Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ah, am uitat sa va spun...cred ca am "pascut" o varicela.
Cam de vre-o sapt i-au aparut intai lui Vlad si apoi Iuliei niste bubite...nu multe, in special pe picioare...eu m-am gandit ca i-a ciupit ceva (ori puric ori paianjan...ca asa e cand stai la casa pe pamant...o groaza de ganganii si animale misuna pe langa tine) si am tratat cu indiferentza...ieri imi spune directoarea de la gradi Iuliei ca e posibil sa fi facut varicela caci se scarpina rau si sunt cazuri in gradi. In fine azi o duc pe Iulia la dr sa imi confirme. Nu stiu ce forma o fi dar vad ca nu a facut febra...sunt insa raciti cu muci...offf parca nu se scot afara, parca se tine regim...habar nu am...i-am scos la greu sapt asta, regim ioc si sunt asa de vre-o saptamana...ma ajuta cineva cu vre-o parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Fetelor,scuzati-mi nesimtirea ca dau buzna asa,dar am nevoie iute,iute de un sfat,doua,trei...cate se poate.
Sa va zic:azi am fost HARNICA,adica mi-am decolorat parul meu lung si NEGRU.Toate bune si frumoase,a iesit culoarea din el,a ramas un saten usor roscat.Da baiu e ca radacinile mele sunt blondeee...un minunat blond auriu...ca deh,nu m-a dus capu sa nu pun decolorant pe radacini.

Acuma intrebare-intrebatoare,poate stie careva vreun secret:cum sa fac vopsirea(vreau sa-mi pun un ciocolatiu) astfel incat sa nu se vada prea mare diferenta intre radacina si restul "podoabei"...adica sa fie cam la fel de inchisa culoarea pe tot cap'soru

In alta ordine de idei:

Claudia chiar vroiam intr-o zi sa dau o strigare dupa tine,da vad ca ai lipsit motivat

Gatta ai o fetita curajoasa.Un -ic pe bubita sa treaca repede.

Si un -ic si pentru fetele poznase Iulia si Thea

Ne-am luat si noi calut de la little tikes.Aseara n-a fost prea curioasa si ma gandeam deja ca e inca o jucarie cumparata degeaba,dar dimineata cum s-a trezit si l-a vazut a fost calare pe el si nu l-a mai lasat.Acuma il curata,ca i-am dat un burete de vase si i-am pus niste apa in galetusa....sunt curioasa cat dureaza pana isi pune apa-n cap,ca are si obiceiuri din astea.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Fetelor,scuzati-mi nesimtirea ca dau buzna asa,dar am nevoie iute,iute de un sfat,doua,trei...cate se poate.
Sa va zic:azi am fost HARNICA,adica mi-am decolorat parul meu lung si NEGRU.Toate bune si frumoase,a iesit culoarea din el,a ramas un saten usor roscat.Da baiu e ca radacinile mele sunt blondeee...un minunat blond auriu...ca deh,nu m-a dus capu sa nu pun decolorant pe radacini.

Acuma intrebare-intrebatoare,poate stie careva vreun secret:cum sa fac vopsirea(vreau sa-mi pun un ciocolatiu) astfel incat sa nu se vada prea mare diferenta intre radacina si restul "podoabei"...adica sa fie cam la fel de inchisa culoarea pe tot cap'soru

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

Pai intai vopsesti doar radacinile, lasi vreo 10 min-15 depinde cat de deschise sunt, si apoi vopsesti restul parului si lasi cat e indicat, nu stiu jumate de ora parca, depinde cat de inchis vrei sa fie ciocolatiu.
Eu asa faceam cand ma vopseam acasa.
Acuma ori faci asa, ori mai astepti un sfat doua.

Sa ne pui poze la final cu noul look.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LauriciI am vazut filmuletul cu trupa de dansatoare ce dulci sunt!!! Si am ajuns si la filmuletele cu Theutz mica, mica si mi'au dat lacrimile. Parca ieri ne au fost momentele astea si totusi ce domnisoare mari avem acum
Ce face buzitza?
La noi e mai rosu mijlocul buzitei de sus, si de la atata dat cu limbuta pe acolo s'a exfoliat. dar nu pare sa o deranjeze.

Ceska, mie mi'ati lipsit, si m'am si gandit la voi, dar am fost in 'butoi' si nu am mai reusit sa scriu nimic.

Ramo am apucat in fuga sa citesc ultimele posturi de pe blog... E un frumu' Rzvanici.

Danutza se lasa asteptat, deci. Hmmm...baiat cu personalitate deja.

Ema, asa ma speculeaza Iulia pe mine, ca stie ca sunt aia care zice nu, dar cedez la cea mai mica milogeala.
Mie mi'a zis doc cu care am nascut de la inceput...'ai in fata cea mai mare speculanta de pe pamant'

Ca tot veni vorba de somn....nici Iulia nu se mai trezeste de cateva zile la 8 ci la 7. De ce nu imi explic, caci ora de culcare nu s'a schimbat.

Iulia si vrem poze cu blondutza si calutzul. Sper sa nu faca nefacute cu apa

Mada, as da orice sa nu faca micutii nostri buba. Sper sa mai creasca, sa fie mai constienti de pericole si mai intelegatori cand vine vorba de nazdravanii. Felicitari Sofiucului pentru progrese. Mie imi place sa aud despre voi, indiferent ca sunt lucrusoare mici sau facute si de altii. fetelor

Gabitza s'o stapaniti sanatosi si voisoi...la cat mai multe iesiri in 4 pe drum.

JMoni, te asteptam mai des cu vesti despre voi. si nu lua pauza lunga.

Roli uff trezirile astea. Ma induiosez imagindandu'mi puiutii tai, facand conversatie intre ei si pupicindu'se.

Gratzi pt mamica ta si refacere rapida. Uff maselele astea, ma inspaimanta si pe mine...dar la noi mai e mult pana acolo.

Alinutza k, sper s anu mai revina simptomele si sa scapati fara pastilute.

Codrutza bine ai venit.
Vrem pozici sa va cunoastem mai bine

Gatta, ai o Saratzica curajoasa. Sa aduci vesti bune de la analize. inca odata pt ieri.

Vera, varicela zici?? Pt mine e inspaimantator ca am facut cunostinta cu ea acum cativa ani. Brrr....sper sa treaca usor puiutzii de ea. la amandoi

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Mi'e si rusine ce 'placinta' fara noima am scris.
N'am mai scruis eu in ultima perioada...dar si cand scriu....
Mai voiam sa zic ceva:

Elle, nu ne lasa ca pe jar, nu vrei tu peste cateva sapt. sa mai faci un eco stric pt sex? Hai...pls... io asa am facut.
Mor de curioasa... desi ti'am zis ca feelingul cu e puternic.

Si acum strig si eu la Lauricid si Ginette dragutele noastre. Miss u

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

salut! Mai primiti zuze? Ma numesc Codruta si am o clopotica nascuta pe 21 ian 2008, Alexia Ioana.
Va citesc de cand eram gravi, dar tare greu m-am hotarat sa va scriu. De fapt ce m-a facut sa ma hotarasc a fost faptul ca voi chiar sunteti prietene. Si mi-ar placea si mie sa fac parte din comunitatea voastra.

Bine-ai venit,Codruta!Scrie repede mesajele ca sa treci de moderare.Si nu mai fi timida

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

Mergi la inceput

Ramo mersi de raspuns...deci radacinile si pe urma restul.

Shose tocmai am pus poze cu calutu.Vizionare placuta

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

Mergi la inceput

Fii'mea si-a descoperit un nou talent...gradinaritul.Mi se parea mie ca sta cam linistita,era cu spatele la mine si freca masuta;pe masuta am 2 ghivece cu flori si don'soara si-a scos un pumn de pamant pe care il intindea pe masa.Ce sa zic ca era toata neagra pe fata si maini..cand am prins-o s-a speriat si-a dat din cap si maini ca "nu"...adica ceva de genu:nu ea,ca alt copil...

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am venit de afara plini de praf. Bate un vant scarbos si rece care ridica tot praful si mizeria.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Shose nu am apucat sa citesc, dar am inteles din mesajul tau ca printzesa mica a facut buba Un mare sa treaca cat mai repede! Si inca unu pt mami ei ca imi e draga!
Iulia ce scumpa draga de Iris . Eu deja m-am obisnuit...dc e liniste inseamna ca prichindelul e pus pe sotii!
Codrutza bine ai venit!
Anandrei sa fie intr-un ceas bun mutarea voastra! V-ati mutat intr-un apartament mai mare? E bine ca ai ramas in zona si abia astept sa ne vedem in Moghioros cand se face cald. Eu am ratat intalnirile voastre de pana acum dar mi-am promis ca voi face tot posibilul sa ajung si eu mai ales ca vreau sa le cunosc si pe Ginette, LauriciD...
Vera te asteptam cu vesti bune de la dr. Poate totusi nu este varicela...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput