Clopotei de ian-feb 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 14
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Asta e. Deci, teoretic ar trebui sa nu mai faca varicela. Dar inteleg de la Lala ca Bogdan totusi a facut o forma usoara. Of, ca nu mai inteleg cum e cu vaccinele astea. Si eu i l-am facut lui Marc de frica gradinitei. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
E o nebuloasa cu vaccinarile...cred ca baiatul Lalei a capatat o juma imunitate (ca nu e o imunitate "reala " ca atunci cand faci boala si a facut o forma usoara...eu asa am intzeles. Ce ma bucur ca Iulia a facut vaccinul ca sunt cazuri in gradi. Tocmai ma uitam la topicurile cu pro\anti vaccinare... asta e, mergem orbeste...opinii peste opinii...cica intr-un grup cea mai validata parere este a celui care o sustine mai tare...nu are nici o legatura cu logica
Edit: Noapte buna!!!
Ven spune:
Vera, si eu zic ca e rice altceva, dar varicela nu. Arata a alergie la ceva....
Roli, si eu credeam ca vaccinarea da imunitate totala. Insa si Markus a facut o forma usoara de rubeola, avand ROR-ul facut. Varilixul i l-am facut si eu cand eram gravida.
Vorbind de dimensiuni, noi maine avem 1 an si 3 luni, asa ca am facut masuratori :)
Avem 84 cm si 10950 g.
Mai e cineva care n-a facut inca vaccinul de 1 an?
Noi tot cu muci, l-am tot amanat. Maine mergem sa vedem cum sta treaba. (la 1 an am refuzat amandoua vaccinurile deodata si i-a facut doar Priorixul, ca era gratuit si cica 'sa nu se termine').
Somn usor!
Shose spune:
Lala mik, Bia e o frumusete de fetitza. 
Vera sanate la mititei.
Ven si Iulia tot 1 vaccin din cele 2 are facut pana acum. La jumatatea lui aprilie il facem pe cel de'al doilea. Numai ca noua ni le'a facut in ordine inversa. Zici ca Priorixul nu'l mai platim, e gratis?
Good news.
Pe voi cat va costa un vaccin? Pe noi 260 lei. Il platim direct la doc.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Ven spune:
Shose tot 260 platim si noi, ca am intrebat cat sa pregatesc.
Si da, Priorixul e gratuit, intra acum in schema de vaccinari obligatorie.
Sa vedem daca ne inteapa azi, cu mucii astia....
O zi super sa aveti!
anca.b spune:
salutare fetelor!
am revenit dupa o zi foarte kkcioasa...ieri a facut stefan 5 kk-lichide, iesite prin toate hainele...tot dupa fundul lui am fost, a si plins, il dureau dintii (nu stiu care iese acum, un canin pare mai "afara"). am rezolvat cu doua doze de panadol, gel de dinti, prajitura cu brinza de vaci si afine, plus orez fiert aseara, la cina. si fara lapte. acum i-am dat piinica unsa cu brinza si niste ceai. inca nu mi-a facut nici o "bucurie" in pampers. trag nadejde ca s-a rezolvat cu totul problemutza mirositoare.
cred ca a pescuit ceva virus de pe undeva ... si el si taica-su (care e si el varza cu stomacul si burta, are frisoane si febra)
ven bafta la vaccin!
Vera, si stefan a facut alergie, la un an...de la lapte praf (pe care il papa de 9 luni ara probleme...) asa ca l-am scos cu totul si am trecut pe lapte de vaca. bubitele i-au trecut cu aerius si mixtura mentolata.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
Neata!
?
Multumim celor care ne-au vizualizat!

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-New
Video-New
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
godzila spune:
Neatza Lala20, multumim pt cafea!
Anca nu e de la lapte...si cred ca mai degraba ar face de la lapte de vaca, daca e cumparat nu prea sti sursa...bea de la 2 ani LaDorna si nu a facut nimic niciodata...de la vre-o prostie veche, sa ii multumesc lu ta-su
...in fine o sa ii tin regim 2-3 zile...deja am avut meci ca ea vrea cioco...asta e...noroc ca nu e prea incapatanata si pricepe repede![]()
Ellenuta spune:
neataaaaaaaaa
hai trezirea ca e frumos afara! multumim lala de cafelutza .. dau si eu un rand .. poftiti la
si ceiut!
mi-e cam somn, sincera sa fiu .. aseara am fost la film si ne-am intors pe la 12 noaptea acasa .. am vazut "7 suflete" cu Will Smith .. finalul a fost misto dar pana acolo .. plictiseala si nasol ..
codruta bine ai venit in randul zuzelor!! si eu abia astept sa vina vremea buna sa mergem la tara la gratarel, iarba verde, aer curat .. sa zburde eva libera prin curte .
gatta pupam fetita curajoasa! tinem pumnii sa iasa bine analizele!
ana bine ai revenit! deci ati facut pana la urma pasul! ma bucur pentru voi si imi pare bine ca totul merge cum trebuie!
iulia e super pustoaica ta!! harnicuta si desteapta si tare frumoasa pe deasupra!
shose iti recomand din suflet calutul .. poate la inceput o sa fie mai reticenta dar o sa-l iubeasca de numa, o sa vezi!
lala am vazut o bia frumoasaaaa foc! ce impinge ea la carut si se uita cu atentie in cana .. tare dulce e!
ven nici noi nu am facut inca vaccinul de 1 an .. maine mergem la doc sa-l faca ..
anca cum e stefanutz? sper sa nu mai fac kkutza imprastiat!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
12+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danonique spune:
Buna dimineata!LALA ,ELLENUTA multumim ptr cafea!Noi tot 2 in 1 suntem.Cred ca maine va fi ziua cea mare.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
38+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!LALA ,ELLENUTA multumim ptr cafea!Noi tot 2 in 1 suntem.Cred ca maine va fi ziua cea mare. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 38+ DARIUS http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |

DANUTZA

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
12+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

(9 iunie 2006)