Clopotei de ian-feb 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 7
IrinaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti Of irinaL , nu esti singura cu problemuta asta , precum vezi. Pupici matinalilor tai! Poate o supara ceva pe micuta, dintisorii, burtica, cine stie Se fac ei mai maricei si vor dormi mai bine! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
ema tudor e mai maricel si tot la 6 se trezeste!! luna de luna tot imi spuneam ca va creste el si va dormi mai bine si de trei ani se trezeste aproape fara exceptie la 6 dimineata. macar nu se mai trezeste peste noapte. cu sora-sa imi venea sa dau de-azvarlitelea azi noapte de oboseala si de frustrare...
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
iulia82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Simona foarte frumoasa surpriza! Fetelor, ce ma enerveaza: filmuletele facute cu aparatul foto pe aparat se vad foarte frumos si luminoase, dar cand le descarc in calc si cand le pun pe internet abia se intelege ce e acolo, asa de intunecat pare Oare ce sa fac? http://s281.photobucket.com/albums/kk223/LauraIoana/ (primul videoclip din stanga; Doamne, m-am uitat la celelalte videoclipuri si imi vine sa plang cand o vad asa mititica pe printesa mea...avea o voce mica, mica si acum are o guraaaa, de ne scoate din casa). Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
Doamne,Laura ,cat e de scumpa printesa,ce frumos danseaza ea
M-am uitat la videoclipuri cu Iris in brate si i-a placut si ei de Theiuta asa ca ii trimite un -ic
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
IrinaL spune:
ereena, nu stiu cum mai rezist...ileana a adormit la 4 si la 6 aud ca ma striga cineva laq ureche: mama!, pe un ton imperativ... noroc ca l-a auzit pe astalalt la el in camera si s-a luminat toata : bebe! si a fugit la el.
sa va mai spun ca are inca o masa de noapte, care in zilele bune e pe la 4-5 dimineata, dar poate sa fie f bine si pe la 12-1 noaptea. nu pot sa i-o scot, pt ca altfel pur si simplu nu mai adoarme. pe incercatelea!
si ca sunt amandoi gelosi cat incape, ca tudor o buseste cum o prinde si ea nu ramane datoare...am ajuns si la psiholog, ca nu mai stiam cum sa ma port cu ei...
deci absentez motivat...
dar tot va urmaresc si tot va iubesc si pup toate gravidutele si negravidutele si copilasii...
danuta, ma gandesc la tine!
iar daca am speriat pe cineva in legatura cu cum e cu 2 copii, va mai spun doar atat: daca tati ar vrea, maine l-as face pe al treilea! (nu as putea sa spun de ce, dar asa e )
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
madalina28 spune:
Dana burtica cu berbecut incapatanat, bb o sa vina atunci cand va vrea el important e sa fie sanatos, mai profita un pic de liniste apoi sa vezi mami nebunie cu 3 nazdravani.
buzitele nazdravanelor Iulia si Thea, si ne inscriem si noi in club cu o zgarietura pe buzita de sus, eu am vrut sa deschid un sertar iar ea s-a aplecat ,ciocnire frontala nu a curs sange dar este rosu.
Gatta cu scuzele de rigoare pt intarziere LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunata ta familie!
Alinush imi pare rau de probl voastre financiare sper sa treceti repede si cu bine peste, important e sa-ti fie copii sanatosi
Noi suntem bine nazdravane vb din ce in ce mai multe cuvinte, facem din ce in ce mai multe lucruri noi nu are rost sa le enumar ca sigur sunt copii mai "dotati" ca noi.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
gabrittza spune:
Elle ai strigat foarte tare!eu te-am auzit
intrasem sa va scriu si am inceput sa radcand m-am vazut strigata!gand la gand cu bucurie.
mai zuzelor eu sunt nonstop pe forum dar nu as putea sa zic de ce scriu rar
de 2 zile ma simt bine in sfarsit!!!si aseara cred ca l-am simtit pe bebe.mi se pare cam devreme dar nu cred ca m-am inselat.
Elle felicitari pt vestile bune de la eco.
Dana astept sms la nevoie si pregatesc majoretele.
Irina stiu cum e.si Daria se trezeste de 3 ori pe noapte si una din 2 treziri e pt lapte.
cand citesc am cate un cuvant pt fiecare...dar pana ma urnesc sa scriu uit si cum ma cheama!!
ne-am luat si noi o masinuta sh,tot dacie dar e ca noua.zici ca am luat-o din fabrica.in comparatie cu cazanul pe care il aveam(Elle tu ai vazut-o) ne simtim ca in mercedes in cea noua.
tuturor!
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 11+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gabrittza spune:
Simona pt ieri!scuze pt intarziere,sa imi fie rusine!
Sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii alaturi de familia ta care ti-a facut o surpriza minunata!
eu am organizat alaturi de familia mea multe petreceri de genul asta dar de ziua mea nu a facut nimeni un gest asa frumos
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 11+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
madalina28 spune:
Gabrita sa stapaniti sanatosi masina si fara incidente, tin minte prima mea masina a fost tot dacie era mai mare ca mine, ma bucur ca ti-au trecut greturile, acum trb sa te bucur de sarcina si de galusca mica de langa tine.
Grati cum se mai simte mama ta ai externat-o?Dudu mic si frumos!
Lala spor la smotruitasta urmeaza sa fac si eu
Lala20 felicitari pt sala sunt sigura ca vei lua cu brio traseul. Biencuta cheliuta!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
ramonab spune:
Irina_l, tare greu trebuie sa fie cu trezirile asta nocturne.Razvi daca se trezeste cateva minute 2-3 deja tare ma stresez, dapoi sa imi stea atatea ore pe noapte.Nici nu vreau sa ma gandesc.
Gabby sa stapaniti sanatosi masina.Ce frumos ca ai simtit bebicu.Asta e cea mai frumoasa senzatie.
Gagici si Razvi meu e in concursul pampers de ceva vreme da am tot uitat sa va dau linkul
http://concurs.pampers.ro/profile/22702 daca doriti, daca aveti timp da-ti un vot.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
gabby sa stapaniti sanatosi masinuta!!
mada uff sofiuca mica .. pupa mami pe ea sa treaca zgarietura de pe buzita!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
jelimoni spune:
Neata zuze, am intrat special sa-i urez nastere usoara danei!N-am mai intrat de mult si cred ca no sa intru mai multa vreme, sper sa revin cand o ma simt mai bine.robi este bine sanatos ne chinuie niste maselute dar papa bine.pup mamicile si clopoteii si sarcini usoare gravidutelor!