Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

si inca ce pasiune...

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

eu nu vad nimic ..... imi spune album empty ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

si inca ce pasiune...

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

eu nu vad nimic ..... imi spune album empty ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

http://community.webshots.com/user/rlc_sandor

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata, am vazut-o pe soniuca in actiune .. ce dulce e cum roade la servetelul ala .. si ce mandra sta pe tricicleta ei .. pupam printesa care pleaca in tabara!!!! si eu abia astept vremea frumoasa si vacanta de vara s-o duc pe eva la tara ..

apropo de rosul servetelelor .. si eva are aceeasi boala .. si nu numai atat, le suge si le impinge pana pe gat, le trece pe la masele .. ca-s reci si cred ca-i place .. are ceva daca le rontaie asa?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF!
Cand pot si eu sa scriu (Benji doarme si eu am baut prea mult cafea sa dorm cu el) face figuri DC! Si nu e prima data ca pe la pranz se incarca greu sau da error!!!!!!

Nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu!

Am vazut pozele cu Bianca de aurel_cris in Scotia. Super peisajele!

Ellenuta,
si Benji vrea sa manance servetele umede. Eu ii dau dupa ce a papat sa se stearga pe botic, chiar asa ii zic, se executa, apoi incepe sa le molfaie.

Danonique,
maine e ziua cea mare? Sigur? Ta-nam! Am emotii! Sper sa fie tot ok si abia astept sa vedem poze cu Darius.

Am si uitat ce as mai fi avut de spus legat de ce se discuta pe aici in ultimele zile.

Stancutza,
mare coincidenta! Dupa ce am citit postul tau ca te bate gandul de bb2 primesc pe mail newsletter de la pampers si unul din subiecte chiar asta trata. In momentul cand bb devine independent (merge singur, isi arata personalitatea, etc) mamicile intra in faza de "melancolie" dupa vremurile de bebeluseala si isi doresc sa repete experienta cu un nou bb. Noi ne punem singuri piedici (situatie locativa, serviciu etc) dar daca tu simti ca e vremea, go for it!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La noi Marc a fost mancator de servetele umede. Pt. Andrei nu prezinta importanta.

Danonique, daca maine va fi ziua cea mare cand Darius va veni pe lume, iti doresc nastere usoara si un Darius sanatos si papacios.

Maine mergem la munte cu piticoteca din dotare si revenim luni. Asa ca ma duc sa impachetez 1000 de bagaje.

Va pupam si va dorim un weekend frumos.

Daca mai apuc pe seara mai bag un ochi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Stancutza, si pe mine ma roade gandul de a-i face un fratior Alexiei, dar imi pun piedica (si nu ca in bancul cu gaina). Probabil e vorba de nostalgia vremurilor cand Alexia era bebe. Interesant ca acum imi amintesc doar momentele frumoase, am uitat cu desavarsire noptile nedormite, depresia, frustrarile, etc.
Eh, vise, vise, eu as forta nota la munca cu inca un bebe. Oricum am intins coarda la maxim ca stau acasa doi ani. Nu asa ne era vorba, dar cu majorarea indemnizatiei le-am facut figura.
Oricum, eu am mai spus, le admir pe zuzele care mai asteapta un bebe. Mi se pare minunat sa ai copii de varste apropiate, doi sau chiar trei.
Si ca veni vorba, Dana, da-mi voie sa iti urez si eu nastere usoara si un bebe sanatos!

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Buna ziua la toata suflarea zuzeasca,

Codrutaa bine ai venit printre zuze, te vei simti foarte bine aici.

Eu nu sunt prea activa din motive de bebe strumf foarte activ dar incerc sa citesc cam tot si sa scriu si eu cate ceva sa nu ne uite lumea
.

hai DANUTA.

Apropo de indemnizatie, a primit cineva partea reclaculata, cineva din Bucuresti, ca am citit ca prin alte orase s-au dat deja banutii. Eu ii astept cu mare interes

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

Mergi la inceput

Ciumpilika, noi am primit banutii luna asta. Da nu suntem din Bucuresti! Voiam sa intreb si eu ceva legat de asta: nu ar trebui sa primim si ceva hartie, o decizie, adresa, prin care sa ne informeze care e valoarea indemnizatiei in urma recalcularii? A primit cineva asa ceva? Ca eu m-am trezit doar cu banii pe card. Bine, am dedus eu cam cat ar fi, dar totusi....Sa nu ma apuc sa sun pe acolo degeaba, ca nu am chef de nervi (niciodata nu am reusit sa ii prind decat dupa o juma de ora de sunat).

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

La noi Marc a fost mancator de servetele umede. Pt. Andrei nu prezinta importanta.

Danonique, daca maine va fi ziua cea mare cand Darius va veni pe lume, iti doresc nastere usoara si un Darius sanatos si papacios.

Maine mergem la munte cu piticoteca din dotare si revenim luni. Asa ca ma duc sa impachetez 1000 de bagaje.

Va pupam si va dorim un weekend frumos.

Daca mai apuc pe seara mai bag un ochi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

WE frumos si voua si distractie la munte!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Citat:
Distractie si soare pentru pitici si, bineinteles si pentru voi!

Greu cu tehnica asta! Oare am reusit sa-mi fac si eu o semnatura cat de cat?

Mergi la inceput