. Caci in momentul ala am realizat ca in sfarsit am in mine o fiinta vie care este creata din mine si din sotul meu!
E minunat! Sa fii sanatoasa si sa-ti mearga bine in continuare!
pishko
7+ 
bombonique spune:
Felicitari Lorelai pt inimioara!
La multi ani Moni! Fetite sanatoase si frumoase!

Noi asteptam maine vizita la dr!
Bq
35+
lorelai_lorelai spune:
Micky, este fiv 3 cu embrioni congeleti, la Giulesti cu prof. Marinescu Bogdan si embrionii pregatiti de dr. Cocei dar la ET a fost dr.Dascalescu.
bombonique, multam!Sa fie bine maine la dr!
pishko, multam mult!Si tie la fel!
Va pup pe toatele, fara de exceptie!
buluna spune:
Buna mamici...si tatici.
Bun venit noilor mamici!
Eu acum sunt ocupata cu aranjamentele prin casa. Facem camera baiatului
. Desi nu doream sa cumpar nimic inainte de nastere, am cumparat, totusi, niste bluzici cu maneca lunga. Ma topesc dupa ele. Niciodata nu m-am uitat la haine de bebelusi. Dar acum cand m-am uitat si eu...nu-mi venea sa mai plec. M-a linistit sotul care zicea ca daca este copilul mare si nu incape in hainele pe care le iau eu...
Luni am fost la doctor si l-am vazut...dar numai bucatele: o burta, un picior, niste coaste...si fata deloc pt. ca era intoarsa. Nici nu am prea avut ce poze sa-i facem. Statea cu capul la buric (la buricul meu)si era cam chircit acolo...saracutul...Are 1182 g. Eu nu am mai luat deloc in greutate intr-o luna.
Cam astea sunt noutatile mele.
Va pup.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
27+
BoboMom spune:
Fetelor, suntem foarte fericiti! Am vazut si am auzit inimioara! E extraordinar. E un singur bebe, dar e foarte bine. Maine facem 7 saptamani.
Laura
6+
rami 73 spune:
Betty, multumesc frumos pentru sfaturi, o sa incerc sa reduc din supliment si sa alaptez mai des, sa vedem ce se intampla. Orice merita incercat pentru sanatatea copilasilor. Te 
Lorelai, ce bine imi pare ca evolutia bb-ului e buna !!! 
Nusyca,
ce mai face fetita/baietelul tau ? ![]()
Va pup pe toate ! 
BoboMom spune:
Puteti sa treceti DPN 12 noiembrie 2009 la mine si daca se poate sa corectati numele doctorului - KOVACS e corect. Merci! 
Laura
6+
Micky2007 spune:
li_am ai dreptate cu AMR-ul. Eu sunt foarte pregatita, abia astept sa vina bebelusii.
buluna grasunel baietelul tau pentru varsta lui. Vreau si eu poze cu tine. 
Micky
31+
+ 
AMR 7 saptamani